rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 30 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Răspunul Primăriei: Se poate solicita organizare de şantier. Voi ce părere aveţi despre situaţia de faţă?

SANCŢIONAT DE TREI ORI, într-o săptămână, de Poliţia Locală. Ultima dată, pentru... nisipul de pe trotuar!

Un constructor constănțean reclamă că a fost amendat de trei ori într-o săptămână de Poliția Locală. Cea mai recentă sancțiune a vizat faptul că nisipul necesar realizării unei renovări de interior a fost depozitat temporar pe trotuar, pe o stradă din cartierul Faleză Nord.

Municipiul Constanța are nevoie de curățenie și, totodată, de măsuri pentru ca normele de conviețuire în societate să fie respectate. Dar deja se face exces de zel, reclamă un constănțean care lucrează în domeniul construcțiilor. Bărbatul sesizează faptul că într-o săptămână a fost sancționat de trei ori de Poliția Locală Constanța. Cea mai recentă sancțiune, în valoare de 400 de lei, a fost primită luni, 22 aprilie a.c., pentru că a depozitat temporar nisipul, necesar unei renovări de interior, pe trotuar.

„În atenția Poliției Locale și a Consiliului Local, pun o întrebare simplă: oare voi nu vă renovați casele, apartamentele? Cum procedați, vă amendați propriul constructor ce vă renovează, pentru că a adus materialele ce urmează să fie urcate în apartament?

Personal, cred că mă retrag din renovarea de apartamente. Tot ce reprezintă bloc, vecini, ne-am înrăit cu toții. Una, două, se face reclamație. Fiecare la rândul lui a renovat, dar sigur a uitat. Amendăm constructorul, aducem bani la bugetul local. Cer un punct de vedere al Primăriei și al Poliției Locale. Trebuie să existe o soluție, o lege care să permită depozitarea temporară pe trotuar. Elicopter încă nu am cumpărat să le aducem pe calea aerului.

Eu unul mă întreb de ce m-am întors după 12 ani de străinătate. Am început o renovare în Faleză Nord și într-o săptămână am fost amendat de trei ori. Astăzi, o altă amendă, pentru că am obstrucționat traficul. Dar întreb, oare nu ar fi fost mai ok să dai un avertisment. Răspunsul Poliției Locale: „am venit la sesizare, deci plec doar cu amendă dată”. Super tare, tot în comunism trăim!

Desigur, vor fi cârcotași ce vor sări de fund în sus. Program de liniște, mizerie, praf etc... corect. Dar mă număr printre cei ce respectă regulile de conviețuire. Vă doresc o zi bună. Aștept un punct de vedere public. Personal, nu amenda în sine este problema. O plătim și gata, dar noi de ce trăim în România, până când vom mai înghiți toată mizeria care se întâmplă în toate instituțiile statului. RUȘINE!”, a relatat bărbatul.

Ce spune Poliţia Locală, ce transmite Primăria!

„Replica” de Constanța a contactat Direcția Generală Poliția Locală Constanța, cât și reprezentanții Primăriei Constanța cu privire la această situație. „A fost aplicată o sancțiune de 400 de lei, cu posibilitatea achitării a jumătate din sumă în 15 zile, având în vedere depozitarea materialelor pe domeniul public, respectiv pe trotuar și pe carosabil, fiind obstrucționată circulația, fapt care încalcă prevederile HCL 184”, ne-au precizat reprezentanții Poliției Locale.

La rândul lor, reprezentanții Primăriei Constanța spun că în cazul unor astfel de renovări, în situațiile în care este necesară depozitarea temporară a materialelor de construcție pe domeniul public trebuie solicitată autorității, pe lângă autorizația de construcții sau independent de aceasta, organizare de șantier. „Se poate solicita organizare de șantier, în care se specifică și faptul că nu poate obstrucționa accesul”, au transmis reprezentanții municipalității.

F.B.

