REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rusia indică România drept furnizor principal de arme către Ucraina

Rusia indică România drept furnizor principal de arme către Ucraina

A.F. 23 decembrie 2022 | 00:00 662

Occidentul intensifică ajutorul militar pentru Ucraina, SUA, Marea Britanie, Polonia și România aducând cea mai mare contribuție în ceea ce priveşte livrarea de arme Kievului, a declarat, joi, șeful Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, primul adjunct al ministrului rus al apărării, Valeri Gherasimov, informează Rador.

Valeri Gherasimov

"SUA și aliații săi sporesc, în mod constant, volumul asistenței militare pentru Kiev cu scopul prelungirii conflictului. Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Polonia și România au cea mai semnificativă contribuție la furnizarea de arme" - a spus Gherasimov, în timpul unui briefing susţinut în fața atașaților militari ai statelor străine, adăugând că asistența financiară externă totală se ridică la aproape 100 de miliarde de dolari, citează stiripesurse.ro.

Potrivit afirmaţiilor șefului Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, de la începutul operațiunii speciale, Occidentul a furnizat Kievului patru avioane, peste 30 de elicoptere, peste 350 de tancuri, circa 1.000 de vehicule blindate de luptă și cel puțin 800 de maşini blindate. De asemenea, Ucraina a primit drept ajutor extern până la 700 de sisteme de artilerie, 100 de sisteme de rachete cu lansare multiplă, 130.000 de mijloace antitanc, peste 5.300 de sisteme mobile de rachete antiaeriene și cel puțin 5.000 de drone pentru misiuni diverse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nemernicul dracului. In fiecare zi te blestem și te înjur, cu tot neamul tau de incompetent mizerabil, pentru ceea ce ai făcut cu parcările. Ți-ai văzut joc de noi și de oras, infectule, cu cine dracului sa te ia te-a votat. Ai avut o mare grija cu parcările, ca sa îți iasă tie bani in primărie pe spinarea noastră. La noi nu te-ai gândit, porcule. Sa dea D-zeu ca tu și Gaborii de la locală, alti mizerabili, sa va fie greu pe lumea asta și sa avea nevoie de bani, și in banii aia de la amenzi sa ramaneti. Nemernicii dracului. Este sub sala sporturilor adăpostul acela imens in caz de orice, nefuncțional de peste 50 de ani. De ăla de ce nu te-ai preocupat, porc mizerabil? Dacă ne freaca ăștia o bomba la constanta, ce facem matelot fatalau de doi bani?! Stam pe locurile Tale de parcare și dacă atingem linia alba cu valiza luam amenda, așa-i? Morții ma-tii de jeg cu cine te-a susținut și cine te-a votat. Marș afara din primăria aia ca nu e de tine. Sa vina Mazăre înapoi, boii dracului. Scârbă de om.
1
1
nu vad turcia pe lista aia de 2 bani. pai bayraktar de unde au venit si multe altele...
2
0
de la atata vodca ai luat-o oblic, tataie. mars in ucraina sa iei un glont in bot
4
1
esti cam trist dupa cum te vad eu. Si deschide gura aia spurcata mai mare ca sa intre mai mult !!!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272