REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Russell Crowe plănuieşte să construiască un studio de film

Russell Crowe plănuieşte să construiască un studio de film

Replica API 17 iunie 2021 | 00:00 492

Starul australian Russell Crowe şi-a făcut public proiectul construcţiei unui studio de film pe coasta de est a imensului continent insular, care atrage din ce în ce mai multe filmări, informează AFP, citată de Agerpres.

Russell Crowe

Recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor graţie rolului din "Gladiator" (2001), vedeta a anunţat miercuri că studioul va fi construit în Coffs Harbour, la sud de Brisbane, într-un fost complex turistic.

"De mai mulţi ani mă gândesc la modul în care aş putea combina locul în care trăiesc şi munca mea", a explicat actorul pentru televiziunea publică australiană ABC.

Potrivit vedetei, citată într-un comunicat, studioul va găzdui atât "filme internaţionale, cât şi producţii locale".

De la începutul pandemiei, în Australia au avut loc numeroase filmări, producătorii fiind atraşi de rata scăzută de contaminare cu COVID-19.

Guvernul a reuşit, de asemenea, să atragă producătorii către litoralul australian oferind bonusuri de milioane de dolari.

Următorul film al Studiourilor Marvel, "Thor: Love and Thunder", precum şi producţiile "Thirteen Lives" şi "Blacklight ", acesta din urmă avându-l în distribuţie pe Liam Neeson, sunt printre primele pelicule care au beneficiat de aceste subvenţii.

Anul acesta, Julia Roberts şi George Clooney filmează "Ticket to Paradise" în nordul Australiei, în timp ce filmările la prequel-ul de la "Mad Max" vor avea loc în 2022 lângă Sydney.

Proiectul lui Russell Crowe nu a fost încă aprobat, însă a obţinut sprijinul guvernului local.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212