Sursa foto: Meșterul Casei, Facebook

https://www.facebook.com/mesterul.casei.98?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARC1FTvzOidQIKJm23GeVDLypfYdCLAiZ6MPjOfIBIKwbc2ykGQAutLZwGvUfhD7ZPScmK2gS55RPPRY&hc_ref=ARTyd8p5AXoAPwKfj5LaN32q31T_AygL5N4F7sCfYSwMh_Xur4Jivf8uP1Q15AfMCIw

marţi, 23 aprilie 20199
Comentarii

01Anonim(25 apr 13:15)
Pai puteai sa bagi nisipul de unde lai cumparat in saci si dupa sal duci la client ...asa este normal
11Amendat deja(24 apr 00:01)
Exagereaza ca sa arate muschii, sa adune bani, sa-i arate lui Dogaru ca se poate mai mult chiar si dupa ce a fost promovat, si pentru ca le place sa vada cum tremura populatia. Vorbesc din experienta.
22Mesterulcasei(23 apr 21:21)
Frustrati ce nu au realizat nimic in viata lor..comentarii pline de ura ..
13Ron(23 apr 21:09)
Pentru desteptul de la 12 00 bai oraseanu pulii ai uitat unde te-a cacat mata stai in banca ta muistule
01Escu(23 apr 18:56)
Cu asa politie vigilenta Constanta este intradevar un oras sigur indiferent de ora si zona unde vrei sa mergi politia vegheaza la siguranta ta.
27Xyz(23 apr 17:32)
why soooo stupid ? Se pare ca se putea depozita temporar nisipul in zona, cu cateva conditii : sa obtina avizele necesare de la primarie si sa nu blocheze caile de acces. Bine ca n-a renovat pe Bd. Tomis, sa lase o raba de nisip pe unde intra ambulanta la spital...
12Politistul Local(23 apr 17:10)
care da cele mai multe sanctiunii o sa fie avansat in grad.Deci la cat mai multe amenzii
03aza(23 apr 15:20)
rusine rusine....am vrut sa postez un comentariu perfect civilizat,critic la adresa primariei,dar ceio de la replica nu accepta
32Am 2 vorbe ptr cacadau popic(23 apr 13:32)
Contencios administrativ!
19RENE(23 apr 13:04)
Pentru depozitarea temporara a materialelor de constructie pe domeniul public, este necesara o autorizatie si platita o taxa.
19Geolgau(23 apr 12:42)
Primaria Constanta cand isi ia amneda , din toamna trotuarul de pe Bulevardul Mamaia e plin de gropi , asa a ramas dupa ce au bagat cablurile in pamant .Mizerie nu mai spun , cosuri de gunoi nu sunt ...
15SA MOARA CAPRA VECINULUI(23 apr 12:38)
Asta este natiunea romana . Acum se poate ca si cei care aduc materiale sa fie nesimntiti si sa se intinda cu materialele peste tot dar si locatari sunt dusmanosi cand cineva pune temporar materiale pentru a le urca in apartament . Cred ca daca ar fii mai multa intelegere intre locatari sa fim intelegatori unii cu alti ar fi mult mai bine . Numai ca de multe ori suntem deranjati numai atunci cand altu are ceva de facut si am vrea ca noi cand facem ceva sa ne treaca cu vederea vecini . De ce oare suntem atat de rai ?
03Nae(23 apr 12:21)
Pe Unirii 64 la fel se intimpla doar ca Politia Locala nu vede nici cind sint parcati in dreptul lor. Nu vede nici ca constructia se face de la zero desii autorizatia este de consolidare, amenajare, supraetajare.
68Taran cu nisipu la bloc(23 apr 12:00)
Ba cumetre mars inapoi la tara , cum sa ti nisipu in fata blocului pe trotuar ? ala til duci in casa ambalat la saci idiotule .
66Virginel(23 apr 11:53)
Militienii locali sunt homosexuali pasivi!
48Albaserena(23 apr 11:52)
Politia locala si jandarmeria ar trebui desfiintate. Doua haite de haidamaci analfabeti si batausi care actioneaza la comanda politica! In alta ordine de idei, acest primar psd care da autorizatii lui teodosie spagoveanu pentru sandramalele construite pe sosea si in parcuri, care a mutilat Parcul Tabacariei si a lasat Cazinoul in paragina sa DEMISIONEZE!!! Iar voi, retarzii care comentati deampulea sa luati toata muia pe care oamenii normali la cap o dau pesedeului. NESIMTITILOR!
27un fan(23 apr 11:10)
Nimeni nu este mai breaz!!! Asa cetateni, asa polutie!
15Radu Cristian primar PNL(23 apr 10:28)
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
816Dan(23 apr 10:18)
Oameni religiosi care nu stiu ce inseamna omenia. Una-doua reclamatii la politie si primarie, turnatori, securisti.
814IonNegativ(23 apr 10:11)
N-am vazut inca tara din lumea civilizata in care sa depozitezi nisipul sau orice alt material de constructie neambalat direct pe trotuar sau carosabil in zone aglomerate fara sa primesti amenzi de-ti taie respiratia. Obstructionarea traficului, poluare , creare de hazard etc. Constructorul cu pricina a trait in strainatate degeaba pentru ca s-a intors exact asa cum a plecat.
316Sis(23 apr 09:35)
Nisipul ii trebuiela sape fratie daca blocul e mai vechi si s-a scos parchetul atunci e necesar pentru a se ajunge la nivelul de dinainte asta pentru dezvoltarea cunostintelor. Daca gramada de nisip bloca accesul masinile parcate pe trotuar oare nu impiedica accesul probabil au blocat vreun loc de ,,parcare '' si au deranjat
