REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

S-a dat startul distracției pe litoral! Festivalul NEVERSEA și-a deschis porțile! Video

S-a dat startul distracției pe litoral! Festivalul NEVERSEA și-a deschis porțile! Video

Andreea VREJOIU 6 iulie 2023 | 21:00 5324

E oficial! S-a dat startul distracției pe litoral! Festivalul Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, și-a deschis, joi, 6 iulie a.c., la ora 16:00, porțile pentru sute de mii de visători din întreaga lume. Ediția aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA, eveniment care va avea loc în perioada 6-9 iulie, va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenți să celebreze cei cinci ani de festival. Pe timpul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, momente speciale, jocuri de lumini și zone instagramabile. Show-urile impresionante alte artiștilor naționali și internaționali, vor face ca experiența de festival să fie una memorabilă.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! Video

Cel mai așteptat eveniment de la malul mării, Festivalul Neversea, și-a deschis, joi, 6 iulie a.c., porțile pentru iubitorii de muzică. Pe tineri îi aşteaptă un univers vibrant de muzică, magie şi distracţie fără limite.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! VideoInna

Festivalul Neversea află la ediția aniversară, iar în acest an va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța. Ca o noutate, trei noi concepte de scene vor exista anul acesta la festival, care vor încânta publicul de festival cu ritmuri diverse.

Petrecerea a fost deschisă la ora 16:30, pe scena Balkaniada cu DJ Amilly, urmat fiind de DJ Pjenom, Pizar Stelar, Funckorporation, Carman Chindriș și Taraful Rutenilor, Viroca și Ioniță și Taraful Clejanilor, Clanker Jonesc și Karlo Diac. Pe Scena Retro Fantesia au fost mixate cele mai fredonate piese de-a lungul anilor. DJ Antenna a mixat între orele 20:00 – 23:00, urmat fiind de Jiji Lazăr și Even Steven.

Video:

Scena Latino sau Pachanga a fost animată de DJ Marius Ioniță, DJ Guaguanco, DJ Paul B, DJ Mag, DJ Ducu, DJ Paul B, și DJ Romy aka The Preacher. Asta pentru că structurile MAI sunt în dispozitiv și au grijă ca toți festivalierii să se distreze, în siguranța garantată de profesionalismul oamenilor în uniformă. Petrecerea pe Main Staige a început la 18:00 cu Partidul Kiss FM, urmat fiind de Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Minelli, Inna, Grasu XXL. Lil Uzi Vert, headliner-ul care vine în premieră la ediția aniversară Neversea. Alok, Timmy Trumpet și Regard au completat line-up-ul de pe Main Staige.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! VideoGrasu XXL

Video:

 

Pe scena The Ark au performat IDK, Amuly, Rava, Azteca, Șatra BENZ, Nane și FC DNB.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! VideoRava

Pe scena Daydreaming, startul distracției a fost dat de Ecstatic Dance Ceremony, Vizan, Maya Mar, Alex Twin, Paax, Pablo Fierro și Themba.

Video:

.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! VideoLil Uzi Vert

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! Video.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! Video

Fanii Neversea, întâmpinați cu surprize

Cu ajutorul Inteligenței Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiștilor: Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI și mulți alții. În plus, îți poți crea Vocea Ta AI și să-ți faci cover-uri instant folosind AI. Neversea prezintă pentru prima dată la un festival din lume tehnologia REVOCALIZE, o tehnologie care permite să amprentezi o voce și apoi să o transformi în orice voce.

Neversea, alături de partenerii comerciali au pregătit experiențe memorabile pentru fanii festivalului: DJ care mixează la 50 de metri înălțime, zone de jocuri, zone de relaxare și instagramabile și multe alte activități.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! VideoIDK

Ediția aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA, eveniment care va avea loc în perioada 6-9 iulie, va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenți să celebreze cei cinci ani de festival. Pe timpul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, momente speciale, jocuri de lumini și zone instagramabile. Show-urile impresionante alte artiștilor naționali și internaționali, vor face ca experiența de festival să fie una memorabilă.

