REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sancţiuni aplicate de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor anti-covid

Sancţiuni aplicate de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor anti-covid

Replica API 5 decembrie 2020 | 23:26 1778

Având în vedere instituirea măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au verificat 1.115 persoane și 830 de autovehicule, aplicând 126 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.000 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se plimba cocalarii trintori drogati toata ziua,dintr.un loc in altul.Mai priponiti tiganimea!
0
1
sa va uitati la ce i-a facut ala unui asa zis militian. ASTA-I DELAPIDARE?! cautati pe iutub
2
0
Politia trebuie sa mearga prin parcarile mari din zonele mai marginase unde se strang o gramada de tineri care stau la taclale sau mai arunca un party zi si noapte in plina carantina. In timp ce unii stau inchisi in casa si respecta regulile, politia ii cauta la declaratii doar pe unii in timp ce pentru derbedei nu are timp.
5
2
domnilor politisti: nu mai fiti asa de plini de voi,nu mai fiti asa aroganti,ginditi-va ca sinteti platiti ptr a actiona ptr popoulatie ,nu impotriva ei!nu mai considerati populatia ca fiind posibil infractori!declaratia si amenzile sint NECONSTITUTIONALE!actionati ptr populatie nu inpotriva!cautati infractorii care sint destui,faceti-va treaba de politie,nu cautati declaratii,nu mai actionati sa enervati populatia cinstita cu filtre si controale aiuristice!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218