REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SĂLILE DE FITNESS s-au MUTAT în CORTURI

SĂLILE DE FITNESS s-au MUTAT în CORTURI

Replica API 17 aprilie 2021 | 14:33 2348

În contextul actual al noilor restricții impuse de autorități pentru combaterea răspândirii temutului Sars-Cov-2, administratorii sălilor de fitness au devenit inventivi. Și totul se datorează doar pentru a-și proteja afacerile și pentru a veni în sprijinul celor care sunt dornici de mișcare. Astfel, aceștia și-au amplasat corturi în fața sălilor de forță și au mutat aparatura profesională acolo pentru ca cetățenii să se pregătească pentru sezonul estival.

Inițiatorul acestui trend a fost sala Fit Gym!

Primul care a luat acestă decizie a fost sala Fit Gym. Administratorii au făcut marele anunț pe o rețea de socializare cu următorul mesaj ,,Dragii noștri, în ultimele zile am reușit să amenajăm sală în aer liber. Din păcate, retrăim o perioadă în care activitatea fizică este suspendată în spațiile închise și ne-am gândit să facem tot posibilul pentru a vă putea continua antrenamentele, să avem grijă de sănătatea voastră prin sport și să vă reluați procesul pentru "summer body".

Antrenamente cu aparatură profesională în cort!

Ținând cont de faptul că și în municipiul Constanța incidența a depășit patru cazuri la mia de locuitori, sălile de fitness au fost nevoite să pună cheia pe ușă. Totuși, inventivitatea administratorilor sălilor de forță pare să fi câștigat și de această dată. Aceștia au decis că este momentul să mute aparatura în fața sălilor de fitness, mai exact într-un cort amplasat în fața imobilului.

Antrenamente în aer liber

Vă reamintim că, înainte de acest lucru, antrenorii de fitness au găsit soluții pentru a-și continua activitățile fără probleme. Aceștia și-au mutat orele de fitness din săli pe plajă, acolo unde se pot desfășura fără probleme.

Citește și: SĂLILE de FITNESS şi-au MUTAT activitatea pe PLAJA MODERN. Video!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica in sala e periculos, in cort nu-i exact acelasi lucru.
3
1
Pai e doar de fatada.afara stau fraierii..tot in sala intra aia "smecherii.ca jegul ala de Eugen face din astea
9
2
pai si au voie? nu este domeniul public ?
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218