513Fagadau(23 apr 09:30)
Ma uit la comentariile de mai jos. Cu mici exceptii numai frustrati si cretini. Imi provocati greata.
414mario(23 apr 09:06)
politia locala sa isi amendeze sotiile.,
2215dadaa(23 apr 08:15)
bine i-a facut. toti vrem o tara ca afara dar sa inceapa cu altii, nu cu noi. ca noi avem treaba, facem si noi ce putem, nu avem elecopter. oare la ce renovare iti trebuie o tona de nisip? sparge peretii, face altii noi? gletul si adezivul de faianta e la sac, nisipul unde-l baga? acolo trebuie data amenda, cine stie ce kkturi face in bloc.
922Vasile(23 apr 08:10)
Sa le dam la muie politistilor locali si sa ii fotografiem cand incalca si ei legea. Nu mi se pare normal ca politia sa amendeze numai cu amenda maxima. Exista un minim care se poate aplica, exista avertismente , doar ca ordinul lui Cacadau este ca sa se aduca cat mai multi bani la buget.am ajuns sa nu putem sa tragem o basina ca vine politia local si iti da amenda. Au ajuns un fel de hingheri care sa dea amenzi!
113Www(23 apr 08:07)
"Se solicita organizare de santier in care se specifica xa nu poate obstructiona traficul" - adica tot isi ia amenda !!!
522Un oarecare(23 apr 07:45)
Tara plina de frustrati si invidiosi...ce ar fi daca as pune eu aici niste poze cu nisipul depozitat pe dom public de catre constructorii din mamaia..sau de cum a cazut o parte dintr o alee sau cum au distrus bordura sau cum blocheaza strada zi de zi sau.... Intrebarea e ce as castiga...nimic...va zic eu...
1124Constructor(23 apr 07:41)
Constructorii romani fac o mizerie de nedescris pe unde trec. Spuneti ca ati stat 12 ani in strainatate. Acolo tot asa puneati cimentul, morman, in fata blocului? Nu cred! Si molozul din apartament trebuie pus in saci si dus cu masina, nu sa aglomerezi ghenele dintre blocuri. Dar, asta tine de bun simt si constructorii romani inca nu stiu ce e ala ! Nu poti sa faci ce vrei, deci, amenda cat mai mare !!!
523Popescu(23 apr 07:39)
Ne-am cam inrait!Si hai sa fim seriosi ca nu isi renoveaza cineva apartamentul in fiecare zi,ca sa zici ca se face mizerie pentru o perioada indelungata!O renovare dureaza ceva timp,dar nu lasi materialele cu saptamanile in fata blocului,le urci in apartament.Nu spun ca are constructorul dreptate in totalitate,dar sa nu fim absurzi!
628scarbit de voi(23 apr 07:23)
Mi-e scarba de ceea ce se intampla in tara si in Constanta, citesc ziarele si imi vine sa vomit, o stare de scarba si sila totala. Am uitat cum e sa fim oameni, toti suntem plini de invidie, pe vecinul care isi renoveaza, pe ala care s-a intors dupa 12 ani in tara sa isi deschida o mica afacere. Neam de turnatori si curve asta am devenit. Toti avem impresii de civilizati si inalta societate dar nu mai stim sa iertam si sa fim toleranti.Umblam cu chilotii rupti dar mancam caviar in public ca sa ne vada restul lumii. Imi pare rau sa o zic dar... MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN.
2116FOARTE BINE(23 apr 06:48)
DA-CA ,AI BLOCAT INTRAREA LOCATARILOR ,,BINE IT-I FACE,
311rene(23 apr 06:38)
ies bani la renovarile de apartamente,dar nervii pe care ti faci sunt pe masura
1320Jack(23 apr 05:59)
Mesterul casei trebuie sa explice si pe unde circula prietenii. Daca a luat trei amenzi, e clar ca nu a inteles nimic. Sa mearga la tara ca nu il cearta nimeni.
1123Primar(23 apr 05:50)
Nisip la sac? Era mai scump? Amenda a echivalat!
1432constanta(23 apr 05:12)
Toata lumea la un moment dat va fi nevoit sa renoveze si daca se respecta progamul de liniste si de curatenie , chiar daca a adus nisipul pe trotuar si dupa aia curata nu ar trebui amendat , ar mai trebui sa ne ma intelegem si noi unii pe altii sa traim impreuna intr-o societate . Needucati din locala altceva oricum nu stiu , niste frustrati , au Alfa Romeo din banii nostri si echip noi , sunt pusi de primari doar sa dea amenda , dar se va intoarce roata cumva !
3334Sa plece(23 apr 03:44)
Nu-i convine in Romania, sa plece iar in strainatate si sa le obstructioneze alora accesul: amenda de sute de euro. SA plateasca acolo amenzile. Toti sarantocii se lauda ca vin din afara si ca acolo sunt alte reguli. Da, sunt alte reguli, dar nu va permiteti sa le incalcati in halul pe care le incalcati aici. Amenda cam mica. La mai mare si la mai multe.
mai mult...Replica
30 sep 12:26ReplicaPrimarul ALES al Constanței, Vergil CHIȚAC, cheamă CURTEA de CONTURI la primărie

