REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Să ne aducem aminte

Să ne aducem aminte

Replica API 14 august 2019 | 09:14 529

Acum un deceniu și ceva, personajul Gigi Becali intra cu surle și trâmbițe în fotbalul romanesc și spunea ca instaurează o hegemonie. În papuci și cu telecomanda dată pe GSP. Cu argati și lucrători pe moșie, a ajuns sa scoată Ajax și Valencia. Și cu antrenori profesioniști, staff, aplecare spre sportul numit fotbal. Acest fotbal neînțeles de latifundiarul care ieri spunea că nu ar vrea ca o altă echipa românească să se califice în fazele următoare ale fotbalului european.

De atunci până azi, profesionalismul sportiv avea lacrimi și suspina pe umărul unor echipe ca Unirea Urziceni sau CFR Cluj. Iar CFR Cluj i-a ridicat capul de pe umăr în acestă seară.

Eliminarea unei echipe ca Celtic Glasgow reprezintă una din marile performanţe atinse de fotbalul românesc, o continuare a bucuriilor produse de naționala U21, o urmă de speranță în inimile microbiștilor romani.

Dragă latifundiar, părăsit de toți suporterii pe care i-a avut echipa ta vreodată și de toți cei pe care ai crezut că i-a avut, ne aducem aminte cu oroare de toate cuvintele tale megalomanice, de parca nu ne-am mai aduce. Ne aducem aminte de implicarea ta în politică, etică și morală, făcută ca nuca în perete. Ne aducem aminte de performanţe pe care nu le mai atingem și sincer..

Mai bine nu ne mai aducem aminte!

Contributor: Liviu Mocanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zeul lui e banu ca la toti infectii din etnia provenita din Albania
1
0
Liviule noi doi suntem incomparabili in acum si in istorie! Tu tot acolo la parter in zona Far? Te salut de la Palat! Hahah
1
0
Ca sa scapam de Becali este ca ziarele si televiziunile sa il ignore si nimeni sa nu mai mearga la meci la Fcsb, asta din urma nu e prea greu de facut pentru ca nici nu mai stim pe unde mai joaca....
2
0
Becali cel mai mare hot si mafiot, un vierme parazit care a furat toata viata poporul Roman. A trait numai din inselaciuni si jecmaneli imobiliare, a furat mai rau ca amaratii de tigani, aia macar fura ca sa manance de foame.
8
3
Gione tiadar gione pikurar
2
1
oierul asta bleg ar trebui sa mearga la Nicula impreuna cu babele in patru labe cu o lumanare aprinsa in cur pt a fi vazut mai usor . Cam cate 10 tururi in jurul bisericii
4
1
Acest om a facut pt romani ce nu au facut toti politicienii rosii albastrii galbeni si portocalii in 30 de ani!A platit pt infractiunile facute cu bani,zile,imagine,credibilitate etc,VOI INCERCATI SA DENIGRATI TOT CE FACUT!SUnteti bulangii de prima clasa!
3
6
articol de cacat
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272