REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rușii l-au arestat pe soldatul care s-a filmat abuzând copii în campania din Ucraina

Rușii l-au arestat pe soldatul care s-a filmat abuzând copii în campania din Ucraina

Replica API 12 aprilie 2022 | 19:30 1720

Pe 9 aprilie, un soldat rus, Alexei Bicikov, a fost reținut în Rusia, după ce a înregistrat un videoclip cu abuzul sexual asupra unui copil, scrie VotTak, un canal de televiziune din Belarus care emite și în limba rusă, citat de ediția în limba rusă a The Insider.

Alexei Bicikov

Cu o zi mai devreme, pe Twitter a fost publicat un thread despre Bicikov, cu un videoclip în care tânărul spune mai întâi că înregistrează un „video feroce”, urmează mai multe imagini cu un bebeluș dezbrăcat pe care-l batjocorește, relatează deschide.md, citată de stiripesurse.ro.

Imaginile au fost difuzate pe darknet chiar de militar, care le-a trimis și unui prieten din Rusia, și despre ele se spune că sunt filmate în Ucraina, iar victima e o fetiță de doar un an, pe care, după abuz, Bicikov ar fi împușcat-o.

Informații despre Bicikov au fost publicate de utilizatorul VKontakte Kostia Kikeev. Potrivit acestuia, Bicikov s-a născut în 1997, este înregistrat pe teritoriul Stavropol și locuiește pe teritoriul Krasnodar. În plus, pe 8 martie 2022, a fost amendat pentru că a transportat copii fără scaun special într-un autoturism înmatriculat pe numele Anastasiei Țekres. Soțul acesteia a declarat că a vândut mașina, dar nu-l cunoștea pe „nemernicul ăsta”.

Mai târziu, el i-a spus lui Vot Tak că a văzut videoclipurile lui Bicikov, a scris o declarație către poliție, iar bărbatul a fost reținut. Potrivit informațiilor publicate, Bicikov servește în suburbiile Pskovului în unitatea militară nr. 64044.

Potrivit președintelui Consiliului Veteranilor din cadrul Diviziei 76 de Gardă a Forțelor Aeropurtate, Iuri Sosedov, toate formațiunile militare din regiunea Pskov participă la războiul din Ucraina. Utilizatorii de limbă rusă sau ucraineană de pe twitter au viralizat fotografia soldatului și informații despre el, precum și imagini din videourile filmate de acesta. Nu există confirmări oficiale despre reținerea sa, nici despre abuzurile sexuale din Ucraina.

Pe 8 aprilie, comisarul pentru drepturile omului al Radei Supreme a Ucrainei, Liudmila Denisova , a vorbit despre violul copiilor ucraineni de către armata rusă. S-a întâmplat în Bucha. O fată de 14 ani a fost violată de cinci militari. A rămas însărcinată. Un băiat de 11 ani a fost violat de soldații ruși în fața mamei sale: aceasta a fost legată de un scaun și obligată să privească.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272