REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

S-a dat autorizația pentru construirea a 10 noi blocuri în campusul social Henri Coandă

S-a dat autorizația pentru construirea a 10 noi blocuri în campusul social Henri Coandă

Replica API 3 mai 2017 | 00:28 792

Campusul social Henri Coandă din Constanța se va extinde cu alte zece unități modulare. Primăria Constanța a eliberat pe data de 28.04.2017 autorizația de construire pentru această investiție. Autorizația este valabilă 12 luni. Titularul investiției este Regia Autonomă de Exploatare de Domeniului Public și Privat Constanța, care încă de anul trecut a finalizat licitația pentru lucrările de construire, câștigată de ABC Val, în asociere cu House Consult SRL, pentru suma de peste 34 milioane lei.

A doua zonă a campusului social Henri Coandă va fi formată din 10 module/blocuri cu funcţiunea de locuinţe sociale colective, cu regim de înălţime P+2E, identice ca dimensiuni. Fiecare din cele 10 tronsoane are 57 unităţi modulate constituite în unităţi locative cu un dormitor, două dormitoare şi trei dormitoare, rezultând un total de 570 unităţi locative. Cele zece noi blocuri vor fi gata cel mai probabil, în 2018.

Menționăm că locuitorii zonei de lângă cartierul social Henri Coandă susţin că au ajuns la capătul puterilor. Aceştia au formulat mai multe plângeri la Primăria Constanţa şi, dacă nu se rezolvă nimic, sunt dispuşi să meargă mai departe, chiar la autorităţile din Bucureşti. Oamenii susţin că, pe lângă gălăgia de nedescris, la ordinea zilei sunt furturile din maşini, vandalizarea autovehiculelor, mizeria şi locuinţele sparte.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganul bun e tiganul mort!
3
0
Foarte bine! Si dupa ce ii adunati pe toti la un loc poate le dati si foc, lua-i-ar dracu de borati!
3
0
Romi nu is oameni nu tre sa locuiasca undeva.Nu tre sa aiba copii.Poate asa sa fie daaaar tre sa ii sugeti pe tooooti inainte voi mamale voastre si su nepotei vostri.Jaaaa vaingura mo.
2
2
Deoarece preturile ap. in zona scad noi cativa initiaci le cumparam pe toate apoi ca sunt modulare le mutam in camp la Galesu dupa care revindem ap. la pretul corect si profit mare!
1
0
FACADAU daca esti tu inseamna ca mata sa imi fi scapat.Asa k mai laso cu harneala asta obosita.Sa se construiasca blicuri sa locuiasca toti cei care au nevoi adevarate medicale sociale copii multi.Romanilor luatil in .ot.
3
3
misto, tetea tagadau nu-i degeaba urmasul lui che mazarel,la mai mare
4
2
toate ciorile vor fi mutate in zona dupa care va fi construit un zid sa inconjoare zona si sa tina toate rapandulele acolo
4
1
asa va trebuie.gunoaiele pe care le votati.in strada cu fierul beton si bataie pe toti din Heri Coanda.scursurile din piata Ovidiu au venit in oras
4
2
Romanii au fost si vor muri lasi..ce dracu stati si comentati pe aci?peste cu t.n.t da a stiti ce e..face bum..pai aia tot vin de prin toate colturile Romaniei si ei le fac buletine,ca sa isi asigure ciolanul.Machedoane,ia-i pe langa casa ta,sa vedem fagadaule daca ii mai suporti? Ceva ce face bum va tb..
5
2
Pt aia de pe semanatorului?
4
0
sa fina paragladinele in mamaia,e putin de mers de la ei pana in ,,perla" litoralului. cat de prost sa fi sa faci ghetou langa ce te chinui sa realizezi ani de zile...o statiune model?primare,consilierule,ori esti senil,ori nu ai viziune ptr viitor!ori faci in ciuda si in defavoarea constantenilor!chiar vreau sa mearga la ciordeala si la cersit langa loft,poate ii praduieste pe aia care dau 40000 pe o seara!sa ne faca de cacat..
8
1
Pai cum sa nu se construiasca pt tigani?! Ia deschideti ochii mai bine!In Primarie ,tot din neamul lor lucreaza...doar ca sunt cu scoala si le ghicesti mai greu apartenenta la aceasta etnie ...
7
2
Daca tot iti place initiativa ia o famolie de ciorila tine acasa!
8
1
Felicitari pt initiativa!
4
10
Pai bai fraericilor din Tomis nord , cand erau alegeri v-a durut in fuund sa mergeti la vot ???
11
4
Hai sa ne traiesti sefule.Sintem oameni cu toti gigani romani avem suflete rai sa merga la zbirna.
7
5
Sirieni cu pardalieni indigeni iese mo ceva deosebit ce nu s- a mai pomenit de la evu mediu si pana la epoca mazare
9
2
Bravo Fagadaule, de asta te-am votat? Sa ne terorizezi cu casele pline de tigani veniti din toata tara? Ce ar fi sa te muti tu in apartamentul meu din Soveja ca tot iubesti tiganii la fel ca uratul de Mazare, manca-var holera cu tot cu tigani.
20
7
Ashea bulibasilor construiti ceva residential pentru vecinii sirieni sa imperechem civilizatia.
7
1
Poate 100 de euro tot apartamentul!O sa fie o zona de evitat,Fagadau mutalaul este continuatorul politicii de adus voturi cu orice pret pentru PSD!In viitor prevad ca vor ajunge oamenii la capatul rabdarii si se vor isca mari tensiuni prin Henri Coanda!Totul datorita nesimitirii si iresponsabilitatii unora din PSD!
15
5
Ce cartier era acum 15 ani si ce mahala a ajuns acum plin de tuciurii....
19
3
Haoleu mancatiatis ce bine e la costanta
9
5
De parca nu erau destui tigani pusi pe furat.
19
6
Exact ceea ce trebuie... zona e distrusa!
19
6
Care aveti apartamente in zon o sa mai luati 100 de euro la metru pe el
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272