REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ryan Gosling, pus de iubită să aducă acasă lenjeria intimă folosită la filmări!

Ryan Gosling, pus de iubită să aducă acasă lenjeria intimă folosită la filmări!

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 896

Ryan Gosling interpretează rolul lui Ken, iubitul lui Barbie, în producția cinematografică filmată în această perioadă și care ecranizează povestea celebrelor păpuși Mattel.

Ryan Gosling

Nici nu a încheiat filmările, că Ryan Gosling a fost sunat de mama copiilor săi, celebra actriță Eva Mendes, care l-a implorat să aducă acasă lenjeria intimă utilizată la filmări, pentru rolul Ken, scrie click.ro.

Visa din adolescență o întâlnire cu Ken

În emisiunea „Nightly Pop” a E! News, Eva Mendes a povestit că, din întreaga garderobă pusă la dispoziție de producători, i-a cerut partenerului ei să aducă acasă o singură piesă. „I-am spus simplu... Te rog să aduci acasă lenjeria intimă a lui Ken. E tot ce îmi doresc”, a dezvăluit actrița, în emisiunea citată.

De altfel, lenjeria intimă cu pricina are o poveste aparte. Ryan Gosling și partenera sa din film, actrița Margot Robbie, fac deliciul echipelor de paparazzi care îi filează, de fiecare dată când filmările au loc în aer liber.

Ținuta lui Ryan Gosling, în chip de Ken, a fost sursa multor discuții online. Ca de fiecare dată, fanii s-au împărțit în mai multe tabere. Evident, câștigătoare va ieși chiar Eva Mendes, care se va bucura de o experiență veritabilă Ken, atunci când Ryan Gosling va ajunge acasă.

Ken, iubitul lui Barbie, a fost generații la rând un stereotip masculin, la care au visat multe fete și femei în toată firea. Astfel, oricine ar fi acceptat interpretarea știa că rolul implică o asumare și o responsabilitate pe măsură.

Filmul „Barbie”, lansat în 2023

De altfel, chiar Eva Mendes a mai menționat în interviu că o întâlnire cu Ken este „visul meu din adolescență”. Ea a mai spus că i se pare ciudat că iubitul ei interpretează rolul unui personaj celebru, însă, nu al unei persoane, ci al unei păpuși.

Ryan Gosling și Eva Mendes sunt părinții a două fetițe, Esmeralda, 7 ani, și Amanda, 5 ani.

Este primul film, cu actori în carne și oase, despre celebrele personaje. Până acum, Barbie și Ken au avut parte de ecranizări animate. Producția va fi lansată în iulie 2023.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108