Primarul ales al Constanței, Vergil Chițac, și-a anunțat prioritățile imediat următoare la primărie. Acesta a...4024

30 sep 00:21ReplicaA doua zi după ce a PIERDUT ALEGERILE, FĂGĂDĂU a SEMNAT şase TUNURI IMOBILIARE16374
30 sep 10:28ReplicaMURAD, acuzații GRAVE la adresa Poliției din Mangalia, în dosarul de CORUPERE a ALEGĂTORILOR4456
30 sep 00:26ReplicaCe spune fostul secretar general al PSD, Codrin ŞTEFĂNESCU, despre EŞECUL PSD de la Constanţa

După umilinţa încasată la alegerile locale, PSD-iştii încearcă să iasă cu capul sus. Caută scuze, explicaţii,...5745

30 sep 00:21ReplicaTRASEUL TRAFICANȚILOR de CANABIS, în CONSTANȚA! Cum era să PICE un MEGA FILAJ6147
30 sep 23:23ReplicaHoața de telefoane din Mangalia e pe MESERIE. A ACŢIONAT şi într-un mall din Constanța2500
30 sep 08:00ReplicaCum a ‘FENTAT’ o şoferiţă ridicarea permisului pentru EXCES de VITEZĂ

I.B., din Constanţa, a contestat în instanţă o amendă primită pentru depăşirea vitezei. Astfel, aceasta a fost...3267

30 sep 00:24ReplicaBlocul Sirmei Caraman construit în buza plajei Reyna NU va fi demolat!5434
30 sep 00:00ReplicaUn şofer A BLOCAT o întreagă PARCARE. Cică NU și-a dat seama1921
30 sep 09:22ReplicaTânără AGRESATĂ în plină STRADĂ de iubitul MINOR

Gilbert B., un minor în vârstă de 17 ani, a fost chemat în instanţă de către iubita sa, după ce ar fi agresat-o...2631

