REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Săptămâna Internațională a Networkingului organizată la Constanța

Săptămâna Internațională a Networkingului organizată la Constanța

Valentina CAMARA 6 februarie 2023 | 11:29 587

Constanța, 6 februarie 2023 – Peste 100 de antreprenori din toată țara vor participa, vineri, 10 februarie 2023, la cel mai mare eveniment de business networking din România, ce va fi organizat de BNI România cu ocazia Săptămânii Internaționale a Networkingului.

Saptamana Internationala a Networkingului organizata la Constanta
Anul acesta marchează cea de-a 16-a ediție a Săptămânii Internaționale a Networkingului, o inițiativă BNI (Business Network Internațional) care a început ca o modalitate de a ajuta oamenii de afaceri din întreaga lume să se conecteze și să-și dezvolte abilitățile de networking împreună. Astăzi, Săptămâna Internațională a Networkingului găzduiește o serie de evenimente offline și online la nivel global, activități de networking recunoscute în peste 75 de țări.
Pentru anul acesta, BNI a ales în România orașul Constanța pentru a organiza acest eveniment, fiind considerat un pol important de business cu potențial major pentru antreprenori. De asemenea, evenimentul are ca scop să ajute antreprenorii de la malul mării să se conecteze cu oameni cu afaceri de succes din București, Constanța, Cluj, Timișoara, Sibiu, Brașov, care au reușit să-și dezvolte business-ul folosind intrumente de networking și comunitatea BNI.  
“Acest eveniment este o ințiativă BNI ce va deschide noi oportunități pentru oamenii de afaceri din Constanța și este primul dintr-o serie extinsă de activități adresate mediului antreprenorial ce vor avea loc cu recurență la malul marii”, a declarat Nicoleta Sacu, BNI România.
Activitățile vor avea loc la Fratelli Ristorante-Constanța, iar mai multe detalii pot fi accesate aici: link.  https://www.facebook.com/BNIRomania/ Link înregistrare: https://bucuresti.bni-romania.com/product/bni-international-networking-week-2023/

Despre BNI

BNI este cea mai mare organizație de business networking – afaceri pe bază de recomandări din lume, cu peste 300.000 de membrii la nivel global, în 75 de țări. De peste 38 de ani, misiunea BNI este de a ajuta membrii din comunitate să-și crească afacerea printr-un program de marketing bazat pe recomandari, un program structurat, pozitiv și profesional, care le permite membrilor să dezvolte relații pe termen lung cu parteneri de afaceri profesioniști, relații de calitate. În România, BNI numără 530 membri care au schimbat in 2021 referinte de afaceri in valoare de 9,7 milioane euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212