REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

S-a dat startul PROTESTELOR: Lumea a ieşit în stradă în oraşul lui Klaus Iohannis

S-a dat startul PROTESTELOR: Lumea a ieşit în stradă în oraşul lui Klaus Iohannis

Replica API 11 februarie 2018 | 01:15 582

S-a dat startul protestelor în toată ţara. Lumea a ieşit în stradă în oraşul lui Klaus Iohannis, Sibiu. Aceştia potestează împotriva schimbării legilor justiţiei, dar şi împotriva revoluţiei fiscale a PSD-ALDE. Câteva sute de persoane se află în centrul Sibiului în aceste momente, în Piaţa Mare, conform stiripesurse.ro.

„Vrem ca Justiţia să rămână independentă, prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiţiei! Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal şi a Codului de Procedură Penală! Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcţii publice! Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalităţi normale şi coerente! Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege şi legilor menţionate anterior! Vrem demnitate, transparenţă şi competenţă din partea persoanelor cu funcţii publice!”, scriu protestatarii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rugam Replica sa se autosesizeze in legatura cu acest bolnav psihic care da aceleasi mesaje la fiecare articol despre acest subiect. Schizofrenicii nu suporta si nu iubesc decat psd.
0
3
Cer ca penalul de la Cotroceni sa plece. Pana la urma e dreptul lor sa ceara asta...
3
2
il caute hannes disparut de o saptamana din tara.
6
1
rezistentii astia la munca nu se duc?
7
4
Maine se duc la multinationala si fiindca nu au iesit niciunde altundeva zilele astea, trebuie sa spuna, gomosi: "n am avut timp de iesit. Am fost sa apar tara. Uite pe FB poze cu mine aparand democratia". Bleah
6
4
Acestia sunt spectatorii untold,electic castle,nevresea...in asteptarea concertelor se aduna ca gandacii gramada.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212