30 sep 00:00ReplicaA SEMĂNAT TEROARE într-o localitate din județ și... NU se LASĂ!1358
30 sep 00:00ReplicaÎncă un BLOC de 6 ETAJE se construieşte pe bulevardul AUREL VLAICU1535
Vremea
18.8°17.8° - 18.8° miercuri, 30 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 43%
Vânt: 1.67 m/s
Presiune: 1006 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
30 sep 00:00SportTottenham, în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins Chelsea

Tottenham s-a calificat în sferturile Cupei Ligii Angliei, după ce s-a impus la penalty-uri în faţa lui Chelsea,...440

30 sep 00:00SportMircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor

Antrenorul român Mircea Lucescu, la două luni de la instalare, a reuşit să o califice pe Dinamo Kiev în grupele...663

30 sep 00:00SportPotaissa Turda, eliminată din EHF European League

Potaissa Turda a fost eliminată din competiţia de handbal masculin EHF European League, după ce a fost învinsă în...352

30 sep 00:00SportHC Dobrogea Sud a fost aproape de o calificare remarcabilă în EHF European League

HC Dobrogea Sud a fost învinsă greu de Sporting Lisabona, cu 22-21 (10-12), marţi seara, în manşa secundă a...505

Local
30 sep 00:08LocalSens UNIC pe bulevardul TOMIS

-două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție,...2371

29 sep 00:13LocalMihai LUPU, președinte! Ce partide întră în Consiliul Judeţean Constanţa VIDEO

Reprezentanta BEJ Constanţa, judecătoarea Gabriela Ghervasie, a făcut declaraţii în legătură cu partidele care...3363

30 sep 00:09LocalElevii Colegiului Economic Mangalia premiați la concursul 'Creo Creare'

663

30 sep 00:17LocalTrei PROFESORI și un ELEV de la Școala 37, confirmați cu COVID-19

Trei profesori și un elev de la Școala 37 au fost confirmați cu noul coronavirus. Instituția a trecut din scenariul...2641

30 sep 00:10LocalPersoane din STAFF-UL lui Cristian RADU ar fi participat la campanie deși aveau COVID-19

Mohammad Murad, candidatul independent la Primăria Mangalia, a cerut anularea alegerilor și reluarea acestora, din...1798

30 sep 00:09Local'Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri', campanie a polițiștilor constănțeni

În cursul zilei de luni, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității s-au deplasat în gara din...1011

30 sep 00:08LocalÎncă un deces cauzat de coronavirus, la Constanţa

În intervalul 28.09.2020 (10:00) – 29.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 44 de decese (30 bărbați și 14 femei),...1667

30 sep 00:07LocalCOVID-19: 35 de noi cazuri, la Constanța

Până astăzi, 29 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 125.414 cazuri de persoane infectate cu noul...1136

30 sep 00:07LocalA fost stabilită componența Consiliului Local Agigea

1805

Politică
30 sep 00:16PoliticăSTELIAN ION vede o MAJORITATE alături de PNL! Video

USR Plus Constanța a susținut o conferință de presă, după rezultatul final, în urma alegerilor locale, la...2558

30 sep 00:15PoliticăCUM a CÂŞTIGAT Nicoleta VRABIE Primăria PEŞTERA

Nicoleta Vrabie s-a înscris în competiție la alegerile locale din acest an, pentru funcția de primar al...5352

29 sep 00:00PoliticăSighiartău: BPN al PNL va vota miercuri să nu existe niciun fel de alianţe cu PSD

788

30 sep 23:03PoliticăRareș Bogdan îi urechează pe cei de la USR și PLUS

După ce USR și PLUS au anunțat, luni, că le vor impune liberalilor condiții speciale pentru a se alia, după...1303

30 sep 23:01PoliticăMarcel Ciolacu anunță cine are INTERZIS pe listele PSD pentru parlamentare

Marcel Ciolacu le reproșează ”baronilor” din PSD că partidul nu a obținut un scor mai mare la alegerile locale....2061

30 sep 00:17PoliticăPovestea primarului din Deveselu, care a fost reales deși a murit, a ajuns în presa internațională

Realegerea cu largă majoritate a primarului din Deveselu, Ion Aliman, mort de COVID în plină campanie electorală, a...1243

30 sep 00:17PoliticăIohannis: Victoria aparţine, în primul rând, democraţiei româneşti. Este o victorie a dreptei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că victoria de la alegerile locale este a democraţiei româneşti,...651

30 sep 23:02PoliticăNicușor Dan intră tare în Primăria București: Va cere un audit al instituției, care va fi gata în șase luni

"O companie de audit, da. Trebuie să fie un vot în Consiliul General, după aceea trebuie să fie o procedură de...1132

30 sep 00:14PoliticăPrima REACȚIE a lui MURAD, după ce a PIERDUT alegerile: Sunt onorat să...

