REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Samsarii care îşi făceau veacul prin curtea Registrului Auto, momentan traşi pe dreapta

Samsarii care îşi făceau veacul prin curtea Registrului Auto, momentan traşi pe dreapta

Replica API 3 noiembrie 2017 | 00:00 239

S-a făcut ordine şi disciplină la Constanţa

S-a făcut ordine şi disciplină la Constanţa

Minune! Registrul Auto Român a decis prelungirea programului, ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților. Astfel, în toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă de la ora 8.00 la ora 14.00, cu excepţia zilelor de 2, 23 şi 30 decembrie 2017. “Directorul General al RAR, George-Adrian Dincă, a luat decizia de extensie a programului pentru a scurta timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român.

Sistemul call center național le permite posesorilor de autovehicule să obțină programare în oricare dintre reprezentanțele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziție în acest sens. Există, de asemenea, opțiunea programării online pe site-ul nostru www.rarom.ro”, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

În ceea ce priveşte Constanţa, o vizită la Registrul Auto te poate surprinde plăcut, în sensul că nimeni nu mai poate intra “peste rând”, samsarii par să fi dispărut din peisaj (nu se ştie până când), iar maşinile abandonate de nu-se-ştie cine în curtea instituţiei au bilete în geam, adresate proprietarilor, cu somaţia de a le ridica urgent!

Amintim că, în urmă cu câteva zile, un reportaj realizat de reporterii Kanal D scotea la iveală practicile din cadrul RAR Constanţa – adică acei samsari care te ajutau, contra cost, să ocoleşti coada sau să rezolvi inspecţia unei maşini, chiar şi dacă ea prezenta defecţiuni. Ulterior reportajului, reporterii “Replica” au aflat că directorul RAR Constanţa a fost chemat la Bucureşti şi i s-a trasat să rezolve problemele! De unde, şi îmbunătăţirea condiţiilor sesizare chiar ieri la sediul RAR Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta de sub mine minti mult prietene manancu cacat ce carte puteai sa intri pe jos in curte prost esti cumetre si mincinos
1
0
Director idiot! A inchis parcarea, nu am putut intra in curte cu masina ca sa-mi ridic cartea de identitate. Ce legatura au masinile clientilor cu intermediarii care isi fac de cap in curtea RAR-ului??? Dobitocul de portar se scuza ca are ordin sa nu intre masini care nu au bon de ordine la poarta si ca sunt filmati. Sa vina DNA-ul peste voi nenorocitilor!!!
5
1
in orice stat civilizat directorul isi dadea DEMISIA asta este clar . Ati ajuns sa considerati spaga ca pe ceva normal . Unde mergi deja ai in cap catrebuie sa dai ceva .
14
2
Doar in Cta se putea face asa ceva Am preferat sa fac 230 de km si m-am dus in Tulcea. Civilizatie. Fix la ora cand esti programat intri. Nu harfe sau apropourii. Intrat , iesit , totul ca la manual. Oamenii sunt civilizati si iti recomanda sa remediezi poate un bec de la lampa de ceata. La Cta , vai di poola mea , te exmatriculau sau iti cereau 200 di lei. Asadar, noi suntem de vina ca-i toleram !
14
1
Un proverb romanesc spune ca lupul schimba blana dar naravul ba. Rusinos este faptul ca doar dupa ce o televiziune a aratat mizeriile din curtea RAR, directorul cocalar si retardat a fost nevoit, constrans fiind de ministerul transporturilor sa faca putina ordine la el in ograda. Sunt comvins ca jmecherii se vor face si de acum in colo. Daca oamenii de acolo erau incurajati de conducere sa i-a spagi, ce credeti ca de maine vor fi corecti? Personal nu inteleg cum PSD-ul tine in functia de director un machidon retardat caruia i se pare normal ca inginerii sa fie stimulati cu spaga.
12
2
oameni cauta circote la orice masina care vine singura adica fara dedicatie macar 50 lei de bucata socotiti si voi cita spaga si asta pa zi....
11
2
Raru din ct e cel mai corect rar de ce uni din ct pleaca si face raru in alta parte pt ca e corect su nu le trec masinile si pkeaca in alta parte cirect raru ct onest nu mai vb aiurea
11
14
cel mai prost reportaj posibil facut de cel mai prost reporter de pe pamant.
5
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367