REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Roxana Vancea, despre rolul de mămică: „Nu mai vreau copii!”

Roxana Vancea, despre rolul de mămică: „Nu mai vreau copii!”

Replica API 9 septembrie 2022 | 00:00 1437

Roxana Vancea s-a schimbat radical în ultimii ani! De când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu și a devenit și mămică, cu normă întreagă, fosta asistentă de televiziune, a renunțat la lumina reflectoarelor, în favoarea unei vieți liniștite de familie.

Roxana Vancea

Vedeta a dezvăluit care sunt prioritățile sale, în momentul de față.

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat radical, în ultimii trei ani: s-a căsătorit, a renunțat la zilele agitate pe care le avea, ba mai mult, în urmă cu un an, a devenit mămică de băiețel! Trebuie menționat și faptul că soțul ei, Dragoș Paiu, antrenor de fitness, mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe micuțul Milan, pe care Roxana îl iubește ca pe lumina ochilor din cap.

Soțul Roxanei mai are un băiețel, dintr-o relație anterioară

„Da, este adevărat, sunt total schimbată, nici eu nu credeam că niște îngerași îți pot schimba viața, dar s-a întâmplat și în cazul meu, așa cum auzeam în jurul meu, înainte să devin mamă, că un copil este o binecuvântare. Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”, a declarat Roxana Vancea, scrie Click!.

Vedeta ne-a mai spus că nu își mai dorește copii: „Nu mai vreau copii. Cei doi pitici îmi ocupă tot timpul și nu îmi doresc nici să fie diferență foarte mare între ei. Plus că abia aștept să mai crească puțin Zian să pot pleca peste tot cu ei. Să fiu iar gravidă sau legată de casă cu alt bebe nu mi-ar permite să mai fac asta”.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în 2019

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului ”Neatza cu Răzvan si Dani”.

Bruneta a fost destul de discretă în privința relațiilor sale, dar presa a putut afla ca pe lista iubiților Roxanei s-au aflat Dacian Varga, Lucian, nepotul lui Gigi Becali, dar și Mihai Bendeac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca esti...VEDETA...trebuie sa fii...pictata..vopsita???cand le vezi poti spune ca sunt de pe alta planeta...sincer...a innebinit ...lumea...nu ne mai facem bine...daca nu esti vopsit...n-ai sanse in viata...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272