REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

S-a aflat ce pensie primește Florin Piersic, după o viață petrecută pe scenă

S-a aflat ce pensie primește Florin Piersic, după o viață petrecută pe scenă

Replica API 4 martie 2020 | 00:00 1635

Florin Piersic

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori români. Nimeni nu poate contesta că marele actor este, pur și simplu, o legendă a filmului și teatrului. Cu toate acestea, după unii, actorul nu este recompensat pe măsură, dacă luăm în considerare pensia primită de acesta.

Florin Piersic ar avea o pensie de 2.000 de lei. Într-adevăr, este peste media la nivel național, însă până la urmă este vorba despre nimeni altul decât Florin Piersic. Actorul nu se plânge, mai ales că are trei locuințe, printre care se numără o casă de vacanță în judetul Cluj.

Florin Piersic a împlinit în luna ianuarie 84 de ani. Deși au existat mai multe zvonuri potrivit cărora ar avea mai multe probleme de sănătate, actorul a negat mereu, susținând că este în putere, îi place să facă mișcare, mai ales să înoate.

„Inventează, nu am avut probleme de sănătate. S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei să nu cad. Sunt bine, sunt atât de sănătos. Ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 84 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri”, a declarat Florin Piersic revoltat la Antena Stars, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are pensia mica dar trebuia sa se gandeasca la asta cand era tanar si platea taxe si impozite. Eu nu-l plang deloc. L-a recompensat Dumnezeu cu alte daruri unul din ele fiind cardul de famei frumoase care au roit in jurul lui.
0
1
Are pensia mica deoarece nu a platit impozit pe toate veniturile incasate din vanzarea biletelor la spectacole.S-a trecut pe salariu mic diferenta a luat-o-n mana.Daca se trecea cu salariu mare si platea CAS,CASS aferent era si pensia mai mare,altfel nu se explica!
0
2
si popa a intarziat la slujba dupa ce la spovedit pe florin piersic
1
0
sa munceasca 48 ani zi de zi si sa primeasca o pensie de...KAKAT...asa cum au bietii romani...sa fie multumit..si asa a frecat motanul la blanita..
4
0
Tu MIMI eu nu stiu unde ai citit tu ca Florin Piersic se plange de ceva,pentru ca aici din contra,el le spune zizristilor ca sta destul de bine cu sanatatea pentru varsta lui si sa nu mai inventeze verzi si uscate despre el.
1
1
Florin Piersic sa nu se planga de pensie. A dus o viata ca-n filme.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212