REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Roxana Vancea mai are puțin și naște. La ce a renunțat de dragul bebelușului

Roxana Vancea mai are puțin și naște. La ce a renunțat de dragul bebelușului

Replica API 16 septembrie 2021 | 02:50 628

Roxana Vancea (31 de ani) mai are doar șase săptămâni până când va deveni pentru prima oară mămică. Vedeta a luat doar câteva kilograme pe parcursul sarcinii, iar medicii i-au spus că are o sarcină cu risc. Tocmai de aceea, Roxana a renunțat la sport, dar și la motorul cu care se plimba pe străzile Capitalei.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu

foto: Instagram

„Am vândut motorul. Și așa am o sarcină cu risc. Îmi pare rău, dar a trebuit să renunț la el de dragul bebelușului. Încă nu am pregătit camera copilului. O să stea la noi în cameră, i-am luat însă una, alta”, a declarat vedeta, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Roxana a mers lunar la doctor pentru ecografii și sarcina este sub control.

Roxana Vancea, fotografie la 7 luni de sarcină

foto: Instagram

„Am fost la doctor și bebelușul are 1150 grame, deci e în grafic pentru săptămânile lui. Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic”, a mai mărturisit viitoarea mămică, scrie click.ro.

Roxana Vancea s-a îngrășat doar 2,5 kg

Vedeta nu a renuțat numai la motor, dar și la dulciuri în ultimele săptămâni de sarcină. „Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5 kg. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe, cu kilogramele”, a mai spus viitoarea mămică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108