REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

S-a deschis cel de-al doilea centru comercial Selgros Cash&Carry din Constanţa

S-a deschis cel de-al doilea centru comercial Selgros Cash&Carry din Constanţa

Replica API 6 decembrie 2011 | 00:00 309

În parteneriat cu Hagi

În parteneriat cu Hagi

Selgros Cash&Carry a deschis, marţi, cel de-al doilea magazin din Constanţa, situat pe bulevardul Tomis 387. Ajuns la cel de-al 19-lea magazin din România, Selgros Cash&Carry a pus la dispoziţia clienţilor săi din Constanţa un sortiment de 41.000 produse alimentare şi nealimentare, pe o suprafaţă de vânzare de 10.000 metri pătraţi.

Selgros Cash&Carry Nord şi-a deschis ieri porţile şi este situat în apropiere de centrul comercial Carrefour. "Trebuia să ne mărim clientela Selgros Cash&Carry Sud (şoseaua Mangaliei). Era foarte greu să atingem şi clientela din nord oraşului Constanţa. Traseul era de multe ori aglomerat şi eram în imposibilitatea de a ne atrage clienţi din zona de Nord, care a devenit, în ultimul timp, cea mai dezvoltată zonă. Zona Mamaia, este foarte importantă pentru noi, nu o putea aprovizia prin magazinul din Sud. De aceea s-a impus construirea unui al doilea magazin", a spus, în conferinţa de presă ce a avut loc luni, Alexandru Vlad, preşedintele Selgro Cash&Carry. Cu ocazia acestui eveniment, Selgros a devenit partener oficial al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" din Constanţa. Drept urmare, marele sportiv a fost invitatul de onoare al evenimentului de deschidere al noului magazin. "Ne doream foarte mult un parteneriat cu o marcă puternică pe plan naţional, pentru a asigura alimentaţia celor 300 de copii din Academia de Fotbal. Puterea unui sportiv vine de la două puncte: odihnă şi alimentaţia. De odihnă avem noi grijă, iar de alimentaţie - Selgros. Sper să scoatem sportivi de performanţă care vor face un drum lung în viaţă", a declarat Gheorghe Hagi. La eveniment a participat şi Edith Lenga-Balk, country manager pe România al Selgros Cash&Carry: "Selgros este una dintre societăţile de top ale comerţului din România. Am venit cu toţii pentru a sărbători deschiderea celui de-al 19-lea magazin, construit într-un timp atât de scurt. În cei 10 ani care au trecut, am reuşit să consolidăm marca Selgros în România, precum şi profilul acesteia". La conferinţa de presă au participat şi personalităţi din Constanţa. Au fost prezenţi la eveniment purtătorul de cuvânt al primăriei Cosntanţa, Liviu Tramudana, directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Dionisie Culeţu, şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Senol Zevri, consilierul PNL Ovidiu Cupşa.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272