REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ruby și Robert „au făcut foamea” în India și au ajuns la spital! Experiența „Asia Express” i-a scăpat de 12 kilograme

Ruby și Robert „au făcut foamea” în India și au ajuns la spital! Experiența „Asia Express” i-a scăpat de 12 kilograme

Replica API 2 februarie 2019 | 00:00 411

Ruby și Robert

Nouă perechi au plecat, la sfârșitul lunii octombrie, în India și Sri Lanka, urmând să experimenteze acolo două luni de supraviețuire extremă, cu 1 dolar pe zi. Ruby și iubitul ei, unul dintre cuplurile care au trecut prin aventurile din "Asia Express" sezonul 2, ne-au dezvăluit cât au avut de tras pe "Drumul elefantului" și cât de greu le-a fost să facă rost de mâncare, cazare și transport. Reality-show-ul începe pe 10 februarie, la Antena 1.

„Eu credeam că e greu, dar nu că e atât de greu. Mă așteptam să ne lovim de niște lucruri, dar e superdificil, sunt momente în care e vorba pur și simplu de noroc și te enervezi că nu le poți controla. Acum îmi dau seamă că la TV se vede doar o parte din alergătura asta, pentru că nu ai cum să dai tot, dar se întâmplă tot felul de chestii care pur și simplu te amețesc, oricât ai fi de pregătit. Mi-era greu și pe drum, pentru că ghiozdanul meu era cât două ghiozdane, trebuia să car și o parte din ce avea ea, dar a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată”, a povestit Robert, iubitul cântăreței, care nu e deloc străin de televiziune: a participat și la „Ninja Warrior”, unde a încercat, fără succes, să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro. Mănâncă încontinuu de când s-au întors acasă Efortul fizic și psihic la care au fost supuși a fost atât de mare, încât amândoi s-au întors mult mai slabi acasă! Ruby a dat jos 5 kg, iar Robert, 7 kg. În cazul lui, mâncarea a fost o mare problemă, pentru că nu mănâncă deloc picant și i-a fost foarte dificil să găsească ceva comestibil. „Orez și fructe. Cu asta am trăit!”, povestește el.

Însă după întoarcerea în țară, și-au luat amândoi revanșa. „Eu și acum mai mănânc, încă nu m-am oprit! Primele lucruri spre care m-am orientat au fost negresele, sarmalele și cartofii prăjiți. Sub toate formele! Cartofi prăjiți cu brânză, cartofi prăjiți cu brânză și ou, cartofi prăjiți cu brânză, ou și iaurt, etc…”, a povestit Ruby. Din cauza mâncării au ajuns și la spital. Robert a făcut o toxiinfecție alimentară urâtă și a stat câteva ore bune, într-o noapte, la Urgență, cu perfuzii. Și în ce privește cazarea, peripețiile s-au ținut lanț.

„La un moment dat, ne-am dat seama că putem dormi în cort (fiecare echipă avea unul în rucsac, dar nici una nu l-a folosit până acum – n.r.). Îi rugam pe oameni să ne lase la ei în curte și puneam repede cortul. Era mai bine, pentru că era mai intim, era o zonă doar a noastră. Am avut parte însă și de cazări dubioase. La un moment dat, un domn ne-a lăsat să dormim la el, pe o saltea, în mijlocul sufrageriei. Eram băgați în sacii de dormit, iar el a dat sms-uri și telefoane vecinilor ca să vină să ne vadă. Așa ne-am trezit cu sufrageria plină de oameni care stăteau pe margine și se uitau la noi cum încercăm să dormim. A fost superciudat!”, își aminiteşte Ruby.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
urata femeie,si prosta si alintata si idioata.bahhhhhh
1
0
S a dus Ruby la neamurile ei
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108