7680

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...2018

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...3051

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1889

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...4899

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2878

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3827

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5817

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...4046

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

3147

Monden
30 sep 00:00MondenChrissy Teigen a ajuns la Urgențe! Medicii i-au spus că a fost cât pe ce să piardă sarcina

Clipe de coșmar pentru soția lui Johnny Legend! Fotomodelul Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la...372

30 sep 00:00MondenUn documentar despre viaţa lui Billie Eilish va fi lansat în februarie 2021

Un film documentar despre viaţa cantautoarei americane Billie Eilish, intitulat ''Billie Eilish: The World's A Little...370

30 sep 00:00MondenJ Balvin, Bad Bunny şi Ozuna au primit cele mai multe nominalizări la premiile Latin Grammy 2020

323

Mapamond
30 sep 00:00MapamondCoronavirus: Rata de pozitivare creşte din nou la New York

Proporţia testelor pozitive la coronavirus a început să crească din nou la New York, în special în mai multe zone...308

30 sep 00:00MapamondCoronavirus: Primarul Moscovei prelungeşte cu o săptămână vacanţa şcolară

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, şi-a făcut publică marţi decizia de a prelungi cu o săptămână vacanţa...338

30 sep 00:00MapamondSUA: Ofiţerul de poliţie pus sub acuzare în cazul Breonna Taylor a pledat nevinovat

321

30 sep 00:00MapamondAtacuri cibernetice: Franţa, Lituania şi Letonia propun UE un plan pentru a proteja alegerile

Franţa, Lituania şi Letonia au propus UE un plan de protejare a alegerilor în Europa împotriva atacurilor...322

30 sep 00:00MapamondCardinalul George Pell se întoarce la Roma, pentru prima dată după achitarea sa într-un caz de pedofilie

Cardinalul australian George Pell se întoarce marţi la Roma, la şase luni după ce a fost achitat de cea mai înaltă...334

30 sep 18:58MapamondGermania: Transportul public perturbat în numeroase oraşe pe fondul unei greve

338

Sănătate
30 sep 00:00SănătatePersoanele nou-diagnosticate cu diabet, risc crescut de insuficiență cardiacă

Insuficiența cardiacă a reprezentat cel mai mare risc de deces la 5 ani pentru persoanele nou diagnosticate cu diabet...344

30 sep 00:00SănătateGreața cauzată de anticoncepționale - de ce apare și cum o atenuezi

Pilula contraceptivă are o eficiență de până la 99% dacă este administrată în mod corect, iar datorită acestui...325

30 sep 00:00SănătateCe-ar trebui să știi despre tratamentul cu plasmă contra COVID-19

324

30 sep 00:00SănătateLemnul dulce combate refluxul gastric și indigestia

Rădăcina de lemn-dulce, unul dintre cele mai vechi remedii din plante, este folosit și în prezent, mai ales pentru...351

30 sep 00:00SănătateCe proprietăți și beneficii au nucile verzi

Cu toții ne amintim de savuroasa dulceață de nuci verzi, făcută de bunica, pe care o iubeam în copilărie....335

30 sep 00:00Sănătate8 remedii naturiste pentru răceală, care îți stimulează imunitatea

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem...389

30 sep 18:11SănătateProlactina și fertilitatea: ce efecte are acest hormon

Femeile care își doresc un copil trebuie să înțeleagă care este rolul prolactinei în organism și al testului...341

30 sep 00:00SănătateCOVID-19: Remdesivir oferă beneficii și în cazul paciențior cu forme moderate ale bolii

Remdesivirul are efecte benefice nu doar asupra pacienților cu forme severe de COVID-19, ci și asupra celor cu forme...325

30 sep 00:00SănătateCum stimulezi testosteronul în mod natural

380

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT