REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Romanița Iovan, detalii picante despre relația cu Irinel Columbeanu

Romanița Iovan, detalii picante despre relația cu Irinel Columbeanu

A.F. 10 aprilie 2024 | 00:00 316

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au avut o relație romantică în tinerețe. Irinel Columbeanu s-a îndrăgostit de ea la prima vedere și a încercat să o cucerească folosind metodele sale caracteristice.

Romanita Iovan, detalii picante despre relatia cu Irinel ColumbeanuRomanița Iovan și Irinel Columbeanu

Deși relația lor nu a fost de lungă durată, au rămas prieteni de-a lungul anilor. În plus, în momentele în care Irinel a avut probleme de sănătate sau financiare, Romanița Iovan a fost mereu alături de fostul ei partener. Recent, Romanița Iovan a dezvăluit detalii neștiute despre povestea lor cu fostul milionar de la Izvorani, conform cancan.ro.

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu s-au întâlnit în perioada când erau tineri și plini de aspirații. A fost dragoste la prima vedere din partea afaceristului, iar relația lor s-a dezvoltat rapid. Prima lor întâlnire romantică a avut loc pe 8 martie 1989, când Irinel s-a prezentat elegant, conducând un Olcit. În timp, relația lor a evoluat frumos, și-au cunoscut părinții, însă nu au făcut planuri de viitor. Romanița Iovan era concentrată asupra carierei sale de model și a propriului viitor la acea vreme.

”L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam. Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzinăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat „Oo, Romanița, ce faci?” Nici nu l-am observat.

El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda și ea a fost cea care îmi zicea ea „Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască”. Da, tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, a dezvăluit Romanița Iovan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Prima lor întâlnire romantică a avut loc chiar înainte de Revoluție

„Pe 8 martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant”, a continuat vedeta.

În timpul întâlnirilor lor, Romanița Iovan a trebuit să renunțe la tocuri din cauza diferenței de înălțime dintre ea și Irinel Columbeanu. Pentru a evita să fie mult mai înaltă decât partenerul ei de atunci, Romanița prefera să poarte sandale fără toc. Gestul de a-i aduce mereu flori era considerat de ea un semn de eleganță din partea lui. Relația lor a persistat o perioadă semnificativă, însă s-a încheiat după Revoluție, iar fiecare și-a urmat propriul drum.

„Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreaptă. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă. Ne-am dus să mâncăm, cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa…trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună”, a mai spus Romanița Iovan.

De ce nu a mers relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu

Relația lor s-a încheiat pentru că amândoi aveau alte aspirații și viziuni pentru viitor. Fiind tineri, fiecare avea propriile sale planuri și obiective în viață. Romanița Iovan consideră că a învățat o lecție valoroasă de la Irinel Columbeanu.

„Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Am rămas foarte buni prieteni. Eram tineri, fiecare voia altceva. Lecția pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”, a explicat fostul model.

Romanița susține că îi este alături lui Irinel Columbeanu în această perioadă grea pe care o traversează.

A trebuit să reînceapă să meargă. El a rămas paralizat pe jumătate. Vorbesc cu el. Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut. L-a cunoscut și pe Iulian, l-a reprezentat în niște procese. Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire!”, a mai spus aceasta, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie Romanita de fostul rugbyst Podarascu Stelian,mare dragoste!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272