REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Sânziana Buruiană a devenit din nou mămică! Cu ce probleme s-a confruntat la naștere

Sânziana Buruiană a devenit din nou mămică! Cu ce probleme s-a confruntat la naștere

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:00 1471

Clipe pline de emoții pentru Sânziana Buruiană, care a devenit pentru a doua oară mamă joi, 1 octombrie. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță, după ce a întâmpinat câteva probleme în timpul nașterii.

Sânziana Buruiană

Foto: Arhivă personală

Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară și trece din nou prin emoțiile cunoașterii bebelușului ei, pe care abia aștepta să îl strângă în brațe. Sânziana a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Antonia.

Deși totul a decurs bine într-un final, vedeta TV a declarat că a avut ceva probleme la naștere, mai exact la operația de cezariană, pentru că placenta era foarte coborâtă, din cauza faptului că fetița ei cântărea, la naștere, 3 kilograme 700, informează Spynews. Cu toate acestea, totul a decurs așa cum trebuia, în cele din urmă, iar Sânziana și-a strâns fetița în brațe.

Sânziana Buruiană a născut tot o fetiță

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza (cealaltă fetiță a ei n.r). Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a declarat Sânziana Buruiană.

Sânziana a povestit recent cum a reacționat atunci când a aflat că este însărcinată, cum a primit soțul său ei vestea, dar și ce părere are micuța Iza despre faptul că urmează să fie surioară mai mare.

Foto: Captură Video

„Am primit vestea ca pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior.

M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat. Eu am fost puțin speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma.

Treceam printr-o perioadă în care apele se mai liniștiseră, să zic așa, iar Iza crescuse și devenise totul mai ușor. M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe unul dintre ei (tatăl sau bunica, n.r.) prin sarcina pe care o am acum, așa că dacă va fi băiețel va purta unul dintre prenumele tatălui meu, iar dacă va fi fetiță, unul dintre prenumele bunicii mele”, a mărturisit Sânziana Buruiană, scrie Cancan, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca sa nasca si-a pus si gene false si s-a si rujat ca vine televiziunea sa o televizeze .Voi vedeti ce sprincene are borfetul asta ? Cum o safie cind copii vor afla ca mama sugea pula fotbalistilor in cluburi de manele ?
2
0
ce copil urit cu fata de drogat! ba,nu ne intereseaza ce fac maimutele astea panarame,cind fata,cu cine si.o pun,etc.Sint niste nulitati extreme,nu ne mai deranjati!
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108