rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 14 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Răspunul Primăriei: Se poate solicita organizare de şantier. Voi ce părere aveţi despre situaţia de faţă?

SANCŢIONAT DE TREI ORI, într-o săptămână, de Poliţia Locală. Ultima dată, pentru... nisipul de pe trotuar!

Un constructor constănțean reclamă că a fost amendat de trei ori într-o săptămână de Poliția Locală. Cea mai recentă sancțiune a vizat faptul că nisipul necesar realizării unei renovări de interior a fost depozitat temporar pe trotuar, pe o stradă din cartierul Faleză Nord.

Municipiul Constanța are nevoie de curățenie și, totodată, de măsuri pentru ca normele de conviețuire în societate să fie respectate. Dar deja se face exces de zel, reclamă un constănțean care lucrează în domeniul construcțiilor. Bărbatul sesizează faptul că într-o săptămână a fost sancționat de trei ori de Poliția Locală Constanța. Cea mai recentă sancțiune, în valoare de 400 de lei, a fost primită luni, 22 aprilie a.c., pentru că a depozitat temporar nisipul, necesar unei renovări de interior, pe trotuar.

„În atenția Poliției Locale și a Consiliului Local, pun o întrebare simplă: oare voi nu vă renovați casele, apartamentele? Cum procedați, vă amendați propriul constructor ce vă renovează, pentru că a adus materialele ce urmează să fie urcate în apartament?

Personal, cred că mă retrag din renovarea de apartamente. Tot ce reprezintă bloc, vecini, ne-am înrăit cu toții. Una, două, se face reclamație. Fiecare la rândul lui a renovat, dar sigur a uitat. Amendăm constructorul, aducem bani la bugetul local. Cer un punct de vedere al Primăriei și al Poliției Locale. Trebuie să existe o soluție, o lege care să permită depozitarea temporară pe trotuar. Elicopter încă nu am cumpărat să le aducem pe calea aerului.

Eu unul mă întreb de ce m-am întors după 12 ani de străinătate. Am început o renovare în Faleză Nord și într-o săptămână am fost amendat de trei ori. Astăzi, o altă amendă, pentru că am obstrucționat traficul. Dar întreb, oare nu ar fi fost mai ok să dai un avertisment. Răspunsul Poliției Locale: „am venit la sesizare, deci plec doar cu amendă dată”. Super tare, tot în comunism trăim!

Desigur, vor fi cârcotași ce vor sări de fund în sus. Program de liniște, mizerie, praf etc... corect. Dar mă număr printre cei ce respectă regulile de conviețuire. Vă doresc o zi bună. Aștept un punct de vedere public. Personal, nu amenda în sine este problema. O plătim și gata, dar noi de ce trăim în România, până când vom mai înghiți toată mizeria care se întâmplă în toate instituțiile statului. RUȘINE!”, a relatat bărbatul.

Ce spune Poliţia Locală, ce transmite Primăria!

„Replica” de Constanța a contactat Direcția Generală Poliția Locală Constanța, cât și reprezentanții Primăriei Constanța cu privire la această situație. „A fost aplicată o sancțiune de 400 de lei, cu posibilitatea achitării a jumătate din sumă în 15 zile, având în vedere depozitarea materialelor pe domeniul public, respectiv pe trotuar și pe carosabil, fiind obstrucționată circulația, fapt care încalcă prevederile HCL 184”, ne-au precizat reprezentanții Poliției Locale.

La rândul lor, reprezentanții Primăriei Constanța spun că în cazul unor astfel de renovări, în situațiile în care este necesară depozitarea temporară a materialelor de construcție pe domeniul public trebuie solicitată autorității, pe lângă autorizația de construcții sau independent de aceasta, organizare de șantier. „Se poate solicita organizare de șantier, în care se specifică și faptul că nu poate obstrucționa accesul”, au transmis reprezentanții municipalității.

F.B.

