REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

S-au îmbătat, s-au bătut și apoi au renunțat la plângeri, iar statul e bun de plată!

S-au îmbătat, s-au bătut și apoi au renunțat la plângeri, iar statul e bun de plată!

Replica API 1 iulie 2022 | 00:00 1662

O femeie din Constanța a depus, în instanță, o cerere de emitere a unui ordin de protecție pe numele concubinului ei, însă, ulterior, a renunțat. Cei doi au consumat băuturi alcoolice împreună și s-au luat la bătaie, dar apoi s-au împăcat. Însă avocații vor fi plătiți din fondurile Ministerului Justiției…

foto: libertatea.ro

Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Constanța la data de 27.06.2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a chemat în judecată pe pârât pentru ca în baza probelor administrate să se dispună emiterea ordinului de protecţie.

În motivare, se arată că în noaptea de 24 spre 25.06.2022, în timp ce se aflau la domiciliul comun, cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar pe fondul unor discuţii în contradictoriu cei doi concubini şi-au adresat reciproc injurii şi s-au agresat, după care pârâtul a lovit-o pe reclamantă cu capul de perete, a prins-o cu mâna de păr, a împins-o în baia locuinței, unde aceasta a căzut şi apoi a continuat să o lovească cu piciorul în zona antebrațelor.

Însă, odată ajunși în instanță, femeia a decis că renunță la acțiune, motiv pentru care judecătorii au decis: ”Ia act de renunțarea reclamanteicu domiciliul în Constanţa, la judecarea cererii de emitere a unui ordin de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa în contradictoriu cu pârâtul, cu domiciliul în Constanța. Onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru reclamantă în cuantum de 500 lei, se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa pentru acest avocat. Onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru pârât, în cuantum de 500 lei, se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Constanţa pentru acest avocat”, potrivit minutei.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un articol.scris doar ca sa ocupe spatiu. Nu intereseaza pe nimeni...
0
0
puneti betivanii la plate,sechestru pe bunuri!de ce sa platim noi si pe betivi,nu ne ajung politienii,judecatori,bugetarii si alti trintori?plus tiganimea
0
0
Articolul incearca doar sa are cum risipesc bani publici.
0
0
Da si cine vrei sa plateasca ? Voi presa ... ne pregatiti de vre-o lege noua ceva .. ? Sa ne obisnuim cu ideea ca vom platii noi cheltuielile de acum ? Cati bani ati luat sa publicati infectia asta de material ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218