REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Romii au început să vâneze porumbei de foame!

Romii au început să vâneze porumbei de foame!

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 7018

Foamete mare în rândul unor romi din Medgidia. Într-un parc, în văzul tuturor, un cetățean a fost surprins când monta capcane pentru… porumbei! În această perioadă, nici lebedele nu par a fi în siguranță, una fiind găsită agonind pe plajă.

Pandemia de coronavirus a adus odată cu ea și o oarecare foamete în rândul unora. S-ar părea că unele persoane de etnie romă din județ nu mai au ce să mănânce și au revenit la obiceiurile vechi pe care le aveau, și anume vânatul. De exemplu, într-o localitate din județul Constanța, un individ a fost surprins de un trecător, într-un parc, cum punea capcane pentru a prinde porumbei. Or fi ei o delicatesă dar așa ceva nu se face într-o țară civilizată în care pretindem că trăim.

Lebedele lipsesc de pe lacul Tăbăcăriei

Să nu mai aducem în discuție și lebedele, care sunt și ele ținte sigure ale acestor oameni. Flămânde fiind, dar simțind și pericolul lebedele de pe lacul Tăbăcăriei, au migrat în sudul litoralului acolo unde sute de astfel de exemplare s-au adăpostit însă, iată că nici acolo nu sunt în siguranță. Chiar zilele trecute, pe o plajă din municipiul Mangalia, o lebădă rănită a fost găsită de niște trecători care au luat decizia să o trimită în capitală pentru a fi vindecată.

Cine știe câte astfel de exemplare, fie ei porumbei sau lebede, au fost deja capturate de oameni flămânzi și fără scrupule. De menționat este și faptul că astfel de cazuri sunt deja cunoscute și de oamnenii legii.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jegoasa rasa.
3
1
Tiganii,nu rromii.Asa se numesc astia.Daca nu am dreptate,interesati-va.
6
0
acum dispareati si erati si anchetati, rasism si ura promovati
3
7
In primul rand,Romania nu este o tara civilizata.In al doilea rand daca stirea este devarata,de critica si tras la raspundere sunt autoritatile si statul care ar trebui sa sustina cu alimente si financiar persoanele cu nevoi in acestw momente.Orice tara civilizata are rezerve de mancare in caz de razboi,calamitati.De exemplu Turcia are rezerve pentru populatie ce se reinnoieste la fiecare 3 ani.Cu o conducere inexistenta si un popor dezinteresat nu vei avea niciodata o societate normala.In Romania sistemul sanitar,didactic si legislativ sunt la pamant,mai rau decat acum 30 de ani.Pacat....
1
4
Sa vaneze si ciori. Sunt mai multe decat porumbeii.
15
1
Tigani in Medgidia 99% Asa ca e buna autostrada A2 ca alfel ne vanau CANIBALI de Medgidia !
6
1
Medgidia este plina de ce? Faci confuzie intre termeni!
1
0
Asta este TUNGEAI LESINATUL a furat porumbei !
2
2
Urmeaza animalele din paduri,sunt si ale lor nu?locuiesc si ei acolo deci sunt ale lor si ale voastre,noastre depinde de caz!Ce sa faca OAMENII nu tiganii nu altceva ci DOAR OAMENII CE SA FACA INTR O TARA BLOCATA DE 30 DE ANI?La caprioare cu arcul ca pe vremea lui Stefan,Mircea,Vlad,Mihai Viteazu' Adevaratii Romani
3
4
Vanatori am fost toti nu doar tiganii. Daca se duce si da in cap ziceti ca urla foamea in ei. Daca cauta in tomberoane sunt jeguri...hai sa nu mai aratam cu degetul si sa ne vedem fiecare de treaba noastra ca e plina europa si de romani gunoieri si de tigani cersetori..asa ca nimeni nu e mai presus de altul...
5
9
Astia sunt tziganii, pa ciordeala pa mangleala, e traditia lor.
11
4
Rromi? Ziceti tigani lasati-o dracului p-asta cu rromi.
13
1
Daca fura e rau, daca iau din tomberoane nu cistiga patronii suficient, daca vineaza o pasare e rau.daca ar dori sa munceasca n avem incredere in ei.Trebuie sa traiasca intr un fel..pina la urma ,e ceamai inofensiva forma de supravetuire.Cind platim pe unul ce aduna gunoiul cu 300 de euro si unul cu pensie speciala de 15000 de euro nu incurajam aparitia acestor fenomene?
11
9
Medgidia e plina de kurzi , n-au ce manca , munca nu le place , asa ca orasul ne-a fost facut de rusine chiar de autoritati !
8
1
Pentru TIGANI doar benzina si chibrit. Atat. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
20
3
AGONIZAND, Andreea.... Nu "agonind". E grea limba romana, asa-i?
10
3
Sa vaneze naibii si pescarusi,ca sunt multi si se gainateaza pe masinile noastre. Foarte bine ca tiganii halesc pasaretul asta,macar e ceva,, Bio'' si in plus,cu cat vor hali mai multe zburatoare se va micsora o eventuala raspandire a mai stiu ce gripa aviara. Ideal ar fi sa se caute retete de gatit pasarile libere,pentru tigani. Cum ei nu vor sa munceasca ci doar sa traiasca ca si cum ar fi muncit doua saptamani pe zi,macar sa aiba haleala din belsug,fara a fi restrictionati. Cine haleste mai multi pescarusi sau ciori,primeste si vesela,condimente gratuite,abonament la frizer,sapun si pasta .
8
2
Ciorile cu doua picioare nu se imbolnavesc de la soareci, sobolani sau porumbei
19
1
caragatele si ciorile,ordonanta de guvern s a le vaneze !
11
0
Porumbeii din orase mai sunt numiti si sobolanii acoperisurilor. Carnea lor poate fi extrem de nociva ptr oameni! Au foarte multe boli. Nu cred ca trebuie sa devenim un altfel de Wuhan!
13
1
stati in casa spalativa pe maini,iar in timpul asta nu numai kkatii cei mari isi fac de cap dar iata ca si cei mici au inceput sa faca acelasi lucru
8
0
Prea s-au inmultit si fac mizerie,plus sint purtatori de microbi. Trebuia sa faca cineva ordine si aici. Eu ma gindeam la ereti sau alte rapitoare.
2
11
ciori borate
17
2
vinati si ciori,s.au inmultit ca tiganii si fac galagie!
10
0
Toate amenzile se vor anula a spus ccr
1
10
Asa ceva intr-o Tara civilizata?!dar Romania e Tara civilizata?!porcaria asta cu declaratia pulii mele si cu motivele din ea si amenzile exaggerate,toate astea se intimpla intr-o Tara civilizata?!hai sictir si arata-le la guvernanti ce cacat au facut cu legile lor aiuristice si imbecile!multi din ei trebuie trasi la raspundere....Mai ales consilierii si secretarii de stat.....pentru aiurelile astea!
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272