Sursa foto: Meșterul Casei, Facebook

https://www.facebook.com/mesterul.casei.98?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARC1FTvzOidQIKJm23GeVDLypfYdCLAiZ6MPjOfIBIKwbc2ykGQAutLZwGvUfhD7ZPScmK2gS55RPPRY&hc_ref=ARTyd8p5AXoAPwKfj5LaN32q31T_AygL5N4F7sCfYSwMh_Xur4Jivf8uP1Q15AfMCIw

marţi, 23 aprilie 20194489
Comentarii

01Anonim(25 apr 13:15)
Pai puteai sa bagi nisipul de unde lai cumparat in saci si dupa sal duci la client ...asa este normal
11Amendat deja(24 apr 00:01)
Exagereaza ca sa arate muschii, sa adune bani, sa-i arate lui Dogaru ca se poate mai mult chiar si dupa ce a fost promovat, si pentru ca le place sa vada cum tremura populatia. Vorbesc din experienta.
22Mesterulcasei(23 apr 21:21)
Frustrati ce nu au realizat nimic in viata lor..comentarii pline de ura ..
13Ron(23 apr 21:09)
Pentru desteptul de la 12 00 bai oraseanu pulii ai uitat unde te-a cacat mata stai in banca ta muistule
01Escu(23 apr 18:56)
Cu asa politie vigilenta Constanta este intradevar un oras sigur indiferent de ora si zona unde vrei sa mergi politia vegheaza la siguranta ta.
27Xyz(23 apr 17:32)
why soooo stupid ? Se pare ca se putea depozita temporar nisipul in zona, cu cateva conditii : sa obtina avizele necesare de la primarie si sa nu blocheze caile de acces. Bine ca n-a renovat pe Bd. Tomis, sa lase o raba de nisip pe unde intra ambulanta la spital...
12Politistul Local(23 apr 17:10)
care da cele mai multe sanctiunii o sa fie avansat in grad.Deci la cat mai multe amenzii
03aza(23 apr 15:20)
rusine rusine....am vrut sa postez un comentariu perfect civilizat,critic la adresa primariei,dar ceio de la replica nu accepta
32Am 2 vorbe ptr cacadau popic(23 apr 13:32)
Contencios administrativ!
19RENE(23 apr 13:04)
Pentru depozitarea temporara a materialelor de constructie pe domeniul public, este necesara o autorizatie si platita o taxa.
19Geolgau(23 apr 12:42)
Primaria Constanta cand isi ia amneda , din toamna trotuarul de pe Bulevardul Mamaia e plin de gropi , asa a ramas dupa ce au bagat cablurile in pamant .Mizerie nu mai spun , cosuri de gunoi nu sunt ...
15SA MOARA CAPRA VECINULUI(23 apr 12:38)
Asta este natiunea romana . Acum se poate ca si cei care aduc materiale sa fie nesimntiti si sa se intinda cu materialele peste tot dar si locatari sunt dusmanosi cand cineva pune temporar materiale pentru a le urca in apartament . Cred ca daca ar fii mai multa intelegere intre locatari sa fim intelegatori unii cu alti ar fi mult mai bine . Numai ca de multe ori suntem deranjati numai atunci cand altu are ceva de facut si am vrea ca noi cand facem ceva sa ne treaca cu vederea vecini . De ce oare suntem atat de rai ?
03Nae(23 apr 12:21)
Pe Unirii 64 la fel se intimpla doar ca Politia Locala nu vede nici cind sint parcati in dreptul lor. Nu vede nici ca constructia se face de la zero desii autorizatia este de consolidare, amenajare, supraetajare.
68Taran cu nisipu la bloc(23 apr 12:00)
Ba cumetre mars inapoi la tara , cum sa ti nisipu in fata blocului pe trotuar ? ala til duci in casa ambalat la saci idiotule .
66Virginel(23 apr 11:53)
Militienii locali sunt homosexuali pasivi!
48Albaserena(23 apr 11:52)
Politia locala si jandarmeria ar trebui desfiintate. Doua haite de haidamaci analfabeti si batausi care actioneaza la comanda politica! In alta ordine de idei, acest primar psd care da autorizatii lui teodosie spagoveanu pentru sandramalele construite pe sosea si in parcuri, care a mutilat Parcul Tabacariei si a lasat Cazinoul in paragina sa DEMISIONEZE!!! Iar voi, retarzii care comentati deampulea sa luati toata muia pe care oamenii normali la cap o dau pesedeului. NESIMTITILOR!
26un fan(23 apr 11:10)
Nimeni nu este mai breaz!!! Asa cetateni, asa polutie!
15Radu Cristian primar PNL(23 apr 10:28)
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
816Dan(23 apr 10:18)
Oameni religiosi care nu stiu ce inseamna omenia. Una-doua reclamatii la politie si primarie, turnatori, securisti.
814IonNegativ(23 apr 10:11)
N-am vazut inca tara din lumea civilizata in care sa depozitezi nisipul sau orice alt material de constructie neambalat direct pe trotuar sau carosabil in zone aglomerate fara sa primesti amenzi de-ti taie respiratia. Obstructionarea traficului, poluare , creare de hazard etc. Constructorul cu pricina a trait in strainatate degeaba pentru ca s-a intors exact asa cum a plecat.
315Sis(23 apr 09:35)
Nisipul ii trebuiela sape fratie daca blocul e mai vechi si s-a scos parchetul atunci e necesar pentru a se ajunge la nivelul de dinainte asta pentru dezvoltarea cunostintelor. Daca gramada de nisip bloca accesul masinile parcate pe trotuar oare nu impiedica accesul probabil au blocat vreun loc de ,,parcare '' si au deranjat
