REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Șaorma cu puf și pene, la Extra Blatt din Constanța

Șaorma cu puf și pene, la Extra Blatt din Constanța

Replica API 22 august 2017 | 00:00 1692

O constănțeancă a sesizat Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, după ce a avut o „surpriză” neplăcută atunci când a comandat mâncare de la o pizzerie din municipiul Constanța. Este vorba despre pizzeria Extra Blatt, de unde, spune reclamanta, a comandat o șaorma, și a constatat cu neplăcere faptul că pe carnea de pui erau puf și pene!

Constănțeanca reclamă inclusiv faptul că inspectorii de la Protecția Consumatorului Constanța nu au luat încă atitudine. „Inspectorii OPC se pare că merg doar unde vor ei, nu și unde faci reclamație! Așa se face că, deși am găsit puf și pene în șaorma la Extra Blatt, și deși am făcut sesizare, nu am auzit să se fi luat măsuri!”, a susținut femeia.

Contactat de „Replica de Constanța”, Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor Constanța, a declarat că unitatea urmează să fie supusă unui control în cel mai scurt timp.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unitatea va fi supusa unui control..cand?dupa ce fac aia curat acolo?si daca avea pene macar stim ca'i proaspat:))
0
0
e foarte naspa
1
0
Eu as propune sa nu se mai comenteze atat din partea EXTRABLATT, e o mancare jalnica,expirata si plina de nenorociri.prietenul meu a mancat o data de acolo si a fost internat 2 sapt in spital. Mi se pare abdurd si infiorator! Asteptam sa se clarifice lucrurile mai departe
2
3
Raluca, herpes cred ca ti-a aparut de la "cabanosul" pe care ti l-ai comandats-o degustat in privat, nu am mai auzit sa-ti apara herpes de la kebap sau shaorma
1
3
Ralucuta, mai mananca tu cateva shaorma si pulea te mai ia pe tine de nevasta, o sa te futa boschetii!
10
0
SC EXTRABLATT SRL nu activeaza pe facebook sau alte canale media. Facem aceasta precizare din respect pentru clientii nostri. Este singura noastra interventie de acest gen, la acest articol. Orice comentariu care apare aici nu reprezinta punctul nostru oficial de vedere. Stimata doamna Raluca, pentru orice inconvenient, va asteptam la sediul nostru! Va multumim!
2
3
Saraciilor mancati cacat, la noi nu are carnea pene,ci painea e veche si din cand in cand mai bagam niste maioneza expirata. In rest flegme in comenzi si cam asta servim. Pofta mare va asteptam in continuare oilor !
11
0
shaorma tot timpul a fost oribila la extra blat.carne nefacuta si cu pielite.acolo este bun puiul cu bacon si atat.si domnul de mai jos care zice ca este de peste drum de la grill time sa ii fie rusine.arunca pisica la vecinul.eu mananc la fodoaltina sau la grill time si nu am avut probleme niciodata.si sunt ceva ani.rusine extra blat, se pare ca esti mai fomist decat clientii tai !
3
1
!!!!!!!!!!
0
5
EXTRA BLATT, cum poti sa spui ca mint cand se vede clar pe BON, S.C. EXTRA BLATT S.R.L., am facut comanda si mi-a fost adusa, deci nici vorba de Grill Time. Daca consideri ca mint facem o verificare fiscala a bonului cu casa de marcat, sa vedem cine are dreptate. Eu in locul vostru nici nu as avea tupeul sa comentez. Cand am sunat sa va reclam mizeria pe care mi-ati trimis-o pe post de Shaworma, angajata aia nici macar "ne pare rau" nu a stiut sa spuna, decat ca " la noi Kebabul vine gata facut". A doua zi mi-a iesit Herpes.
7
3
local PSD-isto machedonesc. La ce va asteptati?
14
5
Pai numai fraierii maninca shaorme .....
10
5
La ora actuala nu cred ca mai exista vre un loc sigur unde poti manca ceva. E dezastru peste tot ... trist dar adevarat
16
3
Lasa ca il acopera dr arion magda si cu asistentul condulet ! Doi grasi care baga in ei multtt
9
1
Stimati cititori, fosti, actuali si posibili viitori clienti. In numele EXTRABLAT va asigur ca nu este adevarat, clienta a mancat de vizavi de la Grill Time si confunda firmele. Noi avem cel mai bun pui, vand 1000 pui cu bacon pe zi. Toti jmekerii mananca la noi si nu ne a dat nimeni foc la cosmelie.
4
20
Afara e vopsit gardul inauntru e leopardul ! Sinteti localnica , invatati sa gatiti acasa si lasati bombele astea cu ceas ca majoritatea restaurantelor asta sint ! Toti comerciantii astia sint pusi pe capatuiala , am lucrat in domeniu si vb in cunostinta de cauza . Ce e facut cu mina ta e sfint !
19
1
totul e cu dedicatie , se face control unde trebuie sa se faca control , de cate ori suni la P.C. ti se da un flit de zici ca nu-i adevarat . am sunat sa reclam magazinul din piata grivitei cu marfuri din marginimea sibiului . aveau produse stricate in galantar . mi s-a spus sa nu cumpar ...
10
2
Haaaahaaaaa! Acum a venit si randul ratei cu pene tinuta la frigider sa fie preparata gustos.Proaspata si parfumata rata asta cred ca macanea in saorma!Sa credem ca horia a confiscat rata cu pene de la aia unde a gasit-o,a tinut-o la el acasa si apoi le-a vandut-o la astia s-o pregateasca!
11
1
Am mancat de acolo si mi-au pus in shaorma o bucata de piele cred ... il mestecam ca o guma si pana la urma am scuipat mizeria aia. Am promis ca nu mai mananc acolo vreodata.
17
2
Localul e f curat iar patronul de acolo este f Ok si destul de implicat in afacerea asta
4
23
Am impresia ca e o mare facatura de fiecare data mananc acolo mi se pare destul de curat fata de altel localuri plus mancare ok
7
17
de unde sa iti pui pene? ei isi prepara carnea de pui, si, ca sa fie mai mult pe teapa pui si pielea ce contine penele aferente doar nu credeati ca mancati piept de pui dezorsat, nu?
11
1
stati relaxati..ultima oara cand am mancat la extra blatt, am inghitit si jumatate de carcalac, m-am dus inapoi la ei si ridicau din umeri, fraier am fost ca nu am facut sesizare, deci nu sant la prima abatere.
20
5
Sa va spun sincer, imi miroase a "lucratura". Acest local, fara sa am intentia de a-i face reclama, este unul dintre cele mai curate, iar servirea este mult mai ok decat in alte unitati din zona peninsulara.
9
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108