REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Roxana Nemeș, dezvăluiri despre familia ei după ce s-a spus că a fost înșelată de soț

Roxana Nemeș, dezvăluiri despre familia ei după ce s-a spus că a fost înșelată de soț

Ana Maria LIPAN 21 ianuarie 2023 | 00:00 3556

Roxana Nemeș, în vârstă de 33 de ani, a făcut primele declarații despre familia ei, după ce anul trecut s-a spus că a fost înșelată de soțul ei, Călin Hagima. Artista nu a dat curs bârfelor și deși toată lumea aștepta la o despărțire, în realitate lucrurile stau altfel. Vedeta a vorbit despre cum a fost anul trecut pentru ea, scrie libertatea.ro.

Roxana Nemes, dezvaluiri despre familia ei dupa ce s-a spus ca a fost inselata de sot
„Nu știu dacă am avut momente foarte grele. A fost unul dintre cei mai buni ani pentru mine! Oamenii răi, invidioși și cu energie negativă nu au ce căuta în jurul meu. Asta nu mai accept! Am făcut de mult curățenie. Nu am avut mari decepții în viață! Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mărturisit Roxana Nemeș.

Roxana Nemes, dezvaluiri despre familia ei dupa ce s-a spus ca a fost inselata de sot

Ce sfaturi a primit din partea părinților ei

„Părinții mei sunt fericiți dacă noi, fetele (eu și surorile mele) suntem fericite! Mi-au respectat întotdeauna alegerile! Îmi dau sfaturi mereu, dar, doar atunci când le cer eu. Întotdeauna m-au învățat de bine și să iau deciziile bune pentru viața mea! Însă, acum suntem oameni mari și le luăm singuri!”, a mai completat artista.

Roxana Nemes, dezvaluiri despre familia ei dupa ce s-a spus ca a fost inselata de sot

Roxana se mută în casă nouă în câteva luni Roxana spune că a fost un copil cuminte și cu siguranță așa va fi și copilul ei. Ea a dezvăluit că anul acesta ea și soțul ei se vor muta în casă nouă.
„Am fost un copil cuminte (n.r. râde). Din ce îmi spun părinții mei și din ce îmi aduc eu aminte. Nu cred că am făcut mari greșeli. Ca orice alt copil. Nu am traume sau așa ceva. Am trăit și copilărit într-o familie extraordinar de frumoasă și unită. Asta vreau și eu pentru copilul meu. Mai este un pic (n.r. zâmbește)! Abia aștept! La vară mă trezesc cu cafeaua băută pe terasă și cu o baie în piscină! Zilnic!”, a adăugat aceasta.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da poza aia cand roxana lua m00ie de nu o puneti! macar asta a recunoscut
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212