513Fagadau(23 apr 09:30)
Ma uit la comentariile de mai jos. Cu mici exceptii numai frustrati si cretini. Imi provocati greata.
414mario(23 apr 09:06)
politia locala sa isi amendeze sotiile.,
2215dadaa(23 apr 08:15)
bine i-a facut. toti vrem o tara ca afara dar sa inceapa cu altii, nu cu noi. ca noi avem treaba, facem si noi ce putem, nu avem elecopter. oare la ce renovare iti trebuie o tona de nisip? sparge peretii, face altii noi? gletul si adezivul de faianta e la sac, nisipul unde-l baga? acolo trebuie data amenda, cine stie ce kkturi face in bloc.
922Vasile(23 apr 08:10)
Sa le dam la muie politistilor locali si sa ii fotografiem cand incalca si ei legea. Nu mi se pare normal ca politia sa amendeze numai cu amenda maxima. Exista un minim care se poate aplica, exista avertismente , doar ca ordinul lui Cacadau este ca sa se aduca cat mai multi bani la buget.am ajuns sa nu putem sa tragem o basina ca vine politia local si iti da amenda. Au ajuns un fel de hingheri care sa dea amenzi!
113Www(23 apr 08:07)
"Se solicita organizare de santier in care se specifica xa nu poate obstructiona traficul" - adica tot isi ia amenda !!!
522Un oarecare(23 apr 07:45)
Tara plina de frustrati si invidiosi...ce ar fi daca as pune eu aici niste poze cu nisipul depozitat pe dom public de catre constructorii din mamaia..sau de cum a cazut o parte dintr o alee sau cum au distrus bordura sau cum blocheaza strada zi de zi sau.... Intrebarea e ce as castiga...nimic...va zic eu...
1124Constructor(23 apr 07:41)
Constructorii romani fac o mizerie de nedescris pe unde trec. Spuneti ca ati stat 12 ani in strainatate. Acolo tot asa puneati cimentul, morman, in fata blocului? Nu cred! Si molozul din apartament trebuie pus in saci si dus cu masina, nu sa aglomerezi ghenele dintre blocuri. Dar, asta tine de bun simt si constructorii romani inca nu stiu ce e ala ! Nu poti sa faci ce vrei, deci, amenda cat mai mare !!!
523Popescu(23 apr 07:39)
Ne-am cam inrait!Si hai sa fim seriosi ca nu isi renoveaza cineva apartamentul in fiecare zi,ca sa zici ca se face mizerie pentru o perioada indelungata!O renovare dureaza ceva timp,dar nu lasi materialele cu saptamanile in fata blocului,le urci in apartament.Nu spun ca are constructorul dreptate in totalitate,dar sa nu fim absurzi!
628scarbit de voi(23 apr 07:23)
Mi-e scarba de ceea ce se intampla in tara si in Constanta, citesc ziarele si imi vine sa vomit, o stare de scarba si sila totala. Am uitat cum e sa fim oameni, toti suntem plini de invidie, pe vecinul care isi renoveaza, pe ala care s-a intors dupa 12 ani in tara sa isi deschida o mica afacere. Neam de turnatori si curve asta am devenit. Toti avem impresii de civilizati si inalta societate dar nu mai stim sa iertam si sa fim toleranti.Umblam cu chilotii rupti dar mancam caviar in public ca sa ne vada restul lumii. Imi pare rau sa o zic dar... MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN.
2116FOARTE BINE(23 apr 06:48)
DA-CA ,AI BLOCAT INTRAREA LOCATARILOR ,,BINE IT-I FACE,
311rene(23 apr 06:38)
ies bani la renovarile de apartamente,dar nervii pe care ti faci sunt pe masura
1320Jack(23 apr 05:59)
Mesterul casei trebuie sa explice si pe unde circula prietenii. Daca a luat trei amenzi, e clar ca nu a inteles nimic. Sa mearga la tara ca nu il cearta nimeni.
1123Primar(23 apr 05:50)
Nisip la sac? Era mai scump? Amenda a echivalat!
1432constanta(23 apr 05:12)
Toata lumea la un moment dat va fi nevoit sa renoveze si daca se respecta progamul de liniste si de curatenie , chiar daca a adus nisipul pe trotuar si dupa aia curata nu ar trebui amendat , ar mai trebui sa ne ma intelegem si noi unii pe altii sa traim impreuna intr-o societate . Needucati din locala altceva oricum nu stiu , niste frustrati , au Alfa Romeo din banii nostri si echip noi , sunt pusi de primari doar sa dea amenda , dar se va intoarce roata cumva !
3334Sa plece(23 apr 03:44)
Nu-i convine in Romania, sa plece iar in strainatate si sa le obstructioneze alora accesul: amenda de sute de euro. SA plateasca acolo amenzile. Toti sarantocii se lauda ca vin din afara si ca acolo sunt alte reguli. Da, sunt alte reguli, dar nu va permiteti sa le incalcati in halul pe care le incalcati aici. Amenda cam mica. La mai mare si la mai multe.
mai mult...Replica
14 oct 00:00ReplicaMinorul din Medgidia care a ajuns cu mașina pe trotuar și A UCIS două femei E ÎN LIBERTATE!