Anul acesta, 30 de designeri români își dau întâlnire la festivalul Neversea la F.A.B Stage, unde fanii pot găsi haine, colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii. De asemenea, organizatorii pregătesc și zone cu artiști de hairstyle, makeup și tatuaje temporare. Participanții au astfel ocazia să fie răsfățați cu coafuri, împletituri și machiaje speciale de festival.

Aici fanii festivalului Neversea pot găsi brand-uri precum: Flash Tattoos, Aer Wear, GNA, Belher, Les Waves, Festival Dresses by GIA, MySimplicated, Hamza, The Black Sheep, Exclusives.ro, Dadarlat, Retro Future și mulți alții. Toți cei care își doresc un look special de festival pot veni la F.A.B. Stage pentru outfit-uri ca pe catwalk.

Zona de fashion din festival este completată de merch-ul de festival. De la magazinul de peste 100 mp festivalierii vor putea achiziționa tricouri, hanorace, prosoape și multe alte articole vestimentare din noua colecție marca NEVERSEA, numeroase accesorii pentru un look desăvârșit, dar și mici suveniruri care să se transforme în amintirea de la festival. O noutate pentru acest an este că, la zona de merchendise NEVERSEA, se pot face tatuaje temporare, pentru un stil personalizat de festival.

Experiența unică care poate fi trăită timp de 4 nopți și 4 zile la festival este completată de zonele instagramabile, de artiștii stradali, dansatori și cataligari. Spectacolele pirotehnice, show-urile de lumini sau artificiile de zi vor completa experiența celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa.  

Cele șase scene ale festivalului sunt cu adevărat spectaculoase, iar mainstage-ul va fi în deplină armonie cu elementul central al Neversea, SOARELE.

În zilele de joi și sâmbătă, începând de la 16:30, în fața scenei DayDreaming, va avea loc o ceremonie specială prin dans, un ritual al celebrării soarelui, printr-un moment Ecstatic Dance, o mișcare de eliberare, care îi va încuraja pe toți cei prezenți să se simtă ei însiși, să își îmbrățișeze autenticitatea, să se auto-descopere, într-o călătorie spre suflet și spre bucuria de a fi. La moment vor fi prezenți facilitatori și influenceri precum Emil Rengle, Laura Maier, Alina Smarandescu, Otniela Sandu, Ana Gum, Luana Chebeleu, Bianca Patrichi și mulți alții.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! Video

NEVERSEA 2023  - cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre

Pentru ca experiența să fie una de neuitat, plină de amintiri frumoase, organizatorii festivalului, alături de autorități, au luat toate măsurile de siguranță a participanților, pentru ca evenimentul să se desfășoare, ca și până acum, în cele mai bune si sigure condiții.

Ca în fiecare an, festivalul Neversea este pentru 4 zile și 4 nopti cel mai sigur loc public de la malul Mării Negre, iar pentru asta mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor (Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Constanța, Garda de Coastă) și ai Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate toate măsurile de siguranță. De altfel, in festival vor fi și peste 700 de agenți de securitate privați.

De asemenea, echipajele de la ISU Constanța, UPU Constanța și SMURD Constanța vor fi pregătite pentru a oferi suportul necesar la punctele medicale avansate și punctele de prim ajutor. I.S.U. DOBROGEA va asigura la eveniment două autospeciale de transport persoane și victime multiple; doua șenilate de mici dimensiuni pentru transport persoane, două posturi medicale înființate de I.S.U. și 3 puncte de prim-ajutor plus o autospecială de stingere a incendiilor.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! Video

Restricții de circulație în Constanța, în perioada festivalului NEVERSEA

În perioada pre, dar și în timpul festivalului se vor impune restricții de circulație în perimetrul din proximitatea plajei unde are loc NEVERSEA. În zilele de 4 și 5 iulie, reprezentanții poliției rutiere vor stabili restricționarea circulației, în funcție de valorile de trafic. În perioada 6-9 iulie 2023, accesul pe plajă va fi restricționat prin intermediul barierelor de acces amplasate la intersecția str. Salonic cu str. Yokohama și str. Belvedere, precum și la capătul str. Marinei, restricțiile fiind realizate prin intermediul firmei de pază și al organizatorilor. 

