REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

S-au dat șmecheri de "cartier" și au trecut de la combinații cu "bile", la leșin!

S-au dat șmecheri de "cartier" și au trecut de la combinații cu "bile", la leșin!

Replica API 18 aprilie 2022 | 00:00 4365

Marian Alexandru Menaev (care a mai fost condamnat când era minor) și Ionuț Alin Gioglovan au fost condamnați la șase luni de închisoare cu suspendare, respectiv la măsura educativă a supravegherii pe o durată de 2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de lovire și alte violențe. Sentința a fost dată pe 18 martie 2022 și nu este definitivă. Cei sunt acuzați că au bătut victima, deoarece aceasta ar fi oferit lui Marian Menaev o țigară, iar acestuia i s-ar fi făcut rău, pentru că țigara nu ar fi fost tocmai legală. Însă, totul a pornit de la niște combinații cu "bile".

Alexandru Menaev

Desfășurarea faptelor

Întregul incident a plecat după ce inculpații au apelat la victimă pentru a-i transporta la domiciliu. Aceștia s-au înțeles cu persoana vătămată să fie transportați acasă contra „unei bile”. În jurul orelor 23.00, persoana vătămată s-a întâlnit cu cei doi inculpaţi, i-a dus acasă, iar aceștia la destinație l-au invitat atât pe el cât și pe amicul său să intre să petreacă împreună întoarcerea din Norvegia. La aceastaă petrecere s-a consumat alcool și s-a fumat iar, la un moment dat, inculpatului Menaev, după ce a fumat o țigaretă făcută de victimă, i s-a făcut rău, căzând pe jos. După ce inculpatul și-a revenit, crezând că victima i-a oferit o țigaretă nelegală, s-a enervat și l-a lovit-o cu capul în zona feței. Cei doi inculpați au început să tragă de persoana vătămată pentru a o scoate din casă și pentru a o da afară din curte. În aceste momente, victima a început să strige la ei să o lase în pace că dacă nu sună la poliție iar aceștia i-au spus să sune că și ei vor zice ce fel de țigări le-a dat să fumeze.

La stabilirea pedepsei, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au avut în vedere gravitatea infracţiunii săvârşite şi periculozitatea infractorului, care se evaluează în funcţie de împrejurările şi modul de comitere a infracţiunii, precum şi de mijloacele folosite, natura şi gravitatea rezultatului produs ori a altor consecinţe ale infracţiunii, starea de pericol creată pentru valoarea ocrotită, motivul săvârşirii infracţiunii şi scopul urmărit, natura şi frecvenţa infracţiunilor care constituie antecedentele penale ale infractorului, conduita după săvârşirea infracţiunii şi în cursul procesului penal, nivelul de educaţie, varsta, starea de sănătate, situaţia familială şi socială/ incidenţa circumstanţelor atenuante sau agravante. Inculpaţii au recunoscut şi regretat săvârşirea infracţiunii.

Marian Alexandru Menaev a mai intrat în atenția oamenilor legii atunci când a fost minor. A fost condamnat pentru infracțiuni la regimul silvic.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum o sa indese bile-n coor!
1
0
Bilele le au.....
0
0
Bilele le aveau in fund la momentul perchezitiilor
0
0
totii boscheti smecheri
0
0
... hahoi nemernici !
1
1
capatani de stiuca lipovenesti
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212