Minorul care a provocat un accident rutier pe 12 iulie în localitatea Medgidia, în urma căruia 5 persoane au fost...556

14 oct 00:00ReplicaContract de la Primăria Constanța pentru o firmă care a funcționat ani de zile fără nici un angajat234
14 oct 00:00ReplicaCampingul Turist din Mamaia, pe cale să devină ansamblu rezidenţial319
14 oct 00:00ReplicaUn tânăr dependent de droguri din Constanța își terorizează bunicii! Au cerut protecție!

Dependenții de droguri, din cauza viciilor nu mai conștientizează erorile pe care le comit și amploarea reacțiilor...327

14 oct 00:00ReplicaDuminică neagră pe șosele! Val de accidente rutiere în Constanța396
14 oct 00:00ReplicaDupă trei ani de procese, Tribunalul a încetat judecata în dosarul Electrocentrale Grup-RADET Constanța172
14 oct 00:00ReplicaProvocarea 60 de zile: scuzele nu ard calorii! Costin Neagu, detalii despre rețeta succesului

Fie că recunoaştem sau nu, pentru cei mai mulţi dintre noi este important cum arătăm. Însă un aspect frumos...249

14 oct 00:00ReplicaSe reorganizează Compania Naţională de Drumuri: 16 directori rămân fără posturi; constănţeanca Georgeta Bumbac REZISTĂ540
14 oct 00:05ReplicaS-A PUS LACĂTUL DEFINITIV PE CINEMA CITYPLEX din Tomis Mall5427
14 oct 00:03ReplicaHeroină care urma să ajungă în cluburile din Constanţa şi Bucureşti, CONFISCATĂ de polițiștii antidrog. VIDEO!

