REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

S-au despărțit sau nu Bia Khalifa și Fulgy, după ziua ei de naștere?

S-au despărțit sau nu Bia Khalifa și Fulgy, după ziua ei de naștere?

Valentina CAMARA 4 februarie 2023 | 00:00 915

După ce au apărut zvonuri cum că Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit, chiar după ziua ei de naștere, iată că acum blondina vorbește despre presupusa separare de tânăr. Aceasta spune care e de fapt adevărul și dacă ea și băiatul Clejanilor mai sunt sau nu împreună.

S-au despartit sau nu Bia Khalifa si Fulgy, dupa ziua ei de nastere?

Zvonurile din ultimele zile spun că Bia Khalifa și Fulgy au decis deja să se despartă, la scurt timp după ce au confirmat că au o relație, iar blondina s-a mutat deja acasă la aceasta. Se pare că tânărul nu ar fi ajuns la ziua ei de naștere pe care a organizat-o într-un local din București.

Totuși, cel mai bine pentru a ne lămuri cum stă situația e să aflăm chiar de la ei, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro, Bia Khalifa spune dacă mai e sau nu împreună cu Fulgy și ce s-a întâmplat, de fapt, de ziua ei de naștere.

Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit? Ce spune blondina despre separare

Aceasta mărturisește că dacă nu se pozează împreună asta nu înseamnă că nu mai sunt un cuplu, iar Bia Khalifa susține că nu e vorba de nicio despărțire, ci lucrurile sunt foarte bune între ei, la fel ca înainte.

Aceasta mărturisește că de ziua ei de naștere Fulgy a întârziat și a venit mai târziu, dar ea a înțeles și nu a fost deranjată de situație.

”Peste tot scriu de toate despre mine. De când mă știu se tot scrie, iar chestia cu Fulgy cum că ne-am despărțit nu e adevărată. Faptul că nu postăm zilnic și poate am și eu treabă, de exemplu acum sunt în Bistrița la mine să-mi fac niște acte, nu înseamnă că ne-am despărțit sau nu știu ce. Suntem bine mersi, stau la el, nu ne-am certat, nu nimic. El a întârziat la ziua mea, a avut ceva treabă, dar eu am fost înțelegătoare, el totuși a fost prezent de ziua mea pentru că el ora 12 noaptea a fost cu mine. Eu am petrecut cum ar veni tot pe 29 spre 30 noaptea, nu-i ca și cum m-ar fi încălzit că a venit el cu fetele, oricum am invitat foarte multe fete și erau 2-3 băieți acolo”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Tânăra mărturisește că nu a fost deloc supărată de faptul că Fulgy, iubitul ei, a venit mai târziu la ziua sa de naștere și mărturisește că nu e o persoană toxică și care să se enerveze din orice. Ea l-a înțeles pe acesta că are niște treabă și că va întârzia puțin.

”Nu m-ar fi încălzit cu nimic să fi venit din prima sau ceva, nu sunt vreo toxică. Omul mi-a zis din start dacă poate să-și facă treaba și să întârzie. A venit la final și asta e tot ce contează, nu înseamnă că ne-am despărțit. Nu s-a despărțit nimeni de nimeni și de înțelegem foarte bine”, a mai zis ea despre zvonurile despărțirii.

Ce cadou i-a făcut Fulgy iubitei sale! Ce alte daruri a mai primit Bia Khalifa din partea prietenilor

Bia Khalifa a avut parte de o zi de naștere așa cum și-a dorit, iar blondina a primit o mulțime de cadouri din partea tuturor celor prezenți la petrecere. Fulgy i-a oferit o brățară de aur scumpă, de la un brand foarte cunoscut, dar și un buchet mare de trandafiri roșii.

Ea mărturisește că a primit foarte multe flori și a fost nevoie să aibă două mașini pentru a le căra pe toata acasă.

”Fulgy mi-a făcut cadou o brățărică de aur de la un brand foarte cunoscut și un buchet de flori mare, trandafiri roși, foarte frumos. Prietenii mei mi-au făcut niște cadouri foarte frumoase, printre care și o mulțime de buchete de flori pe care n-am reușit să le car acasă, au fost prea multe, a trebuit să merg cu două mașini să car atâtea flori”, a mai zis Bia Khalifa.

Din partea prietenilor apropiați Bia Khalifa spune că a primit cadouri mai de suflet, iar unul dintre prietenii săi i-a oferit un tricou personalizat cu o poză cu ei doi de la filmările pentru un videoclip.

Bia Khalifa a fost felicitată de ziua ei și de tatăl său, cel cu care a reluat legătura de puțin timp, iar la petrecere a fost prezentă și sora sa, ceea ce a bucurat-o foarte mult pe tânără.

”Prietenii mei cei mai buni, cei mai restânși, mi-au făcut niște cadouri mai personale. Uite, prietenul meu bun, Close Vibe, care cântă, mi-a făcut un tricou cu mine și cu el, o poză din videoclipul piesei noastre, o piesă de dragoste. El e un artist foarte bun, a câștigat de două ori la Bettle MC România, ceea ce la 15 ani este wow, eu cred foarte mult în copilul ăsta și mă bucur că face parte din viața mea, îl susțin. În jurul meu am doar oameni minunați, a fost și sora mea prezentă, ceea ce e foarte important pentru mine. Tata m-a felicitat și el, m-a sunat cu video, mi-a scris”, a mai spus ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Știri basite despre ciooorrii,despre asa zise vedete Fulgy și care pl noastră mai dă-ți voi copy paste
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272