REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

S.O. VÎNTU: JOS PĂLĂRIA, GENERAȚIE! Ai început să te MIȘTI! VIDEO

S.O. VÎNTU: JOS PĂLĂRIA, GENERAȚIE! Ai început să te MIȘTI! VIDEO

Replica API 31 martie 2021 | 00:03 4207

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a analizat mișcările de stradă din ultimele zile și contestă modul în care protestatarii au ales să-și spună nemulțumirile cu privire la proteste. Omul de afaceri nu este de acord cu modul în care huliganii au ales să se facă auziți, aruncând cu petarde, folosind bolovani, pregătiți cu cuțite. Vîntu le-a transmis un mesaj tinerilor ”înfierbântați” și violenți din pricina măsurilor impuse pentru sănătatea națională: ”recurgi la violență în momentul în care vrei să schimbi un sistem cu altul, respectiv vrei să schimbi actualul sistem politic cu un alt sistem politic. Nu jandarmul e dușmanul, ci sistemul politic. Nu-i sparge capul”, spune Vîntu.

„Salut generație! Încep prin a-ți explica de ce se iau măsurile acestea atât de nepopulare. În toată lumea democratică orice guvern se simte obligat să ia niște măsuri, referindu-mă strict la Guvernul României. Imaginează-ți că nu ar lua nici o măsură, ar lăsa lucrurile la liber, ce s-ar întâmpla? Opoziția, respectiv ăia de la PSD, presa, ar urla ca din gură de șarpe: «Huoo, nu faceți nimic, huooo, mor românii, voi i-ați omorât!» De aceea se iau toate aceste măsuri. Unele sunt fără cap și fără coadă. În opinia mea, toate. Dar e normal șă se miște. Și am clarificat de ce face Guvernul ceea ce face. Acum voi reveni puțin la mișcările de stradă de aseară, de alaltăseară. Generație, jos pălăria, ai început să te miști! Mă bucur dar o să mă opresc puțin la ceea ce s-a întâmplat aseară. Generație, recurgi la violență în momentul în care vrei să schimbi un sistem cu altul, respectiv vrei să schimbi actualul sistem politic cu un alt sistem politic. Dar pentru asta trebuie să ai structuri pregătite, oameni pregătiți. Dacă mături actuala clasă politică, ce pui în loc? Cine conduce țara, statul? Aruncatul cu bolovani în capul jandarmilor este cea mai mare imbecilitate pe care poți s-o faci. Nu ai ieșit în stradă să schimbi guvernul, ci să să diminuezi acele măsuri. De ce recurgi la violență? Cu ce e de vină jandarmul să-și ia un bolovan în cap. E la fel ca voi. Dacă ai fi ieșit să schimbi sistemul, îți garantez că ar fi venit alături de tine. Nu jandarmul e dușmanul, ci sistemul politic. Nu-i sparge capul. A fost un dobitoc care venea cu cuțitul al el. Te dai șmecher că ai cuțite? În gâtul cui îl înfigeai? Idiotule“, a fost mesajul lui Sorin Ovidiu Vântu.

