REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

S-a `ÎMBLÂNZIT situaţia` la Constanţa pentru oamenii STRĂZII!

S-a `ÎMBLÂNZIT situaţia` la Constanţa pentru oamenii STRĂZII!

Replica API 25 ianuarie 2021 | 13:28 1390

În comparaţie cu anii trecuţi, atunci când zeci de pacienţi se prezentau la urgenţe fie cu hipotermie, fie cu degerături, se pare că anul acesta iarna a fost blândă cu constănţenii, mai ales cu oamenii străzii care nu au unde să se adăpostească. Până în prezent nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale cauzate de frigul de afară. Ce-i drept, vremea a fost una destul de blândă, însă rămâne de văzut ce va fi de acum încolo, mai ales că nu putem spune că iarna a trecut.

S-a îmblânzit situaţia la Constanţa

În ultimele zile, la malul mării au mai fost înregistrate temperaturi negative atât ziua, cât şi pe timpul nopţii. În ciuda acestui lucru, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Constanţa, nu au existat cazuri în care să fie nevoiţi să intervină pentru a acorda ajutor persoanelor aflate în hipoterme ori care prezintă degerături, nici măcar în cazul oamenilor care-şi fac veacul pe stradă. De cei care se prezentau la Unitatea de Primiri urgenţe cu diverse traumatisme cauzate de căzăturile pe gheaţă nici nu poate fi vorba, susţin reprezentanţii SAJ.

În trecut, zeci de persoane la Unitatea Primiri Urgențe

Zeci de persoane au ajuns în anii trecuţi la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constața, din pricina vremii nefavorabile - zăpadă şi polei. Pacienții diagnosticați cu traume minore umpleau holurile Unităţii, iar cei care sufereau fracturi erau spitalizați.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu apelam la serviciile medicale din cauza Guvidului basca nosocomiale bonus.
0
0
de ce duceti jegoshii la urgenta spitalului ?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102