REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

S-A DECIS! ALDE IESE DE LA GUVERNARE, TĂRICEANU DEMISIONEAZĂ DE LA ŞEFIA SENATULUI

S-A DECIS! ALDE IESE DE LA GUVERNARE, TĂRICEANU DEMISIONEAZĂ DE LA ŞEFIA SENATULUI

Replica API 27 august 2019 | 01:12 515

ALDE a decis! Se iese de la Guvernare. În şedinţa decisivă pe acest subiect, au existat doar două abţineri la votul privind ruperea coaliţiei.

Conform celor care au participat la şedinţă, Ramona Mănescu, recent instalată pe funcţia de ministru de Externe, a declarat că ea nu va demisiona. Ieşirea de la Guvernare presupune ca toţi miniştrii din partea ALDE să demisioneze!

La începutul sesiunii parlamentare, Călin Popescu Tăriceanu va demisiona și el de la șefia Senatului. "Luni demisionez de la Senat", a anunţat, în cadrul unei declaraţii de presă, Călin Popescu Tăriceanu.

În schimb, în privinţa colaborării cu Pro Romania şi susţinerea lui Mircea Diaconu drept candidat la prezidenţiale, au existat 11 voturi împotrivă. Chiar şi aşa, a declarat Tăriceanu la finalul şedinţei de partid, el nu va candida la prezidenţiale. În schimb, îl va susţine pe Mircea Diaconu, cel despre care şi Victor Ponta susţinea că merită susţinerea Pro Romania.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
'Reati ai dracului de nenorociti si coalitia voastra penala care de aproape trei ani numai grija HOTILOR ati avut-o! Numai legi hotesti si pentru hoti ati facut de-am ajuns sa fim luati de pe strada si omorati! VOI sunteti adevaratii criminali si veti fi si voi judecati...PENALILOR!
3
2
Caricianu declara aseara ca a renuntat la candidatura la prezidentiale ca sa nu se spuna ca iese de la guvernare din cauza refuzului PSD de a-l sustine in tentativa de a ajunge la Cotroceni. A spus-o de mai multe ori si, insistand, s-a demascat. Or, numai daca renunta la candidatura, dar ramanea la guvernare, putea fi credibil. "Orgoliul este betia puterii care te face sa-ti pierzi capul" - zicea V. Hugo. Iar cand D-zeu vrea sa piarda pe cineva, ii ia intai mintile. Vreau sa-l vad acum pe Cariceanu-cinci-neveste langa oamenii lui Ciolannis-sase-case, ai lui Base si langa securistii lui Ponta..
7
1
Chiar nu e nicio pierdere. Garantat 100%
5
1
Un zero absolut ce a distrus tara !
6
2
Parca mai ieri tipa Moliceanu ca el e singura varianta viabila pt castigarea presedintiei din partea Alde psd si acu zice ca l sustine pe INDEPENDENTUL Diaconu. Oricum, pana in toamna lui 20.20 are asigurat postul gras de senator. Folositi-va mintea si cascati ochii cand votati, stimabililor, ca sa nu ajunga iar venerLabilul Agamita Dandanache in Parlament!
4
2
Haha... si Kuki care incaseaza lunar 200.000 de euro de la oil terminal ... ce face? Inveleste marmota... ca na si a pus oamenii pe 4 ani... dar nu cred ca i prinde paltonul in libertate... cum a venit KWJ din SUA cum mos basina s a retras
7
1
Se da concurs pentru potul ramas liber ca am doua facultati si m as inscrie si eu
2
1
Bine spus un cancer de om care a ajutat la distrugerea tarii
13
2
mai Taliceanu ,,eri ii beai apa din pizdaki lui Dancila azi o injuri ,,nu-i frumos,.
13
2
Tariceanu, aceasta eczema sau mai bine spus, boala venerica a politicii din Romania. Paraseste stapanul care l a hranit si se lipeste de o noua gazda. Era de asteptat! Dar ce pretentii sa ai de la curva asta de centura, batrana si urata, photoshopata cu dinti in gura, pentru o reclama la seminte? Ciuma rosie si cu blenoragia batrana la gunoi! Romanii au descoperit tratamentul!
17
1
Se scufunda singuri. Merita. ALDE risca sa dispara. PSD .... Nu mai e ... He he
18
1
Nu este sobolan, e vierme
21
3
sobolanul asta grizonat o sa mai intre vreodata in parlament doar daca michi maus ai da un loc pe lista
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272