REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ruinele complexului sportiv din zona Badea Cârțan vor fi demolate!

Ruinele complexului sportiv din zona Badea Cârțan vor fi demolate!

Replica API 19 octombrie 2019 | 00:00 725

În regim de urgență: Se face loc Sălii Polivalente!

În regim de urgență: Se face loc Sălii Polivalente!

Fostul complex Sportiv situat în zona Badea Cârțan, acolo unde se va construi Sala Polivalentă, va fi demolat! Vestiare, bazin de înot, garaje, tribune - toate vor fi puse la pământ pentru a face loc viitoarei construcții a Sălii Polivalente. În acest sens, vineri, 18 octombrie a fost obținut certificatul de urbanism pentru desființarea construcțiilor situate pe Aurel Vlaicu numărul 254.

La sfârşitul anului 2018, Compania Națională de Investiții, instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, a semnat contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Sală Sport Polivalentă – 5000 locuri, municipiul Constanța, județul Constanța”, din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 254, zona Badea Cârțan. Lucrările vor fi efectuate de Asocierea S.C. Euromateria S.R.L, S.C. Aduro Impex S.R.L, Conpat SCARL – DELTA CON S.R.L, Research Consorzio Stabile S.C. ARL. Însă, pentru demararea lucrărilor, este nevoie ca spațiile existente să fie demolate. În acest sens a fost obținut certificatul de urbanism în regim de urgență pentru desființarea următoarelor construcții situate în zona Badea Cârțan: c1-vestiar, c2-tribună, c3-vestiar, c4-stație pompe, c5-post trafo, c6-bazin înot, c7-vestiar, c8-vestiar, c9-post trafo, c10-garaje, c11-tribună, c12-tribună, c13-tribună, c14-vestiar, c15-vestiar.

Reamintim că valoarea contractului de finanţare privind construcția Sălii Polivalente este de 67.913.330,34 lei (cu TVA, cote și taxe incluse), iar durata lucrărilor de proiectare și execuție va fi de 27 de luni (din care 3 luni pentru proiectare). Sala de sport propusă ocupă, la sol, circa 9.820 mp, fiind desfășurată pe 3 niveluri cu un total de 18.500 mp, având o capacitate de 5.000 de locuri.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Babule sa nu uiti sa umpli de jur imprejur cu stalpisori din aia la 70 de euro bucata.Nu fi prost pune si tu mai strans unul de altul sa incapa mai multi.Te invat eu prostule.
0
0
Voi acestia care injurati numai pe machidoni uitati un lucru: Cand este vorba de furat numai conteaza etnia de parca romanii sunt sfiinti nu fura deloc nu cumva sunt bagati si romani ca doar tara se numeste Romania si sa scape romanul asa ocazie sa mai fure din banul public?
0
2
dc nu au fost lasate sa fie intretinute in continuare de unitatile de stata fiecare intreprindere avea teren de sport era ok, alt dezastru fabrica energia aducem plastice de afara si am distrus ditamai fabrica
0
0
imi place titlul, auzi in regim de urgenta, da de ce va grabiti? ati avut timp berechet 4 ani si acum ingrasati porcul in ajun? si noi chiar n-am inteles ca alegerile astea va determina sa ne demonstrati ca chiar va pasa si va luptati pt binele nostru si deloc pt interesele voastre.
9
1
Am ajuns o natie de prosti si fricosi
6
0
Puteau sa se apuce in alti ani , la anu vor fi alegeri locale . Daca nu mai iese psd la locale , s-ar putea ca totu sa stagneze . Exact in prag. de iarna si exact cateva luni pana la alegeri locale . Tot psd a lasat asa , timp de 20 de ani sa devina ruina si acum in prag de alegeri , par salvatori . Apropo langa statia de autobuz 100 , unde era fosta banca a religiilor , incepuse lucrarea la un bloc . Binenteles cu masacrarea spatiului verde . Lucrarea stagneaza de cateva luni bune . Sunt in litigiu cu locatarii , din blocu ce trebuia sa i se taie fata , cu nou bloc ?
6
0
Fagadau in ancheta , in atmosfera de beci in cateva zile o sa denunte toate matrapazlacurile si Parandaratul de care a beneficiat ... esti o mare Rusine si dezamagire Fagadau ! Rusine
11
2
Armanlu nu cheari
0
12
Bravo fagadau, o bagi p asta cu sala pentru fraierii votanti, in realitate se pregateste pe banii primariei adica ai nostri, infrastructura pentru blocurile care o sa apara in loc!
10
3
am jucat rugby acolo, tenis, vedeam oina.... cine plm a hotarat sa ramana ruine??? smekerii pt imobiliare contra spaga ieftina? ti ai dra de spagari!!!
12
0
Secaturi, hoti si curve sunteti voi, dragi armani cu branza-n dinti. Da, curve sunt cracanatele voastre imbracate vesnic in negru, care va caca ! Erau pline puscariile de voi, pe vremea lui Impuscatu', fiindca va prindea militia economica cu apa in smantana si cu aracet in branza... Hoti din nastere, analfabeti si prosti de dati in gropi, dragi makedoni.
23
4
Prouectul este facut de arhitecutul boului...asa i vin banii parandarat lui Fagabou ... nu conteaza ce iese , parale sa le iasa ! Constantenii platesc ptr burdihanul lui ! Rusine !
17
5
Nu o sa se intample!
20
1
Pe final sa mai scoata ceva babu!!!
19
3
Proiectul e facut de retardati ! 5000 de locuri si zece locuri de parcare !!! Muie !!!
20
5
03.11 si alte secaturi , nu stii ca voi romanes sunteti majoritari? Cine face mai mult rau ?Stii zicala e multi da prosti. Va n gura de secaturi hoti si koorve.
9
10
Ruina au ajuns din cauza psd-ului , acum acelasi partid se da drept salvator al situatiei....tipic , si prostii pun botul !
21
4
Eu zic 67.914 000 lei nu mai luati voi lumea cu virgule cand vorbiti de zeci de milioane ma golanilor pentru ca nu vindeti covrigi,cica si 34 de bani.Vedeti ma sa nu mutati termenul de finalizare din 27 de luni la 27 de ani pt.ca sunteti in stare si nu am vazut cati ani dau garantie executanti lucrari pentru ca vorbim de zeci de milioane platiti din banul public,cand lucrati la privat treaba voastra.
18
0
Ma al naibii, cum se urnesc toate la apropierea alegerilir. Din pacate mai e multa, multaaa prostime care mai pune botul. Sau au interese. Ma uitam deunazi, la postarile unui trepadus, fost om de casa a lui Banias. A facut si ceva puscarie pentru luare de mita, cand a fost pentru o perioada scurta adjunct la casa de pensi. Acum e fan psd. Astia au tot interesul. Se adevereste ca psd e manta de ploaie pt infractori.
26
1
Gata au dat banii? Era o hotarare de expropriere pt cladirile alea prin care umpleau niste buzunare.
22
0
Ce vrajeala.
24
1
Bai prostilor. Voi nu intelegeti Ca de 20 de ani makidonii va fut in gura?
35
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212