REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sănătate fără frontier prin sport și cooperare, un proiect al administrației publice din Hârșova

Sănătate fără frontier prin sport și cooperare, un proiect al administrației publice din Hârșova

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 422

Primăria Orașului Hârșova aduce la cunoștință tutoror locuitorilor faptul că, la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea instituției a susținut o conferință de presă finală în vederea promovării și evaluării rezultatelor din cadrul Proiectului „Sănătate fără frontiere prin sport și cooperare – Uniți în lupta împotriva bolilor” .

Alături de Domnul Primar Viorel Ionescu, la conferința de presă au participat Domnul Petar Atanasov (Viceprimarul Municipalității Shabla, Bulgaria), Domnul Nicolae Dobre (Președintele Federației Române de Oină), Domnul Șenol Ali (Subprefect) și Domnul Stelian Gima (Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța).

Pe lângă rezultatele proiectului, personalitățile de la prezidiu au discutat și despre perspectivele dezvoltării sportului de Oină în județul Constanța, precum și beneficiile acestui tip de activitate sportivă asupra sănătății.

Conferința de presă a fost urmată de o ședință de lucru între reprezentanții instituțiilor, care s-a încheiat cu semnarea Programului comun „Alege să fii sănătos!”, elaborat în cadrul proiectului de către Primăria Orașului Hârșova, Municipalitatea Shabla și Federația Română de Oină.

În plus, în cadrul aceluiași proiect, Primăria Orașului Hârșova a organizat un meci demonstrativ de oină între sportivii hârșoveni și sportivii reprezentanți ai Municipalității Shabla, precum și cupa SPOCO – la care au participat 6 echipe, pe terenul Stadionului Orășenesc Hârșova.

Proiectul „Sănătate fără frontiere prin sport și cooperare – Uniți în lupta împotriva bolilor” – SPOCO, este co-finanțat de F.E.D.R în cadrul Programului INTERREG V A România – Bulgaria.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614