REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

S-ar putea să AVEM NEVOIE de PAȘAPORTUL VERDE pentru a merge la MALL!

S-ar putea să AVEM NEVOIE de PAȘAPORTUL VERDE pentru a merge la MALL!

Replica API 29 august 2021 | 20:51 2571

Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu este adeptul variantei ca vaccinaţii sau nevaccinaţii să meargă separat la mall, precizând că mall-urile au fost deschise anul trecut şi că ar fi ridicol să fie închise acum, când există vaccinul.

Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă, la Botoşani, dacă va fi necesar paşaportul COVID în mall-uri, în weekend, scrie news.ro, citat de stiripesurse.ro.

“Ne gândim şi la această soluţie. Eu nu sunt adeptul discriminărilor, dar acel paşaport include mai multe variante: persoane vaccinate, persoane testate, persoane care au trecut prin boală. Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall. Am avut mall-urile deschise anul trecut când nu aveam vaccin şi ele erau deschise. Ar fi hilar şi ridicol să le închidem acum când avem această soluţie, vaccinul. Nu văd această soluţie niciodată”, a afirmat Florin Cîţu.

El a vizitat un centru de vaccinare din Botoşani, afirmând că a dorit să verifice că această capacitate de vaccinare este intactă.

“Am venit să văd că există această capacitate de vaccinare, că este intactă, că nu s-a schimbat nimic şi suntem pregătiţi pentru a vaccina la capacitate maximă. (...) E foarte important să păstrăm capacitatea de vaccinare”, a explicat premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa ne faceti lunar cate o doza de vaccin .
1
0
eu am pasaport de maidanez, e bun?
1
0
Discriminare! Nu toata lumea e obligata sa faca vaccinul vostru si nici sa umble cu telefonul dupa el. Un premier care respecta comenzile asta avem!
10
1
Cat costa un pasaport ca asta mic vrea si el si-a schimbat sexul este pe felie
3
0
vitamine care omoara? hmm... telefonul il ai oricum cu tine fie si doar ca sa suni la 112 in caz de ceva. oricum peste jumatete din popualtie nu s-a vaccinat. vor mallurile sa-si reduca vanzarile cu peste 50 la suta? ok.
7
3
Certificatul verde e un mod de a ne obliga sa avem telefonul mobil cu noi tot timpul, miza nu e vaccinul cu vitamine ci controlul nostru prin telefon.
15
7
Discriminare se numeste!
23
4
Sa iasa cu scandal. Mare scandal
22
3
javra ordinara ca ceausescu o sa sfarsiti toti care va bateti joc de poporul asta
26
2
hilar esti tu ,ba maimutoiu dracu'!de unde plm au rasarit caricaturile astea penale si mincinoase.....cu idei imbecile....cit mai rabdam....
25
3
Ca e plina lumea de idioti...
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272