REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

S-a AMÂNAT studiul de FEZABILITATE pentru dezvoltarea AEROPORTULUI Mihail Kogălniceanu!

S-a AMÂNAT studiul de FEZABILITATE pentru dezvoltarea AEROPORTULUI Mihail Kogălniceanu!

Replica API 6 septembrie 2021 | 00:23 2300

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a lansat achiziția privind servicii de elaborare Studiu de Fezabilitate pentru “Dezvoltare terminal, turn de control și parcare". Din păcate, procedura a fost anulată, fie din cauza unor abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu vrea să se dezvolte, în acest sens lansând achiziția privind servicii de elaborare Studiu de Fezabilitate pentru “Dezvoltare terminal, turn de control și parcare". Valoarea estimată a proiectului este de 3.200.840 de lei, Ofertanții au putut solicita clarificări nu mai târziu de a 18-a zi înainte de data stabilită pentru depunerea ofertelor. Autoritatea contractantă a răspuns numai solicitărilor de clarificări adresate de operatorii economici care au respectat termenul anterior precizat, astfel încât răspunsul la solicitările de clarificări sa fie transmis de către autoritatea contractantă în a 11-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Licitație anulată din cauza unor abateri grave

Din păcate licitația a fost anulată, fie din cauza unor abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau pentru că a fost imposibilă încheierea contractului, însă va fi reluată cât de curând.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a produs "abateri grave" sa fie cercetat, dat afara si sa plateasca despagubiri. Bulgarii au la Varna un aeroport mult mai mare, frumos si cu legaturi in toate partile lumii. Ca marime Varna este poate chiar mai mica decat Constanta.
1
0
Droghila o mojea pe mitea in aerogara in spate cand suteu cara gentile. nicule nicule.....
1
0
In Constanta se amana toate planurile avand stricta nevoie la guvern si primarilor cu dedicatie PNL , nu ptr proiecte ori te miri ce dezvoltari, ci personali doar antem smecherii pnl !
1
0
Cand a venit astia sa faca studiu Barcaru o regla pe Nusa pe platforma si normal ca la anulat
7
0
mai degraba il transforma in teren agricol, ar aduce mai multi bani primariei.
5
0
Aeroport....asta i cel mult o autogara
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468