REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

S-a spart conducta cu boi! PARCĂRI ÎN MIJLOCUL INTERSECȚIILOR!

S-a spart conducta cu boi! PARCĂRI ÎN MIJLOCUL INTERSECȚIILOR!

Replica API 14 februarie 2019 | 00:02 489

S-a spart conducta cu boi pe străzile Constanței! În ultimele zile nu mai ies la iveală zecile, sutele de indivizi care se încăpățânează să parcheze pe două locuri sau pe locurile rezervate persoanelor cu handicap, ci au „răsărit”, precum ghioceii, bizonii care blochează intersecțiile! Cum fac asta? Simplu! Își lasă mașinile fix în mijlocul drumului, în intersecții sau imediat după intersecție, spre stupefacția celor aflați încă în trafic și care mai și cunosc regulile de circulație.

Damblaua de a lăsa mașinile în mijlocul drumului a fost semnalată deja și pe grupul „Parchez ca un bou”, dar am întâlnit-o și noi, în zona Tomis 3, pe Soveja, pe sensul de mers de la Lidl spre City. Un autoturism a fost lăsat în mijlocul drumului, fără să fie puse avariile sau triunghiul care să indice vreo defecțiune tehnică. Singura „defecțiune” pare să fie în mintea șoferului care a încurcat toată circulația, fiind preocupat să bea o cafea în zonă – căci este o cafenea în imediata apropiere a locului unde s-a petrecut istoria de față – sau, de ce nu, o bere! Că, daă atât a putut în privința parcării, n-ar fi de mirare să tragă și o dușcă înainte de a se urca din nou la volan.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este masina mea, si i-mi cer scuze ca am lasato asa. AM MERS SA IMI IAU UN PACHET DE TIGARI, UN SUC SI UN BILET LA LOTOT, NU AM INTARZIAT MAI MULT DE 5-10 MIN. e urat sa vb asa pe ziar! Mai greseste lumea, dar nu e nevoie s-al jignesti asa!
0
1
Te referi probabil la neamul tau de tigani albanezi
4
0
Posesorul acestui articolas da semne grave de...Cum sa scrii asa ceva, ce se vrea oficial? Ai incurcat W.C.-ul turcesc: du-te la Kanal D, Antene si vei avea mai multe succesuri...da, da, din astea vei avea din plin. Replica, daca accepti, inseamna ca esti o latrina de razboi.
1
6
Concret, posesorul masinii e vreun prost facut gramada. Dar daca nu erau prosti si corupti in institutiile statului, ca orice animal stia macar de teama. Unde sunt Politia Locala sau Rutiera? Aduna doar amenzi de la disperatii care nu gasesc o parcare din cauza prostilor de la primaria PSD?
3
3
tu esti boul care ai parcat , data viitoare opresc si ma pis pe masina ta , si pe tine daca vii intre timp la masina . Bravo Replica , aratati - ne jegosii orasului !
7
0
popor de neciopliti. ne meritam soarta.
3
3
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic. Sa vina cat mai multi refugiati din siria si irak ca sa inlocuiasca acest popor de golani
4
9
Asta este un taran prost de la cumpana A iesit si el tampitul in oras cu masina , si nu cunoaste unde trebuie sa opreasca si unde nu Ce sa- faci tarusului invatat pina acum sa mearga cu cotiga cu magar
13
1
vin ridicarile bossilorr
12
1
Foarte simplu, o masina ISU POMPIERI cu semnalele in functiune ,nu se da la o parte din carosabil si nu are CASCO o sa se bucure tare
5
1
s a spart demult...vin de la tulcea ialomita calarasi..vin si cu pretentii aici. Mai duceti va dracu in alta parte ca avem si noi destui handicapati...ati venit si voi sa umpleti strazile...macar daca erati somitati sau ingineri...dar sunteti departe de asta.
19
1
in Constanta s-a cam spart conducta cu prosti!
17
1
Dei mai mari boi.. Sint taximetristi Idiotii aia au alte reguli de circulatie
8
2
Boul este un animal de povara, fara discernamant. Asa sunt si indivizii care parcheaza cum vor si unde vor. Daca ar avea discernamant ar putea sa parcheze acolo unde au voie. In cazul de fata individul este precum boul. QED!
20
1
Ioane te asigur ca nu e masina mea, nu dau dreptate individului care a parcat asa dar nici ziarului care isi permite sa jigneasca..cu ce drept?
5
11
Bah frate..eu stau departe de Constanta Cand am vreo treaba in oras caut un loc de parcare o ora..da o parchez cum trebuie...bag pula in ea masina Numa' prosti pe lumea asta
16
3
Scria cineca un comentariu referitor la nesintirea romanilor parveniti,ignoranti,nespalati,mbecili,etc!mare dreptate are!
16
3
Clar e masina lui Dan de mai jos!
19
2
O incalcare a unei legi te face contravenient, o parcare a masinii in mijlocul unei benzi de circulatie te face un BOU !
16
1
de cand un ziar isi permite sa jigneasca persoane gen "bou" sau altfel? ma intreb cel care a publicat articolul a parcat toata viata lui corect? nu a facut nici o contraventie? l-a facut "bou" sau " vaca" cineva? ok..a parcat neregulamentar exista institutii care sanctioneaza genul asta de contraventii dar nu-ti da tie ca ziar dreptul sa jignesti oameni!
15
33
Da ma dar la Mangalia e altceva, e traditie, locala doarme in pantofi le e frica sa scrie amenzi ca de... gramatica este grele.
14
1
veniti la mangalia, sa vedeti "dublare" la parcari, in sensul giratoriu, masinile d la firmele de paza, etc...
16
2
primaria amenajaza parcari si boii nu le gasesc. de ce nu include taxa DE PARCARE in impozit ? ca trebuie s-o parchezi undeva.
15
7
unde este politia locala?
30
3
Amenzile sunt prea mici pentru cei care blocheaza circulatia...se fac parcari pe treceri de pietoni in apropierea scolilor ...politie rutiera ...oare nu avem ??????
27
4
Facem pariu ca e femeie ?
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272