REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

S-a dat startul la parcări în buza magazinelor, la Constanța!

S-a dat startul la parcări în buza magazinelor, la Constanța!

Replica API 3 ianuarie 2020 | 00:21 425

Un nou an, o nouă serie de parcări desprinse din categoria `Parchez ca un bou`. De data aceasta este vorba despre magazinul Mega Image din zona Brick, acolo unde șoferul unui Mercedes a considerat că nu trebuie să obosească prea tare, mai ales după Revelion, așa că și-a lăsat bolidul din dotare fix în ușa magazinului!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa nr masinii tale si zona unde poate fi gasita. cred ca se gaseste cineva sa-ti testeze vigilenta...
3
0
Celor care cred ca masina e un privilegiu sa le fie taiate privilegiile, iar celor care cred ca masina este un drept sa le fie respectate drepturile!
1
2
De abia astept sa vad un ghertoi care zgarie masini, am nevoie de antrenament de plictiseala.
6
11
Ce meltean Hahah
7
4
pai daca primarul a distrus toate parcarile si restul le-a facut cu sms ce poti sa faci? Numai din impozitul pe BMW-l ala mananca 10 oameni la cantina sociala sau se asfalteaza 2 km de sosea! Primarul sa respecte posesorii de autovehicule si sa-si indeplineasca obligatiile legale prin realizarea de parcari gratuite! nu mai suntem in comunism cand eram sclavi si nu aveam voie sa avem nimic al nostru decat o celula de 20mp si aia platita in rate la suprapret construita tot cu sudoarea si sangele nostru!
7
13
asta este in fata la mega , asa este acolo mereu numai taranoi ,au mers toata viata prin baligar pe jos si acum parcheaza pana in usa magazinului , frustrati sa-i vada lumea ca ei au o tinichea si n-au mers in viata lor pe jos prin tarana si baligar. multi stau cu ele pornite de frica sa nu ramana acolo in fata magazinului ,gaze cate vrei tinichele bune de dat la rabla
16
5
Oameni buni, eu in zona trocadero cand vad masini parcate asa le las semn cu cheia de la casa , de doua luni se parcheaza asa de bine
13
9
Ehhhh in marele oras cocaleresc , Constanta , aroganta , indiferenta si obraznicia sunt o virtute . O sa ma injurati !! Dar asta nu tine de primar , ci de noi , de felu cum ne respectam zilnic . Deasta si vara , armatele de cocalari si badarani invadeaza orasu . De ce ? Fiindca vad cat dispret , este in orasu asta . Asemenea specimene , nu or sa-si faca de cap , la Brasov , Sibiu ori Cluj . De ce ? Acolo mentalitatea colectiva , impune bun simt , direct sau indirect .
28
5
Nu sunt scolarizati, nu muncesc si totusi au carnet de sofer , masini foarte scumpe si se dau discriminati.
14
3
Popor de idoti
15
7
De foarte multe ori ma gandesc , cum de au ajuns sa detina autoturisme destul de scumpe la indivizi ca asta . Ca sa iti lasi autoturismul asa , ori nu te duce minte ori esti prost facut gramada . Totusi pe acest individ la dus minte incat sa poata sa isi cumpere un autoturism destul de scump . Ciudat
21
2
Amendati nesimtitul!
26
1
sub 10 clase nu mai dai de permis
24
2
Dobitocii astia cu masini blengoase se cred foarte destepti, dar sunt prosti facuti gramada. Sa li se taie caucicurile la astfel de ipochimeni needucati.
20
3
Cauciucurile taiate si a doua oara nu va mai parca ca un BOU !!!!!!!
21
4
Sigur este picurar di la hoara, sau angajat la anaf. Cimpanzeii sint cei carora le place sa stea in fata. Ei au bani ca doar stau cu miinile intinse dupa spaga.
27
0
Sa ne sugi castravetele la toti
4
16
Si nelipsitul tzagan cu Merzan .
24
2
daca era o Tesla, ma mai miram, dar parca e ceva normal la un taran cu "mertan"...
26
4
firma cu tiruri,mafie
18
1
Ce plm este asta
7
1
daca ati vedea ce baga aia in mancare vati bora matele,ia oile moarte de la ciobani de aia le dau cu multa sare sa nu se simta mirosul de mortaciune
25
1
La konak sunt diferite sortimente de sare cu condimente de carne.
31
0
este plin orasul de astfel de dobitoci! Pacat ca unii mai au si copii care cresc la fel.
45
0
Daca este judecator,procuror,ofiter SRI,comisar de politie ce-i faceti?
29
9
s a dus la konak sa bage niste carne de oaie moarta de 3 zile.bulangii aia au numai lesuri de aia e sarata carnea de nu o poti manca si au baietii de la rutiera protocol
41
4
10.000 de lei amenda si cateva puncte sa vedem de cate ori poate sa parcheze asa !!!Dar de la militia hotului fagadau nu poti cere nimic ! Poti doar sa le dai la toti cacatul la lins !!!
46
7
Nu are nicio legatura nesimtirea cu stalpisorii. Bizonii sunt bizoni indiferent de loc...trafic, parcare, mall, plaja, scoala. Nesimtirea este direct proportionala cu valoarea masinii conduse.
68
5
Gle coupe n-o sa va luati in vecii vecilor saraciilor, asa ca ciocu mic si sugeti-o-n liniste.
8
88
Orasul e plin de stalpisori, o sa ne lasam masinile levitand. Fagadau, de-abia astept sa nu te mai votez!
30
41
E plin orasul de asemenea patrupezi, cei mai idioti care parcheaza aiurea sunt parintii care-si duc odraslele la scoli si din 3 benzi pe un sens ajunge sa se circule pe doar o banda din cauza lor.
70
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272