REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

S-a amânat cauza în dosarul lui Vlad Pascu. Noul termen este programat pe 9 mai

S-a amânat cauza în dosarul lui Vlad Pascu. Noul termen este programat pe 9 mai

Andreea VLAICU 18 aprilie 2024 | 09:44 760

Un nou termen în dosarul în care este judecat Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, este programat, joi, de la ora 10.00, la Judecătoria Mangalia. La acest termen ar putea fi audiate părţile civile din dosar, părinţii tinerilor morţi în accidentul rutier şi tinerii răniţi.

S-a amanat cauza in dosarul lui Vlad Pascu. Noul termen este programat pe 9 maiVlad Pascu

Al patrulea termen din procesul lui Vlad Pascu este programat joi, 18 aprilie, la Judecătoria Mangalia. Procesul se va desfășura în continuare cu judecătoarea Ancuţa Popoviciu, după ce CSM a amânat miercuri, pentru 24 aprilie, solicitarea Inspecţiei Judiciare de suspendare a acesteia din funcţie, pentru comportamentul său din timpul procesului, când a venit nepregătită şi a întrebat dacă unul dintre tinerii decedaţi se află în sala de judecată.

La termenul de azi vor fi audiaţi părinţii studenţilor ucişi, dar şi doi dintre tinerii răniţi în accidentul provocat de Pascu, în luna august a anului 2023. Părinții și bunica Robertei, Dragomir Cătălin Ştefan, Dragomir Livia și Voinea Ruxandra, părinții lui Sebastian, Olariu Mihaela și Olariu Valentin, dar și Coniac Vlad Alexandru şi Ionescu Cristina Ileana, doi dintre cei trei supraviețuitori ai accidentului, vor vorbi în fața judecătoarei. 

Dacă audierile vor fi finalizate azi, acesta ar putea fi ultimul termen pe fond din procesul lui Vlad Pascu. Instanţa va rămâne în pronunţare şi va anunţa data la care va emite primul verdict. Sentința nu va fi definitivă, iar dacă părţile o vor contesta, dosarul va ajunge la Curtea de Apel Constanța. 

Update:  Adrian Cuculis, avocatul familiei uneia dintre victime, a solicitat instanţei amânarea cauzei până după data de 24 aprilie, atunci când se va pronunţa CSM în legătură cu suspendarea din funcţie a judecătoarei. Avocații au reușit să obțină amânarea, noul termen din dosar fiind programat pentru data de 9 mai, ora 10.00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun pe 2 Mai termenul si fix atunci sa-l infunde!
2
0
Hai că mai e puțin și se prescrie
2
0
PACAT...MARE PACAT DE TINERII CARE AU FOST UCISI DE CATRE INDIVIDUL DROGAT...NU SE VA FACE...NIMIC...NIMIC...SE VA TRAGE DE TIMP,DEOARECE CRIMINALUL DROGAT ...ESTE TANAR...CE SCUZE GOLANESTI INVOCATE DE CATRE ACESTI AVOCATI....FOARTE BINE...DACA ESTE TANAR SA STEA IN PUSCARIA ROMANESCA VREO 30 ANI,CA SA SE AUTOEDUCE..DAR ...TRAIM IN ROMANIA...PACAT DE SUFERINTELE ACESTOR FAMILII DISTRUSE...DUMNEZEU SA VA AJUTE SA TRECETI PESTE ACESTE GRELE CLIPE ALE VIETII DUMNEAVOASTRA...
6
0
c***a aia drogata de judecătoare, încă nu este condamnata?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272