REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

S-a aprobat! Se reabilitează bordurile şi trotuarele în municipiul Mangalia!

S-a aprobat! Se reabilitează bordurile şi trotuarele în municipiul Mangalia!

Replica API 9 iunie 2018 | 00:18 263

Veşti bune pentru mangalioţi! Consiliul Local Mangalia a votat, astăzi, 8.06.2018, în cadrul unei şedinţe ordinare, introducerea proiectului de reabilitare și modernizare a trotuarelor, în lista obiectivelor de investiții finanțate prin împrumutul contractat de municipalitate.

Indicatorii tehnico-economici ai proiectului au fost deja aprobați, astfel că, în perioada următoare va fi demarată procedura de licitație în vederea contractării lucrărilor. Documentația tehnică prevede lățirea (unde este cazul) și asfaltarea trotuarelor, precum și amenajarea spațiilor verzi din perimetrul acestora, pe toate străzile din zona menționată în proiect. ”Dacă procedurile legale de atribuire vor decurge normal, sperăm ca, în toamna acestui an, să intrăm în teren cu lucrările la trotuarele din cartierul de case”, a declarat primarul Radu Cristian.

Aleșii locali au mai aprobat același tip de finanțare pentru amenajarea unui spațiu de recreere pe Bulevardul ”Callatis” din localitate. Totodată, membrii Consiliului Local au adoptat proiectul de hotărâre privind studiul de fezabilitate în vederea înființării sistemului de irigații automatizat a spațiului verde din Șos. Constanței, zona aferentă sensului giratoriu, respectiv zona din fața Casei Tineretului din Mangalia. De asemenea, s-a votat proiectul de hotărâre privind acordarea cuantumului burselor pentru elevi, aferente semestrului II, în anul școlar 2017-2018 și o rectificare bugetară. În aceeași ședință, s-a adoptat și proiectul de hotărâre privind prelungirea contractelor de închiriere pentru locuințele sociale.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bani aruncati camarilei psd-iste! Ce irigatii automatizate mai faceti? mai merge vreuna din cate ati facut? Ati automatizat irigatiile de pe bulevardul Callatis...praf si pulbere de ea! ati automatizat spatiul verde pe faleza finalizata cu atatia bani cheltuiti tot de la buget ca n-ati fost in stare pe fonduri europene. Praf si pulbere si asta! Bani aruncati clientelei psd abonate la banul public.
0
0
De ce sunteti revoltati? Stiti ca se aduna semnaturi pt demiterea celui mai prost primar din istoria orasului.
1
0
Multi comenteaza fara sa stie ceva concret. E ca si cum ai fi impotriva unui calcul matematic fara sa stii aritmetica. Adevarat,rezultatele se vad,le inteleg si prostii,dar pana acolo,de ce nu va informati inainte de a da cu capul in zid? Sau daca aveti idei mai bune,pai prin comentariu,aduceti-le in fata,fiti creativi ,aratati ca nu sunteti doar niste gura-sparta ,niste cutii goale aruncate pe scari sa faca zgomot .
0
1
Sa se reabiliteze toate bordelurile PSD-ALDE-PNL-PMP ! Toate , ca a inceput sezonul ...
1
0
Consilierii sunt de vina ca aproba orice in schimbul unor favoruri.Niste jegosi care stau in functie 3-4 mandate.Ala care are 4 masini cu MON are un imperiu in VENUS...
2
0
Gata s-a rezolvat se pun pavele si borduri ! Prietenul Cristea Traian Primarul CAP -ist al Costinestiului prin firma SC VIRALEX COMPLEX 2015 a fratilor Balan Virgil si Alexandru ,marionetele acestui SRL baza fiind Cristea Traian.Asa cum s-a rezolvat si la primaria 23 August afacerea pavele si borduri , tot cu aceasta firma faimoasa condusa din umbra de tatutu Cristea.Nu-i usor sa primesti contracte directe de la primarii incapusate cu aceasta firma prospera peste noapte pe banii statului.DNA sa nu-i uiti pe acesti patroni interlopi,primari darnici sifonand banul public.
2
1
Si noi schimbam bordurile,pune.mana si astupa gropile ,las ca te schimbam noi
4
0
Doar sa fure. I s-a infundat cu avocatii si s-a apucat de borduri. Un escroc
3
1
ce folos ca totul ce se face este de mantuiala fara nici un control fara ,estetica fara garantii fara cap se face sa fie facut si la anul o luam de la inceput pe banii nostri
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272