REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

S-a eliberat autorizaţia pentru amenajarea sensului giratoriu de la Lumina

S-a eliberat autorizaţia pentru amenajarea sensului giratoriu de la Lumina

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 2094

Autorizaţia pentru amenajarea sensului giratoriu de la Lumina a fost eliberată, a anunţat prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, într-un mesaj pe Facebook.

„În 40 de secunde, doar câțiva metri parcurși. Dacă acum mașinile care ajung la intersecția de la ieșirea din comuna Lumina stau minute întregi până își pot continua drumul, situația se va schimba radical. Asta pentru că am făcut pași decisivi în realizarea unui sens giratoriu la intersecția DN22 cu DJ226, care va fluidiza considerabil traficul. Ieri a fost emisă autorizația de construire, urmând ca lucrările propriu-zise să înceapă în cel mai scurt timp posibil. Șoferii nu vor mai pierde timp prețios, în special în plin sezon, atunci când se formează cozi de mașini, iar intersecția va fi una mult mai sigură, prin implementarea unei sistematizări rutiere atât de așteptate.

Vorbim despre un proiect pentru care am militat încă din perioada în care eram consilier județean, pentru că nevoia de a securiza traficul în acea zonă era una stringentă. Știm cu toții că intersecția în cauză este una foarte circulată și nu o dată au avut loc accidente acolo, pe fondul neatenției șoferilor, care nu s-au asigurat corect.

Impactul asupra traficului, de asemenea, va fi unul benefic, pentru că în zonă se creează ambuteiaje, în special în lunile de vară, pe fondul numărului mare de mașini care tranzitează cele două drumuri, pentru a ajunge în Mamaia și Năvodari.“, a scris prefectul George Niculescu.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbiti cu fostul primar puscarias Matei sa faca iar ronduri de flori in loc de sens giratoriu. Si sa puna in mijloc o biserica, sa vina prostimea sa ia Lumina. Ha, ha.. Muisti PSdisti si nu numai.
0
0
Amenajati si la intrare in Harsova va la intersectia DN2A cu DN22A un astfel de sens giratoriu sau o mai buna semnalizare rutiera, deoarece sunt foarte multe accidente acolo. Cei care se duc spre Tulcea cred ca ei au prioritate datorita faptului ca nu au indicator sau marcaj vizibil prin care sa indice ,, cedeaza trecerea,,. Se pot salva multe vieti prin o mai buna semnalizare.
0
0
Au militat cetatenii din Lumina si Navodari. Pana acum s-au asteptat autorizatiile, de acum vorba celui de mai jos.
1
0
Acum incepe licitatia lucrarilor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389