REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Saloanele de înfrumuseţare şi frizeriile nu cresc prețurile după 15 mai

Saloanele de înfrumuseţare şi frizeriile nu cresc prețurile după 15 mai

Replica API 9 mai 2020 | 00:00 1619

Anunțul redeschiderii saloanelor de coafură a produs bucurie atât pentru cei mai mulți dintre noi, dar și pentru antreprenori, care au fost nevoiți să-și sisteze activitatea în tot acest timp. Cu o săptămână înainte de deschiderea saloanelor, patronii și angajații nu știu încă întreaga procedură pe care trebuie să o urmeze.

Angajații saloanelor de înfrumusețare își asigură clienții că vor lua măsurile necesare pentru a împiedica riscul răspândirii virusului, folosind mănuși și măști de protecție și fără a mai permite clienților în așteptare să stea în salon. În fiecare zi sunt făcute programări, însă numărul mare de clienți nu va însemna automat și un profit pentru frizerii.

"Nu este corect să spunem că vom mări prețurile, pentru că nu știm ce costuri vom avea cu materialele de protecție. Sincer, nici nu am aflat ce pași trebuie să respectăm. Mă orientez după ce mai văd la televizor și am înțeles că distanțarea trebuie respectată, să nu fie aglomerație în saloane. Vom purta măști și vom dezinfecta instrumentele și locul după fiecare client. Având în vedere că nu vom mai avea un flux atât de mare de clienți, odată cu respectarea noilor norme, cred că vom avea un venit diminuat.", ne-a declarat Cosmin C., administratorul unui salon de înfrumusețare din municipiul Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar noi credem
1
0
Eu ma tund singur. Nevoia m-a invatat. Rar trec pe la frizer. Daca se maresc preturile, o sa ramana fara clienti.
5
0
La infrumusetare, cat costa spalat picioare, spalat intre picioare, scos paduchi dupa atata izolare care se pare va continua pina ne ia dracu!
6
0
Dupa atata stey home pentru tunsorile barbatesti fara fite ne-am format dexteritate in familie.Si asa nu ne vedea nimeni.Daca mariti preturile continuam specializarea!
6
0
Cum sa se deschida saloanele astea ma VELEA unde pentru ca sa nu se transmita COVIDul frizerul sau coafeza trebie sa fie cum este chirurgul care dupa operatie dezinfecteaza sau arunca tot ce nu se poate dezinfecta si pe de alta parte sa obligi oameni sa poarte masti in magazine sau sa nu le dai voi sa se plimbe prin aer liber la orice ora vor !!?.
4
2
plin de astfel de maghernite de machaj, coafura, mani pedi, masaj. Oare chiar asa de bine o duc femeile in orasul asta?atat de mult muncesc de isi permit toate serviciile astea?in bucuresti nu e multimea asta de maghernite si muaiste. sau sunt barbatii sponsori si prosti?
6
1
Si asa aveti preturile exagerat de mari , nu mai vine nimeni , mai bine lasati la pret sa va mearga bine fomistilor si fomistelor
7
0
Atit va trebuie sa urcati preturile ca o sa o luati in freza , o sa va tundeti intre voi, ciubucarilor !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272