REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
4.4° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano

Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano

A.F. 2 decembrie 2023 | 00:00 434

Regretata actriță și cântăreață Rona Hartner a fost înmormântată în urmă cu puțin timp la cimitirul Bellu catolic, acolo unde ea și-a dorit să fie adusă și îngropată lângă strămoșii ei și tatăl său, pentru că așa a lăsat vorbă familiei sale încă de când era în viață.

Rona Hartner a fost inmormantata. Sora artistei, acuzatii dure la adresa lui Rocco Sedano

Mulți oameni care au iubit-o i-au fost alături pe ultimul drum vedetei, pe lângă familia ei. Inclusiv fostul ei soț, tatăl fiicei sale, Rocco Sedano, a venit special la București pentru înmormântare.

„Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei”

Iată câteva impresii, imediat după înmormântare, chiar de la sora mai mare a Ronei Hartner, Rinda Hartner, care ne-a spus faptul că artista a avut mai multe slujbe, așa cum și-a dorit, ea fiind extrem de credincioasă și vorbind mereu despre relația sa cu Dumnezeu, cunoscut fiind faptul că cel puțin în ultima perioadă a vieții sale, Rona Hartner obișnuia să se împărtășească în fiecare dimineață, scrie click.ro.

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe... Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții... Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, ne-a mărturisit cu puțin timp în urmă Rinda Hartner și cu privire la ceea ce se va întâmpla la viitorul fiicei adolescente a Ronei Hartner și unde va locui aceasta de acum încolo.

Potrivit declarațiilor Rindei Hartner, Rona a fost îmbrăcată pe ultimul ei drum într-o rochie albă, simplă, de mireasă.

Rona Hartner a trecut în neființă săptămâna trecută, joi, pe data de 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani, după o lungă suferință și luptă cu cancerul, o boală nemiloasă care a răpus-o în cele din urmă. În ultimele zile de viață ale Ronei, metastazele de la creier s-au răspândit cu o așa repeziciune încât medicii din Franța nu au mai avut ce să facă și cum să o salveze. În ultimele clipe de viață, Rona Hartner a avut-o alături pe sora ei mai mare, Rinda.

Rona Hartner a fost inmormantata. Sora artistei, acuzatii dure la adresa lui Rocco SedanoSumayla, fiica Ronei Hartner

Fiica Ronei Hartner, devastată de durere lângă sicriul mamei sale

Vedeta a fost repatriată și adusă în țară miercuri dimineață, urmând ca azi, chiar de 1 Decembrie, exact așa cum și-a dorit mama ei, să fie înmormântată în jurul orei 12.30 la Cimitirul Bellu catolic în prezența oamenilor care au iubit-o, admirat-o și respectat-o.

În momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost scos din capelă și dus către locul de veci, oamenii au aplaudat și momentul a fost unul plin de emoție. La fel s-a întâmplat și când sicriul a fost dus în locul unde a avut loc slujba de înmormântare.

Rona Hartner a fost inmormantata. Sora artistei, acuzatii dure la adresa lui Rocco Sedano

Rona Hartner a fost extrem de iubită! Coșciugul a fost plin de poze cu îndrăgita vedetă iar fiica ei de 15 ani, Rita Sumayla, sora cea mare a Ronei, Rinda Hartner, fratele și mama ei, nu s-au dezlipit de acesta.

Mama Ronei Hartner și-a luat cu greu „Adio” de la fiica ei, iar înainte ca sicriul să fie coborât în groapă s-a mai sprijinit încă o dată pe el și nu și-a putut stăpâni lacrimile, fiind mai tot timpul cu ochelarii de soare la ochi. Sumayla a fost mereu alături de bunica și mătușa ei. Marea surpriză și apariție de la cimitir, în ziua înmormântării a fost fostul soț al Ronei, dansatorul argentinian Rocco Sedano, de care Rona a divorțat în 2009. Acesta a preferat mai mult compania fiicei sale atunci când a ajuns la cimitir, chiar dacă în momentul de față nu are o relație bună cu familia fostei sale soții și nici cu fiica lui, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039