VIDEO

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sorinele furi curent rau de tot.....
2
0
vin vremuri grele, presa , tviziunile au stat cu gura deschisa cand a suflt si oamenii au simtit pe pielea lor urletul lui a paguba , acum incearca iar ceva pagubos!
0
0
Asta a furat tara caritas etc asta are cap stie sa fure bine si vb bine
1
0
Daca nici asta nu e ironie fina, nimic nu mai e. Bravo SOV. Ti-ai pastrat acelasi fin simt al umorului. High Class.
0
1
Unii asa zis ziaristi n-au cui sa ia interviu si se duc la persoane gen SOV, Sosoaca. Ca doar au lucruri foarte importante de spus, iar noi trebuie neaparat sa aflam. Fruntea ziaristilor romani sunteti.
0
0
Un hot si un cacat basit are ceva de spus...el de ce nu face nimic, macar putina puscarie pt cazul Fni....o flegma umana scuipata intr o stire de doi lei...un nenorocit si o mizerie umana
3
0
Dovedita dar are si putina dreptate, pe cine pui in locul astora, tot hotii de la PSD ?
6
0
Excrocul asta mai are tupeu sa-si dea cu parerea?! Huo, bandit ordinar ce esti! Sa mori n puscarie!
4
1
a gasit o noua generatie de la care sa fure?
8
0
numai pe excrocul asta care a pacalit mii de romani nu l-ati mai reactivat
7
0
un hot securist
7
1
v-a bagat el mana in buzunar, nu v-ati dus ca prostii singuri cu banii sa-i depuneti ca nu v-a dus capul asa cum ati facut si la caritas si asa cum v-a prostit URS PLUS PNL sa-i votati acum si cum va prostesc astia din presa cu articole si manute fabricate la ghertoiul care zbiara la geam la protestatarii care au dreptate!!! La bani v-a facut manole din curs mereu si v-a furat cand au dat bancile lui faliment ala hot, ati uitat repede cand ati platit falimentul bancorex in pretul carburantilor!!!
5
8
penal hot combinator da prost nu Opinia lui e corecta, pt ce iesiti ma in strada? a cotizat la voi PSD Aur cu ceva pe cap de vita furajata? cat? 100 150 lei? La munca cu voi jegurilor, platiti taxe si impozite si sa vedem daca mai aveti timp de proteste. scursurilor, dejectiilor
7
3
Mai dute dracului de hot ordinar, mai ai tupeul sa scoti capul dupa ce ai furat de ai rupt! Tupeist ordinar!!!
9
2
oo ce zici ma cumetre ... mare om ... frumos in delta ?
4
0
Ce generatie boule care esti tu bou. Tiganii, aurolacii, cocalarii cu basini la cur, asta e generatia? Sa i impuste jandarmii pe toti in cap.
13
1
Mai trebuie sa faceti un caritas ca prostimea sa puna bani. Apoi poate se mai desteapta.
8
1
de agentura rasariteana!
5
0
Un infractor, un puscarias, un hot ordinar, da tinerilor lectii de viata! Trebuie sa fii tampit sa asculti aberatiile acestui handicapat mintal!
15
5
Multumim presei si televiziunilor in special, ca de 31 ani promoveaza ff multi infractori. Omul e infractor dovedit. Pt ce dati cuvintele unui infractor in ziar? La fel faceti cu avocata Nuti Urdrea, cu notara fiica lui Chioru, si alti multi infractori.Acum avem ce ati creat. Oameni fara educatie, usor de manipulat, care nu au avut modele promovate de presa,care au vazut ca a fura, a insela, a minti, a evaziona e ceva normal ca o fac toti care apar prin presa, ca a da spaga pt rezolvarea oricarei probleme a devenit ceva normal.Apoi plangeti ca medicii va omoara si va leaga in spitale si altele
17
1
Infractorul tot infractor ramine. I-a uite ci ne da noua lectii de morala.
13
1
Un jeg de om. La fel sunteti si voi, presa, care transmiteti mesajele scursurilor, hotilor si nu a celor care fac ceva util pentru tara
12
2
Eu daca aveam vreun retard destul de avansat cat sa ies la protest si a doua zi sa vad ca puscariasul asta e de acord cu ce fac eu...ma inchideam in beci si nu mai ieseam de acolo.
12
2
Judecand la rece, SOV are dreptate!
11
12
Da chiar de ce e important ce spune infractorul asta care a inselat mi de persoane?
13
4
jegul poponar vantu..hotul natiunii..acest caca cancer moldovenesc...o toaleta cu cacat cu pretentii de smecher..
10
3
sa te pish in freza vantule!
16
3
Parazit al tari ,nimic mai mult.
23
3
UN PUSCARIAS HANDICAPAT! UN JEG, UN CACAT!
25
4
Mare caracter. V-a furat de bani si voi ii lingeti pwla. Bah, cat de prosti sunteti????
36
7
Tu esti unul dintre motivele cu care ne confruntam astazi: CORUPTIA LA NIVEL INALT.....dar pe tine te doare undeva,CORUPTII NU AU CONSTIINTA,ASA CA I-TI URAM SA TE STINGI SINGUR CA LUMANAREA BATUTA DE ,,VANT,,
32
5
Cum plm puteti sa ii spuneti acestui infractor condamnat cu executare "om de afaceri" ? Cum plm il promovati ca fiind un lider de opinie ?
34
4
"Omul de afaceri" !!! Golanul si escrocul Sorin Ovidiu Vantu
30
6
Ma lasati sa ii trag o clanta celui care manifesta in jaca rosie ?
16
4
Hahaha, bombardierii si pirandele ii fac jocul escrocului dovedit SOV. Iesiti bai barosilor la protest ca e la liber, vai de creierul vostru de neaderthalieni, o sa muriti prosti si saraci, dar nu conteaza, va faceti un selfie in club si trece. O sa se bucure smecherii gen SOV toata viata ca sunt prosti pe lume.
24
8
N-a dat inca ochii pe bulgari agariciu asta ma ? Nu le-o fi rusine neamurilor cu popandaul asta drept ruda ?
20
7
suntem in kkt, avem cea mai mare rata de indatorare publica iar singura crestere a acestei guvernari este cresterea cursului valutar adica scaderea indirecta a salariilor SI PRIVATILOR SI BUGETARILOR care initial au fost invrajbiti sa le fie bine alora de la putere!!!
15
15

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468