Pentru desfășurarea în condiții de fluență și siguranță a traficului rutier, Poliția Rutieră va institui restricții de circulație auto în următoarele intersecții, în perioada 6-9 iulie 2023, după cum urmează: prelungirea strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1 – Port (zona „sens giratoriu”);Strada Termele Romane cu b-dul. Elisabeta (zona Poarta 1 Port); în funcție de valorile de trafic și situația operativă, se va institui restricția la intersecția tip sens giratoriu strada Traian cu str. termele Romane; Str. Traian cu bulevardul Tomis; Str.Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga; Str. Negru Vodă cu str. Mircea cel Bătrân ; Str. Mircea cel Bătrân cu str. Smârdan ;Str. Mircea cel Bătrân cu str. Decebal ;Str. Mircea cel Bătrân cu str. Eroilor ;Str. Bucovina cu str. Eroilor, Str. Marinei segmentul cuprins între Tomis Marina Management și bariera de acces pe Plaja Modern.

În perioada 6-7 iulie 2023, în intervalul orar 16:00-06:00, se vor impune restricții de circulație pe Str. Termele Romane între Str. Traian și sensul giratoriu de la Poarta 1 Port. Începând cu data de 8 iulie 2023, ora 06:00 și până pe data de 10 iulie 2023, ora 06:00 vor fi impuse restricții de circulație de la sensul giratoriu Poarta 2.Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă pe perioada 4-9 iulie 2023.

Pentru a trece de filtrele instituite de autorități, riveranii trebuie să prezinte fie un act de identitate, un contract de comodat, unul de închiriere care să ateste domiciliul în zona peninsulară sau orice alt document din care rezultă că utilizatorul autoturismului domiciliază sau efectuează activități în zona afectată de restricții. De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță cu excepția autobuzelor CT BUS autorizate să efectueze transport public.

Circulația autobuzelor în perioada festivalului NEVERSEA

Având în vedere desfășurarea festivalului NEVERSEA ce va avea loc în perioada 6 - 9 iulie 2023, programul de circulație al autobuzelor CT BUS va suferi unele modificări, programul fiind următorul: toate liniile cuprinse în programul de transport vor circula în program normal de L-V 05:15-23:00, pe 06 și 07 iulie și S-D 05:45-23:00, 08 si 09 iulie, cu excepția liniilor 42,48,44,51 și 101 care își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului (4 zile). Linia City Tour va circula în program de noapte după cum urmează: Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Regina Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis (și retur) Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Regina Elisabeta, Str. Termele Romane, Str. Traian, Str. Negru voda, Str Mircea cel Bătrân, B-dul Mamaia, Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman); Linia CityTour va avea ultima plecare din CL Gara 19:25 și din Caraiman 20:55. Linia SHUTTLE, va avea prima plecare din CL Caraiman și Portul Tomis la ora 21:00 și ultima plecare din CL Caraiman și Portul Tomis la ora 06:00, la un interval de 16 min.

Linia SHUTTLE, pe traseul parcurs va face legătura cu toate cele 4 linii de noapte. Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 vor circula de la ora 23:30 și vor avea o frecvență de 30 min. În Portul Turistic Tomis, în stația liniei CiTy TOUR, va fi amenajat un punct de lucru (dispecerat) cu un autobuz Mercedes, unde va fi în permanență un dispecer, acesta va monitoriza sosirile și plecările autobuzelor și va comercializa bilete de 24H și 7 zile.

S-a dat startul distractiei pe litoral! Festivalul NEVERSEA si-a deschis portile! Video

Asta pentru că structurile MAI sunt în dispozitiv și au grijă ca toți festivalierii să se distreze, în siguranța garantată de profesionalismul oamenilor în uniformă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468