În urma unei ample operațiuni desfășurată pe raza județelor Constanța, Ialomița și Călărași, dar și a...2104

14 oct 00:19ReplicaAcțiune de amploare a polițiștilor. Șoferi, BĂUȚI și DROGAȚI la volan pe şosele!1200
14 oct 00:01ReplicaCine sunt proprietarii ambarcaţiunilor care au ars în Portul Turistic Tomis10084
Vremea
11.9°11.9° - 12° luni, 14 octombrie 2019
ConstantaUmiditate: 91%
Vânt: 1.37 m/s
Presiune: 1022.77 milibari

Loto
6/4912332354244
5/408122224309
joker5822233613
Horoscop
mai mult...SPSportRT
14 oct 00:00SportSpaniolii au făcut praf România după meciul cu Feroe: „A fost ridicolă! Joc fără idei și fără profunzime”

Prestația slabă a elevilor lui Cosmin Contra a fost subliniată și de presa din Spania. Ziariștii de la As au făcut...150

14 oct 00:00SportIon Țiriac a blocat lucrările la linia de tren Gara de Nord - Otopeni, care trebuia făcută pentru EURO 2020

Guvernul României încearcă să construiască o cale ferată de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni, care ar putea...164

14 oct 00:00SportCoco Gauff, direct în istorie! La doar 15 ani, a câștigat primul titlu al carierei

Coco Gauff (15 ani, 110 WTA) a cucerit ieri primul trofeu WTA al carierei, impunându-se în fața Jelenei Ostapenko (22...131

14 oct 00:00SportRugby Cupa Mondială: Japonia învinge Scoția și se califică în premieră în sferturi după un meci extrem de spectaculos

Japonia s-a calificat în premieră pentru sferturile de finală ale Cupei Mondiale al rugby (RWC 2019) după victoria...137

Local
14 oct 00:46LocalEstimările meteorologilor: zile cu soare în Constanța!

Potrivit specialiștilor de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea vom avea o săptămână cu vreme în general...168

14 oct 01:13LocalAccident rutier în zona Taberei Năvodari

Un alt accident rutier a avut loc duminică, 13 octombrie, în județul Constanța. Medicii au intervenit în zona...1195

14 oct 01:13LocalPolițiștii de frontieră au intervenit pentru a remorca o ambarcațiune avariată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au intervenit pentru remorcarea unei...283

14 oct 01:20LocalUn pieton a fost grav rănit în urma unui accident rutier, în Constanța

Un accident rutier a avut loc duminică, 13 octombrie a.c., în Constanța, mai exact la intersecția dintre străzile...583

14 oct 01:14LocalIncendiu la o casă părăsită din Constanța

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de duminică, 13 octombrie a.c., în municipiul Constanța, la o casă...435

14 oct 01:14LocalIncendiu la fabrica de pâine din localitatea Chirnogeni

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de duminică, 13 octombrie a.c., în jurul orei 02:00 la Fabrica de pâine...1375

14 oct 01:14LocalAccident rutier cu victime, în Crucea: o mașină a lovit o turmă de oi

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, 12 octombrie a.c., pe DN 2A, în comuna Crucea din județul Constanța....2065

14 oct 00:21LocalBEAT și fără permis, s-a suit pe un ATV, alături de un amic de pahar: au luat în brațe primul copac ieșit în cale!

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a produs un accident rutier în seara zilei de sâmbătă, 12 octombrie a.c., mai...1721

14 oct 01:15LocalTrei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, în Constanța

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 12 octombrie a.c., în municipiul Constanța.Din primele informații, în urma...810

14 oct 00:20LocalUn tânăr de 21 de ani din Tulcea s-a răsturnat cu motocicleta. Era băut și nu avea permis de conducere!

La data de 11.10.2019, ora 23:55, un barbat de 21 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice...1611

Politică
14 oct 01:22PoliticăIohannis: Ați văzut fețele PSD-iștilor la moțiune? Îngropăciune, nu alta!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică, la o ședință regională a filialelor PNL desfășurată la...401

14 oct 01:12PoliticăAEP: Valoarea subvenţiilor virate în conturile a 5 partide în octombrie - peste 21 de milioane de lei

Valoarea totală a subvenţiilor virate în conturile PSD, PNL, USR, ALDE şi PMP în prima decadă a lunii octombrie...211

14 oct 01:12PoliticăAEP a aprobat încă 270 de secţii de votare în străinătate

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a aprobat prin hotărâre, la propunerea misiunilor diplomatice şi oficiilor...182

14 oct 01:21PoliticăLudovic Orban recunoaște că va fi premier: „Reducem numărul de structuri birocratice, oficii, agenţii, autorităţi de toate felurile“

Viitorul Guvern care ar putea fi format de PNL şi alte partide politice va acorda o atenţie sporită refacerii...521

