REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

S-a ales cu BUZA SPARTĂ din cauza BANILOR!

S-a ales cu BUZA SPARTĂ din cauza BANILOR!

Replica API 12 noiembrie 2021 | 14:00 1530

Gelal Şaban a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta este acuzat că l-a lovit pe C.A. cu mânerul unui cuţit, în zona feţei, spărgându-i acestuia buza, după care persoana vătămată a fugit către postul de Poliție. Motivul ar fi fost 100 de lei pe care agresorul îi datora victimei. În urma retragerii plângerii victimei, magistraţii din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis încetarea procesului penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe de către inculpatul Gelal Șaban. Sentința a fost comunicată pe 3 noiembrie 2011 și nu este definitivă.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit declarațiilor martorilor, victima împreună cu soția, nora și nepoata se aflau în centrul orașului Cobadin, la cumpărături. După ieșirea din magazin, Gelal Șaban l-a prins pe C.A. din spate, iar apoi l-a lovit cu mânerul unui cuțit în față. Apoi, inculpatul s-a repezit cu cuțitul înspre cei care însoțeau victima amenințând că îi omoară pe toți. După acest lucru, Gelal Șaban a plecat cu o căruță iar pe victimă a luat-o o ambulanță.

Ce a spus inculpatul

Șaban Gelal a avut și el partea lui de poveste. Astfel, acesta a declarat că în timp ce se afla în centrul Cobadinului împreună cu soția, C.A. a venit la el și i-a cerut suma de 100 de lei pe care i-o datora. Șaban Gelal i-a spus că banii i-a dat în urmă cu mai mult timp aproximativ o lună unui nepot pentru a-i aduce și că nu-i mai dă niciun ban, iar C.A. i-a spus că dacă nu-i dă banii îi dă una ”de pupa cimentul”. După aproximativ 10-15 minute timp în care a discutat cu victima, Gelal Șaban a plecat către un magazin, iar C.A. a venit din urmă și l-a apucat de bluză din spate. Gelal Șaban simțind că este tras de bluză în spate s-a dezechilibrat și a început să dea din mâini pentru a-și recupera echilibrul moment în care, l-ar fi lovit din greșeală pe C.A. cu palma peste gură și a observat că i-a spart buza, după ce s-a eliberat a plecat acasă pentru a nu degenera conflictul, neputând indica alte persoane care să susțină cele declarate.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că la termenul de judecată din 19.10.2021 persoana vătămată a declarat în fața instanței că înțelege să-și retragă plângerea formulată.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272