REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sandra Bullock renunță la actorie? Viața de la Hollywood a epuizat-o

Sandra Bullock renunță la actorie? Viața de la Hollywood a epuizat-o

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 1376

Sandra Bullock, în vârstă de 57 de ani, se gândește cât mai serios să se retragă din actorie. Actrița dorește să se concentreze mai mult asupra nevoilor personale și susține că viața în lumina reflectoarelor a epuizat-o peste măsură încât a ajuns să se identifice cu jobul.

Sandra Bullock

Sandra Bullock ia în considerare retragerea definitivă din actorie

Sandra Bullock este cunoscută de o lume întreagă, iar aparițiile sale pe covorul roșu sunt mereu apreciate. La 57 de ani, actrița are o formă fizică de invidiat, însă nimeni nu ar putea bănui gândurile cu care se confruntă în realitate.

Deși are o avere frumușică și nu duce grija zilei de mâine, Sandra Bullock nu se simte împlinită pe deplin. Din contră, orele de muncă au adus-o într-o stare de epuizare și anxietate, iar actrița se gândește la o pauză definitivă de la actorie, scrie click.ro.

Sandra Bullock a făcut declarații îngrijorătoare

Sandra Bullock și-a alertat fanii, după ce le-a declarat că dacă va continua să lucreze într-un ritm alert, așa cum a făcut-o și până acum, simte că va claca și că integritatea ei psihică va fi în pericol. De altfel, nu este pentru prima dată când Sandra vorbește despre oboseala accentuată pe care o resimte.

În primăvara anului 2022, actrița dezvăluia că se confruntă cu un burnout sever care îi transformă chiar și cele mai frumoase zilele în unele dificil de gestionat.

„Nu vreau să fiu dator cu programul nimănui, în afară de al meu. Sunt atât de burnout. Sunt atât de obosită și nu sunt atât de capabilă să iau decizii sănătoase, inteligente, și știu asta", declara, la acea vreme, Sandra Bullock.

Ce este sindromul burn-out

Conform specialiștilor, burnout-ul este un sindrom psihologic care apare ca un răspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali, în mod special, de la locul de muncă.

Oboseală cronică fizică și psihică, lipsa de empatie, scăderea performanțelor profesionale, diminuarea capacității de concentrare/capacității de memorare și a randamentului, neglijarea nevoilor personale, devalorizarea personală sau depresia sunt cele mai frecvente simptome asociate sindromului de burnout.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au epuizat-o fratie. E greu sa zici trei replici basite in niste filme de doi lei, si sa incasezi milioane de euro. Greu t***. Inuman de greu. Si tanti jeni femeia de serviciu de la scara blocului putea sa joace in filmele ei. Poate o agaseaza fanii prea tare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920