REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Romanița Iovan își pune toată baza în fiul ei! Creatoarea de modă și adolescentul, imagini rare la cumpărături

Romanița Iovan își pune toată baza în fiul ei! Creatoarea de modă și adolescentul, imagini rare la cumpărături

Replica API 1 octombrie 2021 | 20:54 896

Albert, fiul Romaniței Iovan, a devenit un adevărat bărbat în casă și un ajutor de nădejde pentru mama sa. Creatoarea de modă și adolescentul de 15 ani au fost surprinși la cumpărături împreună în plină zi de către paparazzii Spynews.ro.

Pe Romanița Iovan o știe o țară întreagă, însă fiul său nu apare des în mediul online sau la televizor, însă paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzație alături de creatoarea de modă și băiatul său, dar și al regretatului Adrian Iovan.

Mai întâi de toate vedeta a fost surprinsă la magazinul unor buni prieteni de-ai săi, acolo unde a purtat câteva discuții cu aceștia, după care și-a luat fiul și împreună au mers la cumpărături.

Albert a devenit un adolescent în toată regula, asta pentru că fiul său a împlinit vârsta de 15 ani și e mare ajutor în casă pentru vedetă. După ce Romanița Iovan a parcat mașina lângă magazin, cei doi au ieșit din interior și s-au îndreptat direct spre intrare, acolo unde au petrecut câteva zeci de minute.

Putem observa din imagini că Albert a întrecut-o deja pe creatoare de modă la înălțime, iar vedeta are în cine să-și pună baza de acum, adolescentul fiind alături de ea tot timpul și susținând-o în tot ceea ce face.

Cei doi au intrat în interior și s-au uitat la mai multe produse de fitness, după care au ieșit cu ceea ce au cumpărat. S-au îndreptat spre mașină, iar Albert bineînțeles a ajutat-o pe mama sa cu toate cumpărăturile.

După ce și-au pus lucrurile în portbagaj, aceștia nu au plecat acasă, ci au continuat să-și mai facă câteva cumpărături, de data aceasta în materie de mâncare. Cei doi s-au îndreptat din nou spre magazin și au ieșit câteva minute mai târziu cu pungile pline.

Romanița Iovan și-a uitat telefonul în portbagajul mașinii

Ajunși la portbagaj, aceștia au băgat lucrurile în interior, dar ghinion...Romanița Iovan și-a dat seama că a uitat ceva. Ei bine, a uitat ceva chiar în portbagaj, iar o fracțiune de secundă nu i-a fost de ajuns pentru a opri închiderea acestuia.

Ceea ce a uitat vedeta în interiorul portbagajului a fost telefonul mobil, pe care l-a lăsat în timp ce urca cumpărăturile în mașină. Aceasta a fost nevoită să mai aștepte câteva momente până să reușească să-l deschidă din nou, iar ulterior l-a recuperat. Împreună cu fiul său au plecat rapid spre casă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272