REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

S-a VOTAT! Tronsonul MIGA-LUPOAICĂ se va închide în WEEKEND

S-a VOTAT! Tronsonul MIGA-LUPOAICĂ se va închide în WEEKEND

Replica API 29 mai 2021 | 00:19 4400

S-a votat! Bulevardul Tomis se va închide, pentru a se crea zonă de promenadă. În primă fază, se va închide tronsonul Miga - Lupoaică, în weekend. Mai exact, traficul va fi redirecționat pentru autoturisme, accesul fiind exclusiv pietonal. Ulterior, dacă proiectul va avea succes, zona se va extinde și se va închide de la Capitol.

De menționat este faptul că aceste restricții vor fi impuse doar pe sezonul estival.

Cosilierii locali au votat în ședința ordinară din data de 28 mai, printre proiecte și acela ce vizează restricționarea accesului autoturismelor pe tronsonul Miga - Lupoaică pentru autoturisme. Dacă proiectul va fi un succes se va extinde zona până la Capitol.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
introduceti tinerea sub control a circulatiei pe str.Mihai Viteazu;azi-noapte,un cretin, zbura cu peste 100 km pe ora.,pe o strada extrem de ingusta ; strada nu este capabila sa suporte un asemenea flux de masini; nu gindeste nimeni ;totul este entru o poza de doi lei.
1
0
Si ce vedem de la Miga? Cati constanteni si cati turisti merg pe jos in weekend in Constanta? Ce sa vedem? Gradini de vara? Gradini cu spectacole? Ce terase avem? Ce cofetarii? Ce magazine? Braserii? Simigerii? Rotiserii? Patiserii?Restaurante accesibile? Ce preturi au cafenelele din Piata Ovidiu? Ce venituri avem? Nu putem sa iesim nici sa mancam un mic si sa bem o bere.Ce sa vedem cladiri darapante, neingrijite,ruine.Strazi unde iti rupi gatul cand mergi.Mergeti voi sa vedeti ce frumos este...Noi nu mergem suntem satui am vazut bombardamenteul din zona peninsulara.
8
0
inchideti tot,sa mergeti bolnavi pe jos,in patru labe,la spital!
7
4
Un oras intreg la mintea unei LGBT, asa am ajuns..
15
3
Si, ma rog, de unde vin pietonii aia?!?
11
2
Constantenii sunt cam la limita suportabilitatii, dar nu va bazati ca vor suporta la nesfarsit!
28
4
Alt cretinism
21
7
PNL spre zero in Constanta.
21
8
ce mwwweeee va da pnl'u!!!!!!!! cum ati dat voi psd'ului.....ai draq de secaturi idioate care sunteti!!!!!
26
11
inchizi si intrarea in oras dinspre eforie...taranusii sa stea la ei acasa!
40
9
Numai niste minti stralucite ca cea a Amiralului de carton si a celorlalti neispraviti platiti din banii nostrii ai contribuabilor, puteau gandi asa un cacat. Amirale ce-ar fi sa inchizi si drumul DN 39 ala pe care faci tu naveta de la Eforie ? Mortii matii de idiot.
42
9
Blocarea circulatie dinspre Eforie in timpul saptamanii
35
6
cum ajung in portul tomis de pe mamaia ?uite asa acest partid de kkt vrea sa distruga si concentratele aducand directori de genul Omocea
27
8
Dar voi veniti cu masinile de serviciu, nu? ce dracu ma, sunt oameni batrani, sunt oameni bolnavi, sunt oameni cu probleme care trebuie sa mearega cu masina Si pentru ce inchideti? e orasul vostru mostenit de la mamele voastre? va purtati ca grofii HUO
41
8
mai bine inchideti tot orasul ca si-asa e vai de steaua lui, mizerabil si plin de gunoaie. ai lov catza!!!
58
7
dar de ce doar in weekend?
19
29
Uite asa singura cale de acces catre portul Tomis si zona peninsulara a ramas str Mihai Viteazu!!! Dar parcarea de pe Tomisdin dreptul primariei cand o desfiintezi, primare? Ca sa fluidizezi circulatia spre port dimineata, adica macar pe doua benzi pe directia port.
33
5
Sa ne cacam pe chelia voastra
54
5
Asta trebuie explicata pe larg, la nivel national turistilor care vin vara la mare, sa stie si ei ca sunt vizati in mod special, adica numai in sezon estival. Probabil ca inaltimile lor de la primarie si CJ ajungeau greu cu bicicletele sau pe jos la serviciu in weekend, iar turistii nu puteau sa mearga pe jos sa admire frumusetile din zona. Ca multe altele, facem si noi schimbari de dragul de a schimba ceva, nu le gandim niciodata pe toate partile.
48
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272