REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

S-A AFLAT CINE ESTE FATA CARE S-A SINUCIS LA OLIMP ŞI CARE A FOST ULTIMA EI DISCUŢIE!

S-A AFLAT CINE ESTE FATA CARE S-A SINUCIS LA OLIMP ŞI CARE A FOST ULTIMA EI DISCUŢIE!

Replica API 29 octombrie 2019 | 01:21 1996

Tânăra care a murit luni, 28 octombrie, după ce a căzut de la etaj în Olimp se numea Ştefania O. şi avea doar 15 ani. Fata s-a aruncat cu intenţie, fiind găsită lângă hotelul Oceanic.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că victima, Ștefania O., era elevă în clasa a X-a la un liceu din Mangalia, unde avea și domiciliu, dar locuia fără forme legale în Moșneni. Pe clădirea de pe care se presupune că s-a aruncat au fost găsite lucrurile ei, aranjate în ordine, dar fără a lăsa un bilet de adio.

În schimb, în mediul online a fost publicată o discuţie dintre aceasta şi o altă persoană (din respect pentru familie, nu vom publica discuţia!), în care anunţa intenţia sa de a se sinucide, însă nu este clar motivul. Se speculează că avea probleme personale, în timp ce alte persoane susţin că s-ar fi sinucis din cauza unei note proaste - nota 3, respectiv faptul că o profesoară ar fi umilit-o.

A.C.

vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/olimp-o-tanara-de-15-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-unui-hotel-407077/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
relule sa arzi in foc si iad cum poti sa vb asa de un suflet care merge spre ceruri , ambulanta luatil la nebuni e pe braila omul
1
0
mai nae vezi ca tu confunzi personajele...sub alt aspect vinovati sunteti voi toti care lasati consumul de droguri si alcool la liber ... dupa orice consum - si a nu se uita ca sambata fuse balul la liceu- scade drastic cantitatea de serotonina si dopamina ceea ce produce depresie si anxietate grave. orice evenimente iau amploare in mintea adolescentului si se considera haituit , de aici si starea psihica precara. asa ca atunci cand va mai lasati copiii pe la evenimente bine ar fi sa fiti prezenti prin preajma si mai mult prezenti prin viata lor.
0
3
da umflata aia de engleza isi promoveza numai elevii care fac meditatii contra cost cu umflaciunea sa,merita dezumflata si data pe liber vaca Dracului
0
2
la scoala se face concurs..care sa nu mai fie virgina...daca vreuna indrazneste sa piarda concursul,e vai de ea...
2
6
oare mai era virgina,,
0
8
Dzeu s-o ierte !---nimic din viata asta nu merita sa-ti dai viata !----pacat de frumusetea ei !
10
0
la acest liceu e o mistocareala a profesorilor la adresa elevilor. L-i se dicteaza de pe foi...tone de informatii, pe care elevii trebuie sa le reintoarca din memorie, cu punct si virgula, profesorilor. inclusiv psihologul scolar, care se presupune ca ar trbui sa fie apropiat de elevi.
14
1
case close. nici un semn de intrebare?
5
0
Conducerea liceului ar trebui sa faca propria ancheta si sa costate dezastrul de la orele predate aici! treziti-va, doamnelor si domnilor, si apucati-va de treaba!
14
1
si ma-ta e buna.
17
0
ERA BUNA DE O MUIE
0
43
Mare pacat, fata tanara, toata viata in fata.
26
0
daca nu e politia de vina atunci sunt profesorii...
15
7
S-A AFAT CINE ESTE FAPTA nu s-a afat cine dracu va angajeaza ca ziaristi!
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369