REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Roxana Mânzatu: Liberalii nu folosesc fonduri europene pentru a-i ajuta pe elevii cu acces limitat la educaţia online

Roxana Mânzatu: Liberalii nu folosesc fonduri europene pentru a-i ajuta pe elevii cu acces limitat la educaţia online

Replica API 27 aprilie 2020 | 20:25 1317

Roxana Mînzatu

foto wall-street.ro

Deputatul PSD Roxana Mînzatu afirmă că Ministerul Fondurilor Europene, condus de Marcel Boloş, nu a luat măsuri pentru finanţarea din fonduri europene a achiziţiei de echipamente - tablete, laptopuri şi conexiune la internet - pentru a asigura accesul "nediscriminatoriu şi echitabil" al tuturor elevilor la educaţia online.

"Îi acuz pe liberali de rea-voinţă şi de neglijare gravă a educaţiei, pentru că nu folosesc fondurile europene pentru a-i ajuta pe elevii care astăzi, din lipsa echipamentelor, au acces limitat sau chiar deloc la educaţia online", susţine Mînzatu într-un comunicat, scrie Agerpres.

Deputatul PSD precizează că i-a transmis ministrului Fondurilor Europene o interpelare, în cadrul căreia îi mai solicită răspunsuri punctuale cu privire la "sumele tăiate de la finanţarea europeană pentru Educaţie şi redirecţionate spre alte domenii", iniţiativele Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru finanţarea din fonduri europene de noi intervenţii în sprijinul elevilor din România, dar şi lămuriri cu privire la realocările dispuse între programele operaţionale, în interiorul programelor precum şi destinaţiile pentru utilizarea rezervei de performanţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare -ti e gradina ta , Doamne. Astia nu mai au limite, ci dancila, pardon -analfabeta dancila, le era f bine- nesimtitilor
2
0
si voua va doare de educatia online ..marsh de aici ...aia de la tara au telefoane bengoase ..nu i plange tu pe aia
3
0
Daca iera Dragnea la putere taceai din gura.Ati dusa tara in faliment si mai aveti curajul sa deschideti gura.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212