14 oct 01:20PoliticăSorina Pintea reacționează la plângerea penală făcută, la DNA, de un deputat USR: „Nu mă tem, s-a procedat oarecum corect, s-a făcut economie“

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a răspuns acuzaţiilor deputatului USR, Emanuel Ungureanu, potrivit cărora a...370

14 oct 01:21PoliticăCuc: În urma restructurărilor şi reducerii de posturi de conducere, CNAIR va economisi anual la fondul de salarii 3 milioane de euro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va economisi anual la fondul de salarii între...305

14 oct 01:19PoliticăInstalarea Comisiei Europene se amână. Comisarul României, unul din motive

Preşedintele Parlamentului European (PE), italianul David Sassoli, a apreciat sâmbătă că va fi probabil imposibil...408

14 oct 01:19PoliticăPaleologu o umileşte pe Dăncilă: 'Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte'

Theodor Paleologu spune despre Viorica Dăncilă că „dă impresia că nu mai are simţul realităţii”: „Quos...580

14 oct 01:15PoliticăTăriceanu se vrea iar premier: Am o experiență care ar fi utilă

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că experiența lui ar putea fi utilă...517

14 oct 01:17PoliticăTraian Băsescu anunță IMINENȚA concedierilor de la stat: Aparatul bugetar e cel mai MARE furnizor de cheltuieli

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, anunță PNL că va fi nevoit să facă reduceri în aparatul bugetar,...719

Monden
14 oct 00:00MondenVunk, 25 de ani de la primul bilet vândut. O carte și un album vor fi lansate cu ocazia evenimentului

“În toamna lui 1994 aveam primul nostru concert pe bilete la Teatrul Ion Creangă din București. În toamna lui...102

14 oct 17:42MondenBrigitte Pastramă, răsfățată de soțul ei: „Florin îmi face cafeaua și micul dejun, facem și baie împreună“

Brigitte (42 ani) și Florin Pastramă (40 ani) sunt un cuplu fericit și se vede acest lucru cu ochiul liber. Bruneta e...117

14 oct 00:00MondenCatrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul american. Ce imagini emoționante a publicat vedeta

Deși a trecut prin clipe grele la începutul verii anului 2019, iată că acum, vedeta, se bucură de clipe minunate...108

14 oct 00:00MondenLista completă a concurenților noului sezon de la Asia Express. S-au alăturat doi artiști celebri

Asia Express este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate reality-show-uri de la noi. Primele două sezoane s-au...103

14 oct 00:00MondenNadine revine la tv. Unde o vom putea urmări

De luni până vineri, de la ora 18.35, Nadine prezintă la TVR 1 o emisiune în care ne vom regăsi şi din care...100

14 oct 00:00MondenTotul despre nunta fiicei lui Becali. Un călugăr de pe Athos a participat la slujbă

Sâmbătă, 12 octombrie, a fost una dintre cele mai fericite zile pentru Gigi Becali – şi-a văzut fiica cea mai în...136

14 oct 00:00MondenFiica cea mare a Angelinei Jolie are propria ei afacere. Tot profitul îl donează unei cauze nobile

Zahara Jolie-Pitt are doar 14 ani, dar deja are propria ei afacere. Fiica cea mare a Angelinei Jolie și-a lansat o...94

14 oct 00:00MondenLiam Hemsworth a uitat-o pe Miley. Cu ce actriță a fost văzut ținându-se de mână

Fanilor celor doi, care încă speră la o împăcare între artiști, nu le va pica bine ultima alegere a lui Liam!...110

14 oct 00:00MondenJoaquin Phoenix a slăbit 23 kg pentru a juca în „Joker“

A dat lovitura cu un rol de zile mari, dar pentru asta a făcut sacrificii extraordinare! Actorul Joaquin Phoenix a...106

14 oct 00:00MondenMoştenitorii lui Prince îi cer preşedintelui Trump să nu mai folosească muzica artistului la evenimentele electorale

Moştenitorii cântăreţului american Prince au denunţat folosirea melodiei ''Purple Rain'' în timpul unui miting...100

Mapamond
14 oct 00:00MapamondCanada: Trudeau, nevoit să poarte o vestă antiglonţ în timpul unui miting

Premierul canadian Justin Trudeau, în campanie pentru alegerile legislative din 21 octombrie, a fost nevoit să poarte...106

