REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Romaşcanu: Cea mai bună opţiune politică - un candidat comun la Primăria Capitalei

Romaşcanu: Cea mai bună opţiune politică - un candidat comun la Primăria Capitalei

Victor ROTARU 16 martie 2024 | 00:00 164

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că în cadrul coaliţiei cea mai bună opţiune politică este în continuare aceea de a avea candidat comun la Primăria Capitalei.

Romascanu: Cea mai buna optiune politica - un candidat comun la Primaria CapitaleiLucian Romaşcanu

"În continuare cea mai bună opţiune politică este să avem un candidat comun. (...) Doamna Firea nu reuşeşte să aducă din electoratul PNL, care o virează spre Nicuşor Dan. E foarte complicat. Pot să înţeleg că doamna Firea este foarte supărată, este cel mai bine clasată dintre toţi posibilii candidaţi ai PSD, dar este nevoie ca acele cifre să ne arate că şi poate câştiga. Sondajele ne arată că pe ce am încercat să punem candidat comun nu reuşim să punem bazinele electorale la un loc şi nu ne permitem un eşec. Se profilează un candidat care să fie pe proiect administrativ pentru Bucureşti. În cazul în care nu reuşim acest lucru până luni o să mergem fiecare partid cu candidatul propriu", a spus Romaşcanu la România Tv.

Potrivit unor surse politice, partidele coaliţiei de guvernare nu au reuşit să decidă în şedinţa de joi dacă vor avea candidat comun la Primăria Capitalei sau dacă merg cu candidaţi proprii iar negocierile vor continua în zilele următoare. PSD şi PNL au hotărât în schimb să aibă candidaţi comuni la sectoarele din Bucureşti, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
degeaga hotilor. Bucurestenii voteaza Nicusor Dan
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108