REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

S-au tras focuri de armă, la marginea Constanţei

S-au tras focuri de armă, la marginea Constanţei

Replica API 23 martie 2018 | 22:46 468

Cupa Presei

Cupa Presei

S-au auzit focuri de armă, joi, la periferia Constanţei. Au fost golite mai multe încărcătoare, fără a se înregistra victime şi fără a fi deschis vreun dosar penal. Din fericire, nu a fost vreun jaf armat, ci vorbim despre un concurs de Tir Sportiv, organizat într-un poligon special amenajat, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cei care au tras cu armele au fost jurnaliştii, care au răspuns provocării poliţiştilor, de a participa la Cupa Presei la Tir, concurs organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţia (IPJ) Constanţa.

Sub stricta supraveghere a specialiştilor, jurnaliştii constănţeni au tras la ţinte cu arme letale - pistoale „Glock”, folosind muniţie adevărată, cu calibrul de 9,19 mm. Nu toţi participanţii aveau experienţă în trasul cu arma, deci nu toată lumea a primit premii, dar absolut toţi au primit diplome de participare.

La finalul concursului de tir, premiile au fost acordate diferenţiat: a fost un punctaj pentru fete şi unul pentru băieţi. Premiul I la băieţi a fost câştigat de Andrei Mănsescu, de la Dunărea TV, cu 60 de puncte, urmat de Gelu Strâmboia, de la Ziua de Constanţa, care a luat Premiul al II-lea, cu 57 de puncte, iar Premiul III a fost câştigat de Sorin Hulubei, de la Cuget Liber, cu 53 de puncte.

La fete, locul I a fost câştigat de Alexandra Gheţea, de la Antena 1 Constanţa, urmată de Adina Baciu, de la TV Neptun, care a luat Locul II, iar Locul III a ajuns tot la TV Neptun, la Andreea Bajdechi. Toţi câştigătorii au primit cupe, nu aşa oricum, ci umplute cu şampanie, chiar de către adjunctul IPJ Constanţa, comisar-şef Ciprian Sobaru. Restul participanţilor au primit diplome şi felicitările de rigoare, oferite chiar de către şeful IPJ Constanţa, comisar-şef Constantin Dancu.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine erai alaturi de colegii dvs . care au probleme ! Lasa comunicarea cu presa in seama primariei Cta ! Doamna e profesionista in domeniu . La multi ani !
3
0
Mai bine le dadea o prima la politistii de la Posturile de politie care muncesc non stop . Dar amaratii aia nu sunt a doua putere in stat ! La Multi Ani , pt maine, tuturor politistilor adevarati ... care au contact cu infractorii si care isi risca zilnic viata !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272