14 oct 00:00MapamondTurcia îşi intensifică ofensiva în nordul Siriei

Armata turcă şi-a intensificat în noaptea de sâmbătă spre duminică ofensiva în nordul Siriei, îndeosebi la...103

14 oct 00:00MapamondSUA: Un hotel în construcţie s-a prăbuşit la New Orelans, un mort şi trei dispăruţi

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei sunt date dispărute după prăbuşirea sâmbătă a unui hotel în...112

14 oct 00:00MapamondSUA: Atac armat într-o biserică din New Hampshire, doi răniţi

Un individ a deschis focul sâmbătă dimineaţă într-o biserică dintr-un mic oraş din New Hampshire, în nord-estul...101

14 oct 00:00MapamondAtacul cu cuţitul de la Manchester, legat "mai degrabă de probleme de sănătate mintală"

Atacul cu cuţitul de vineri din oraşul englez Manchester în urma căruia au fost rănite patru persoane a fost legat...96

14 oct 00:00MapamondCirca 60% dintre femeile europene spun că au fost victime ale sexismului la locul de muncă

Circa 60% dintre femeile din Europa susţin că au fost victimele cel puţin unei forme de violenţă sexuală sau...98

14 oct 00:00MapamondCel puţin patru morţi şi trei răniţi într-un atac armat la New York

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi trei rănite într-un atac armat care a avut loc sâmbătă dimineaţă la...104

14 oct 00:00MapamondCalifornia renunţă la închisorile private

Guvernatorul statului american California, Gavin Newsom, a promulgat vineri o lege privind abolirea închisorilor...93

14 oct 00:00MapamondRusia acuză SUA că, prin neplata cotizaţiilor, subminează activitatea ONU

Agenţiile ONU se văd obligate să ia măsuri de austeritate din cauza faptului că peste 50 de ţări nu-şi plătesc...98

14 oct 00:00MapamondSUA-Mai mulţi utilizatori de ţigări electronice, care au primit îngrijiri medicale, au fost din nou spitalizaţi

Mai mulţi pacienţi care au primit îngrijiri medicale după ce au folosit ţigări electronice au fost din nou...98

Sănătate
12 oct 04:54SănătateBoala mâinilor murdare! Aproximativ 100 de copii din Constanța, diagnosticați cu hepatita A

Peste 130 de persoane au fost spitalizate în ultimele trei luni în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu...2397

10 oct 15:26SănătateDirectorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța a primit, în ultimii doi ani, o finanțare...3363

9 oct 00:00SănătateEste nevoie de sânge! Participă şi tu la acţiunea de donare de la Hârşova!

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, Primăria Oraşului Hârşova şi Spitalul Orăşenesc Hârşova...513

30 sep 00:00SănătateFonduri nerambursabile pentru dotarea Spitalului Orăşenesc Hârşova

Primarul Orașului Hârșova, Viorel Ionescu, a semnat luna trecută contractul de finanțare a proiectului „Dotarea...714

30 sep 02:35SănătateUn medicament cu ranitidină a fost retras de pe piață: specialiștii consideră că produce cancer

Un medicament care conține ranitidină este suspectat că ar putea produce cancer și a fost retras dintr-un mare lanț...1477

28 sep 01:01SănătateStroe: Spitalul Militar va fi transformat în Spital Regional; va fi gata în 2 ani, în parteneriat cu turcii

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a anunțat într-o conferință de presă că spitalul regional va fi gata...4806

27 sep 01:04SănătateO reţea de trafic de ovare şi nou-născuţi, destructurată de poliţia greacă

O reţea de traficanţi care vindeau nou-născuţi şi ovare prelevate de la femei provenite în principal din Bulgaria...920

26 sep 01:01SănătateProiect de rectificare bugetară pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța!

În luna august a acestui an, bugetul Spitalulului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a fost rectificat, la...2097

25 sep 16:26SănătateCompartimentul de Terapie Intensivă Neonatală inaugurat cu sprijinul unor asociaţii şi a unei fundaţii

Opt mii de ore de muncă, 14 kilometri de cablu de date, 70 tone de nisip şi aproape 14.000 de cărămizi, sunt doar...2627

24 sep 01:28SănătateANUNŢ PROGRAM DONARE DE SÂNGE!

Toate persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă...1016