REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Rusia acuză Occidentul că instigă Ucraina să atace ținte din Rusia

Rusia acuză Occidentul că instigă Ucraina să atace ținte din Rusia

Replica API 4 iulie 2022 | 00:00 1028

Kievul și „manipulatorii săi occidentali” nu vor sfârși bine dacă își continuă provocările în Rusia, a declarat duminică reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în emisiunea postului de televiziune Rossiya-24 , comentând presupusul atac al forțelor armate ale Ucrainei asupra Belgorodului (oraș din Rusia).

Maria Zaharova

"Ne abținem în continuare de la astfel de măsuri, dar vom monitoriza îndeaproape evoluția situației. Cei care acționează în acest fel trebuie să știe că, dacă provocările continuă, vor avea probleme", a declarat Zaharova, potrivit agenției Tass.

"Înțelegem că aceste acțiuni ale regimului de la Kiev nu sunt doar coordonate cu curatorii săi occidentali, ci, cel mai probabil, sunt provocate de aceștia. Acest lucru este făcut pentru a ne împinge să ripostăm la acest tip de lovituri, iar apoi să învârtă și mai mult isteria antirusească", a spus diplomatul, citează stiripesurse.ro.

Zaharova a subliniat că obiectivul regimului de la Kiev este de a lovi cu arme neghidate în zonele rezidențiale ale orașelor. "Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru", a spus ea.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a informat că, duminică seara, regimul de la Kiev ar fi lansat un atac cu rachete Tochka-U cu muniție cu dispersie și drone Tu-143 Reis în zonele rezidențiale din Belgorod și Kursk, rachetele și dronele ucrainene au fost distruse de sistemele rusești de apărare aeriană. Potrivit guvernatorului regiunii Belgorod, în urma atacului forțelor armate ale Ucrainei, patru persoane au fost ucise, iar alte patru au fost rănite, inclusiv un copil. Trei dintre cei decedați sunt cetățeni ai Ucrainei. 61 de case au fost avariate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deocamdata Ukraineeni nu le-au raspuns rushilor cu aceiasi moneda,dar daca rusoaica asta a declarat asha ceva inseamna ca rushilor le este frica,dece va este frica mai cacaciosilor,nu spuneati voi ca rachetele voastre pot ajunge la:Berlin,Londra sau Paris in cateva minute?.Pai cum asha mai rushilor,voi spuneti ca puteti distruge in cateva minute cele mai puternice tari din Europa si acum ii acuzati pe amarati astia de Ukraineeni ?,ceva nu se leaga in logica rusa.
0
0
america o cauta cu lumanarea ! resboiul o ajuta sa scape de criza
0
0
Femeie mai urata ca asta n-am vazut, sa-mi bag pula. Parca nu le placeau travestitii in Rusia, cum cacat au acceptat-o pe asta. Zici ca a evadat din vreo morga a Gulagului de canibali din Siberia, sau mai rau, din pestera Denisova, unde am inteles ca este locul de nastere al lui Satana Putin dintr-o mama prostituata, provenita dintr-o familie de evrei satanisti. Maria Putina este numele curvei care l-a nascut pe Satana Putin. Si din cate am inteles, s-au cam implinit semnele apocalipsei si venirea lui Satana pe Pamant, antihristul din Moscova. Uitati-va la fruntea lui Putin, ca se vad coarnele
5
0
adica rusii pot ataca scoli spitale gradinite teatre cartiere de locuit si ucrainienii nu au voie sa omoare rusi . bravo ma
1
0
mai comentati voi mult si o sa fiti dati afara de pe planeta!
0
0
Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte ! Eu unul as incepe sa va bombardez Kremlinul, Ermitajul si Marea Catedrala.
2
0
io zic ca dupa ce se termina toata nebunia asta, merita s-o facem posta Romana pe Zaharova asta. Pare ca poate sa duca mult timbre la gura!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614