REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

RUSU și COCARGEANU, NOII VICEPRIMARI AI CONSTANȚEI

RUSU și COCARGEANU, NOII VICEPRIMARI AI CONSTANȚEI

Replica API 9 noiembrie 2020 | 15:30 5057

Ionuț Rusu a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Constanța, în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal din data de 9 noiembrie 2020. Cel de-al doilea viceprimar a fost Florin Cocargeanu, propunerea Alianței USR PLUS.

Pe ordinea de zi se află şi desemnarea celor doi viceprimari. Deşi s-a vehiculat numele mai multor liberali, dar se pare că PNL s-a decis asupra lui Ionuț Rusu. Iar din partea USR-PLUS ar urma să fie desemnat Florin Cocargeanu.

„Îmi voi dărui toată priceperea pentru reconstrucția Constanței și pentru o viață mai bună pentru toți constănțenii. Sunt născut, educat, la malul mării. Am bătut mările și oceanele și de fiecare dată m-am întors aici, la Constanța. De astăzi, familia mea are peste 300 de mii de membri. Vreau să îmbunătățesc Constanța. Constănțenii au nevoie de soluții. Nu pretind că am toate soluțiile, dar am credința și determinarea de a găsi soluțiile. În anul 2024 vreau ca orașul Constanța să arate ca un adevărat oraș european. De la domnul primar am învățat ce înseamnă perseverența” a declarat Ionuț Rusu.

„Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Sper ca peste patru ani să fiți mulțumiți de alegerea pe care ați făcut-o acum“, a declarat Florin Cocargeanu.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dracu sunt Rusu si Cocargeanu??? Doi mari necunoscuti!!! Cred ca am scapat de Babu si Rasauteanu si dam de fratii lor!!
28
4
M-ati convins, La Parlamentare votez PSD.
5
8
Ce pretentii sa aveti se la usr - viceprimar ,cand primarul Brasovului USR a fost exmatriculat dar in cv a mentionat ca a absolvit facultatea
9
0
Amice Nancu Multa Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
3
6
Fix cu pesedistii a inceput. Nu i-a dat afara, dimpotriva.....i-a pus sefi pe doi pesedei. Asa ca dormiti linistiti, Amiralul a reinviat USL la Constanta.
11
2
...KAKATUL..PRAF..veti alerga numai...si numai dupa interesele voastre..asta-i ROMANIA....
11
1
Pnl aceeasi mizerie! Nu ati invatat nimic, faceti exact ceea ce cu putin timp in urma criticati. Sa va fie rusine! V-am votat dar m-ati pierdut.
16
1
Ionut Rusu are agentia de crewing Stargate si doar ce au luat Maersk Tankers.In orasul asta nu se tine cont de creier ,ci numai de bani!FMM
24
0
Muuie ba sarantocilor. PNL conduce orasul. E makidoni la putere. Muie PSD.
2
16
astia care il lauda pe babu sunt 1. el adica babu 2 fratisu, 3 nevastasa, si 4 dar prima soacrasa
13
2
Pai astia 2 nici la degetul mic a lu Babu, pai Babu inainte sa ajunge vice deja avea afacere de milioane de euro. Astia sunt terchea berchea pe langa el
15
7
Uram succes in activitate noilor primari. Asteptam de la ei in primul rand ca impreuna cu noul primar sa reformeze aparatul bugetar prin eliminarea tuturor sefilor pesedisto-fagadisti. Nu puteti merge mai departe cu ei. Din acest motiv noi cetatenii am votat sa ajungeti in aceasta institutie publica.
7
15
Halal viceprimari ! Babu macar avea afaceri de milioane, stia sa gestioneze, sa coordoneze. Rasauteanu bine pregatit. Asta de la usr mai bine se intoarce la mall iar masonu de rusu la loja la el
15
7
da ce il recomanda pe cacargeanu pe pozitia de viceprimar? omul vinde adidasi cica, bine de cativa ani nu stiu daca mai vinde ceva...deci loc de munca nema...atata puteti usr? prea mari sperante pt ceea ce oferiti...
35
3
Este revoltator modul in care usr a inteles sa actioneze in cl. Noi v-am trimis acolo sa puneti capat intelegerilor obscure, nu sa faceti blat cu pnl pt o pozitie de viceprimar in timp ce bucovala continua sa distruga istoria orasului. Dar ce pretentii sa mai am de la usr constanta cand a ajuns sa fie condus de o gasca de oportunisti. Caragheorghe, de ce ai pacalit constantenii sa-ti dea votul pt cl daca interesul tau era sa ajungi in parlament? Intrebare retorica , evident.
43
2
Imi vine sa vomit! Aceeasi cloaca politica si MIZERIE! Ce il recomanda pe Rusu-pe care il cunosc de 25 de ani, sa fie vice-primarul Ctei?!? Al dracului ban... Asta dicteaza in politica! Ai bani, iti cumperi un loc caldut in politica... Primarie, Parlament etc. Cata fatarnicie poate exista! Si multi prosti care pun botul...
36
5
Familia luiRusu are 300mii de oameni? Cati bani va face Mariana Mitra din meditatii!!!
15
1
Alt marinar? Am mai avut unul care a facut orasul praf!
20
3
Blatul mizerabil din perioada pesedista este continuat si in actualul consiliu local de pnl si usd. Este ireal sa vezi cum pentru fiecare pozitie de viceprimar a existat o singura propunere. In rest , plictiseala maxima , cocargeanu era mai mult preocupat de telefon cu mici intreruperi in care isi verifica ceasul. Mestere ,hai sa-ti spun un secret , vezi ca ai ceas si pe telefon. Rusu , alt personaj caragielian , a simtit nevoia sa tina un discurs aiuritor din care nici el nu cred ca a inteles mare lucru. Halal viceprimari! Apropo,Bucovala era si el la sedinta sau inca turna beton la lupoaica?
41
1
Unul are nume de 4 litere si altul in sufix -eanu. Nu, nu Babu si Rasauteanu.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218